BaschetȘtirile zilei

Bulj a redebutat cu un eșec pe banca lui FCC Baschet Arad: „Au existat o mulțime de oscilații în jocul nostru, am fost prea blânzi cu ele…”





În primul meci de calificare pentru turneul final al Cupei României, FCC Baschet Arad nu a reuşit să iasă învingătoare din duelul cuUniversitatea Cluj-Napoca, plătind tribut finalului slab de meci.

Înfrângerea cu 55-68 le face pe jucătoarele lui Bogdan Bulj să depindă de celelalte rezultate în cursa pentru primul loc în grupă, care duce direct în Final Four.Felicitări Clujului pentru victorie. Au existat o mulțime de oscilații în jocul nostru, ceea ce probabil era de așteptat. Meciul a fost decis când am fost la conducere și am renunțat cu ușurință la diferența de pe tabelă. Am fost un pic nerăbdători pe partea ofensivă, la ultima pasă şi la finalizare. Nu am răspuns bine la apărarea lor prea agresivă, am fost prea blânzi cu ele. Am avut o mulțime de probleme cu greșelile personale, care ne-au perturbat rotația. Ne focusăm deja la următorul joc și mă aștept la o prestaţie mult mai bună în apărare” , au fost cuvintele antrenorului Bogdan Bulj după finalul meciului din Arena de Baschet.

FCC Baschet Arad mai are două meciuri la turneul din capitală. Marți, de la ora 16, joacă cu Phoenix CSU Simona Halep Constanța, iar miercuri întâlnește Olimpia CSU Brașov de la ora 15:00. Toate meciurile sunt transmise în direct pe canalul de youtube al federației, FRB TV.

baschetarad.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button