Progresul PecicaȘtirile zilei

Loviți de COVID, pecicanii sunt pe cale să-și amâne al doilea meci la rând în Liga 3-a: „Avem doar cinci jucători apți, am informat deja FRF-ul”





Progresul Pecica continuă să fie decimată de coronavirus și, în proporție de 99%, nu va fi programată de Federația Română de Fotbal nici în weekend, în cadrul etapei cu numărul 9, ultima a returului.

La mijlocul săptămânii trecute, testele au evidențiat un adevărat focar în cadrul lotului divizionarei terțe arădene, care a încercat să adune rândurile la începutul acestei săptămâni, dar: „S-au putut prezenta doar cinci jucători la atrenament. Cei doi fotbaliști care au avut COVID la începutul campionatului (n.a. Wild și Moraru), Sergiu Popa și doi juniori. Restul sunt testați pozitiv acum o săptămână, iar încă trei-patru izolați cu simptome ca și contacți direcți. Să nu uităm că lipsesc și antrenorii Stupar și Grad, ne este imposibil să jucăm la finalul săptămânii. Am informat deja biroul medical de la FRF, care va comunica mai departe Departamentului de Competiții situația noastră și, sperăm noi, meciul de sâmbătă de la Becicherecu Mic să fie amânat”, ne-a declarat Cristi Pilan, directorul sportiv al „galben-albaștrilor”.

Există exemple în alte serii de Liga 3-a când FRF-ul a amânat nu mai puțin de trei meciuri la rând ale aceleași formații, așa că Progresul se poate gândi deja la restanța cu Crișul Chișineu Criș. Aceasta a fost deja programată miercuri, 11 noiembrie, pecicanii urmând să se testeze luni în speranța că vor avea cât mai mulți jucători apți pentru disputa cu trupa lui Adi Abrudean. Apoi, în prima rundă a returului, pecicanii se vor deplasa sâmbătă, pe 14 noiembrie, la Caransebeș, pentru a întâlni Ezerișul, iar peste alte patru zile va disputa cea de-a doua restanță, cea cu „lanterna” Becicherecu Mic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button