Știrile zileiUTA Arad

Utiștii Morar și Erico, printre MVP-urile etapei cu numărul 9 în Casa Liga 1





Victoria UTA-ei la Botoșani nu a mai fost considerată supriza etapei cu numărul 9 în Casa Liga 1, după ce Mediașul a bătut, duminică seara, chiar campioana CFR Cluj în Dealul Gruia. Echipa ardeleană ce sosește luni, 9 noiembrie la Arad, da și ea doi fotbaiști în echipa ideală a etapei, dar și pe antrenorul Jorge Costa.

Revista LPF a răsplătit cu o nominalizare în cel mai bun „11 al etapei evoluția a doi utiști, ambii marcatori în Moldova. Este vorba despre Erico da Silva, despre care se spune: Introducerea sa la startul părţii secunde a fost una inspirată. A marcat în minutul 48 şi a făcut un joc defensiv fără greşeală”, respectiv Vlad Morar: ”A făcut cel mai bun meci din carieră în Liga 1. A marcat două goluri, dintre care unul direct din lovitură liberă, şi a oferit o pasă decisivă”.

Până acum, „Bătrâna Doamnă” a mai avut câte un singur fotbalist inclus în echipele etapei de LPF, respectiv: Alex Albu (cu Voluntari), Florin Iacob (cu Dinamo) și Denis Rusu (cu Chindia). Totodată, Laszlo Balint a fost antrenorul formației ideale în runda în care arădenii au câștigat în Șoseaua Ștefan cel Mare.

Echipa etapei cu numărul 9: Pigliacelli (Craiova) – Pashov (Clinceni), I. Cristea (FCSB), Erico (UTA), Bancu (Craiova) – Meza Colli (FC Argeș), R. Deaconu (Mediaș), Fl. Tănase (FCSB) – D. Cardoso (Mediaș), Rusescu (Clinceni), Morar (UTA).

 

5 comentarii

  1. …mă bucur că emblema primăriei Arad nu mai este prezenta pe tricouri. Dacă totuși mai exista cred că ar trebui exclusă.

    0
    0
    1. Exista,dar e pe subsuori undeva,nu mai e pe piept.Primaria ,CLM si Bibart trebuie sa aloce din buget ceea ce i se cuvine UT-ei, si chiar mai mult decat atat ! Deocamdata rusine primarului, c.l.m.-ului si chiar Consiliului Judetean care tot aradean este.De la Nadlac,Pereg, pana la Halmagel, toti suntem aradeni ,adica UT-isti.

      0
      0
  2. BRAVO BAIETII !!! Vine Gazul din Medias si sper sa aveti ac de cojocul lor si sa le aratati cine este UTA., sa jucati cum a-ti facut-o pana acuma cu mare ambitie si ardoare , uniti la capacitate maxima , ve-ti reusi sa rapuneti Gazul, chiar daca au o echipa de MALACI, nu va va sta nimeni in cale !!! FORTA UTA UTA UTA !!!!

    0
    0
  3. Sepsi- Hermanstadt X, UTA- Gaz Metan Medias 1, si suntem pe locul 4.
    Alo , Dl.Bibart,Primaria, CLM Arad ,Consiliul Judetean Arad,Dl. Cionca , Societati comerciale care luati contracte din banii publici ai CLM si CJ Arad ,Sylcon trans,Tehnodomus, etc, unde sunteti ?

    0
    0
  4. Sa dea D-zeu ca etapa de etapa sa ne fie evidentiati jucatori sau antrenorul…ca sa ramanem acolo,sus…Ca sa le dam peste nas lui Bibi si restul….Stau si ma gandesc,oare ce datorii are UTA fata de primarie,pentru sectorul juvenil,copiii nostri sunt ai Aradului,indiferent de clubul pe care il reprezinta…Noi,contribuabilii,impozabilii..Baze sportive preluate gratuit de la foste intreprinderi,cele care au scapat de demolarea lui Falca,modernizate,tot pe banii nostri…Si tu imi iei chirie?Pentru copiii mei,mai Bibi…
    Nici nu se usca-se gletul firmei Drast,ca deja v-ati filmat in postura de invingatori,pe stadion…”en fanfare”…
    Dupa perceptia voastra megalomana,noi,aradenii,platim impozite de care va folositi dupa cum taie barda,ca apoi ne mai cereti inca o data chirie…
    Sunt copiii nostri,nu niste martieni….
    Pe aceleasi considerente,tot pe presiuni ale noastre,terenurile scolilor,din ordinul Ministerului Educatiei si al Invatamantului,nu mai au voie sa fie inchise…Genul scoala 22-18-Micalaca,Vlaicu,Gradiste….etc…Liber la fotbal pe maidan…
    Doar asa se poate incuraja activitatea sportiva…Dar…..domnul Bibi,evita prin rondurile de seara ale dansului,aceste baze sportive….Hmmmm….Merge unde stie ca e loc de propaganda…Ha,ha,ha…
    Hai mai Bibi….Trezirea….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button