Handbal

Crișul are ocazia să spargă gheața în Liga Florilor la ultimul meci al anului: O singură absență pentru COVID contra unei alte nou promovate!





Fiindcă „europenele” se apropie cu pași repezi, Federația Română de Handbal a mai programat o singură rundă în acest anîn Liga Florilor, cea de la mijlocul acestei săptămâni, de la București. În condițiile în care cazurile de infectare cu coronavirus sunt tot mai multe, echipele sunt obligate să călătorească până în Capitală pentru un singur meci, după ce la Sfântu Gheorghe au fost programate patru în șase zile.

Fetele de la Crișul Chișineu Criș s-au pus deja pe drum și deschid, mâine dimineață, balul contra lui Activ Prahova Ploiești, o altă nou promovată, cu care ar fi trebuit să se dueleze și în barajul pentru promovare.  Spre deosebire de elevele lui Narcis Cîtu, prahovencele au – însă – număr la casă în elită după succesul cu Universitatea Cluj (24-19) și vor încerca să profite și ea de neajunsurile din jocul Crișului, sesizate la turneul din județul Covasna.

Totuși, formația din județul nostru a recuperat jucătoare importante pentru acest meci, este vorba de ucrainiencele Anna Ivanenko și Andriyana Naumenko, portarul Năstasă și extrema Ciui, dar – în schimb – au pierdut-o pe Sabine Klimek. Experimentatul inter, care a totalizat 17 puncte la Sfântu Gheorghe, este infectat cu COVID și a rămas acasă. Totodată, Crișul se va baza în premieră și pe fostul portar al naționalei, Ionica Munteanu (41 de ani), care a fost transferată la timp de conducerea clubului.

Runda cu numărul șase al Ligii Florilor e deschisă mâine, de la ora 11, chiar de Crișul – Ploiești. În rest, mai sunt programate duelurile: CSM București – CSM Slatina (deși oltencele au șanse mici să se prezinte la câte cazuri de COVID au în lot), Mioveni – Buzău, Brăila – Baia Mare, Cluj Napoca – Zalău, Vâlcea – Bistrița, Craiova – Galați, Cisnădie – Rapid.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button