UTA Arad

Roșu, despre ziua proastă prinsă cu Gazul: „Am pregătit altceva pentru apărare și nu ne-a ieșit, iar faptul că tragi la poartă nu-ți asigură victoria. Rămânem o familie”





UTA a cedat cu 1-3 pe teren propriu contra lui Gaz Metan Mediaș în etapa a 10-a din Liga 1 după un meci neinspirat, cu destul de multe ocazii ratate. Ca și în precedentele jocuri pe teren propriu, Neluț Roșu nu e același fotablist care leagă jocul în partidele din deplasare, când, de altfel, beneficiază de spații mai multe din partea adversarilor.

La final, mijlocașul „Bătrânei Doamne” a recunoscut că planurile tactice de acasă nu s-au potrivit cu cele de la …târg. „Știam că întâlnim un adversar care va juca mult tranziția pozitivă și am pregătit altceva pentru apărare. Din păcate, în această seară nu ne-a ieșit. Nu trebuie să ne descurajăm sau să cădem, vine acum o pauză care ne prinde bine. Ne vom putea aduna, ne vom antrena mai bine, vom pregăti meciurile mai bine și o vom lua de la capăt. Deocamdată, eu spun că am făcut o figură frumoasă în Liga 1, suntem o echipă tânără. Vom juca fiecare meci la victorie, cum am jucat și în această seară și vom vedea ce se va întâmpla”, afirmă Roșu.

UTA a finalizat de două ori mai multe ocazii decât adversarii ei, dar a rămas fără puncte. „Am avut niște ocazii pe care, din păcate, le-am ratat prea ușor și asta ne-a costat. Faptul că tragi la poartă nu-ți asigură tot timpul victoria, după cum s-a văzut în această seară. Ne-a lipsit puțin și șansa astăzi, adversarul a ajuns de 3-4 ori la poartă și a marcat la aproape fiecare ocazie. Am pierdut toți acest meci, nu un jucător sau altul. Suntem o familie, suntem o echipă și vom rămâne în continuare la fel”, a adăugat utistul.

Întrebat despre evoluția formației pe care a părăsit-o în vară, fotbalistul UTA-ei a concluzionat: „Au venit, și-au făcut treaba. Știam că Mediașul e o echipă care joacă pe contre, știam că au viteză bună în benzi, așa ne-au și surprins, noi am făcut un meci slăbuț astăzi” a concluzionat Roșu.

În sezonul trecut, actualul mijlocaș al „roș-albilor” a îmbrăcat de 24 de ori tricoul Gazului în toate competițiile, marcând și un gol.

FOTO: Ciprian Petcuț (prosport.ro)

7 comentarii

  1. O intrare contondenta în altă etapă de viață a echipei. Din fericire ,acoperita de puncte. Tot auzim vom munci mai. mult ,vom munci cu forțe noi. E limpede că în actuala etapă e nevoie și de altceva. Subtilități ,ca instinctul de prada ,de o. corecție rapida la greșelilor adversarului. Glumind dintr-o ocazie să dai două goluri. Toată lumea greșește ,totul e sa fii pe faza. Din păcate asta nu se antrenează. Se simte !!Sa salutăm un loc onorabil ,pentru care va trebui dezvoltate calități noi. BAFTA. !!

    0
    0
  2. Domnule Rosu, la nivel de declaratii te descurci, dar pe teren ocupi ABUZIV locul altui coleg. Cred ca ai avut maxim 2 meciuri in care ai fost la nivelul colegilor. Azi ti-ai ararat din nou nivelul. Absent, ascuns pe teren iar cand ai avut mingea ai fost TOTAL din alt film. In locul tau mi-as da 2 palme si m-as intreba daca e corect data de UTA ce dac si cum ma comport. HAI UTA

    0
    0
  3. Trebuie lucrat la antrenamente ,mai mult faza de finalizare unde exista probleme !!! Degeaba se joaca bine in teren dar trebuie sa si dai gol, goluri, asta s-a intamplat cu mediasul , daca se dadea gol la acea ocazie imensa cat roata carului , se egala si era altceva , deci mai mult accent si concentrare la finalizare !!! Cred ca, si Denis Rusu ajunsese intr-o pozitie foarte buna de a a da gol la faza aceea dar inca ii mai trebuie putin curaj !!! Capul sus, trebuie invatat din greseli si totul va fi OK !!! FORTA UTA FORTA UTA FORTA UTA !!! HAI BAIETII !!!

    0
    0
  4. Comunicarea din teren, este extrem de importantă pe parcursul jocului, lipsa ei ne-a privat de cel puțin două goluri în poarta Mediașului ( cei implicați știu exact fazele încriminate).
    Să te informezi, să ridici privirea, să cauți rezolvarea corectă a unei acțiuni, înseamnă eficiență, profesionalism și duce la succes.
    Să strigi un „las-o”( în timp ce coechipierul tău, s-a informat de poziția ta ) la momentul potrivit, poate duce la înscrierea unui gol.
    Egoismul nu are ce căuta într-o echipă, el duce la înfrângeri.
    Faptul că UTA, după 10 etape de Liga I, este pe un merituos loc 7, nu este decât meritul tuturor celor fac parte din brandul Aradului.
    Toți din echipă mai au de învățat, neavând suficientă experiență in liga I și de aceea trebuie să fim înțelegători și să îi susținem.
    Este loc de mai bine, este timp suficient până la meciul cu CFR, să își facă fiecare autocritica, de la antrenor, jucători și toți care fac parte din club, astfel încât, spiritul de echipă să fie unul deosebit și să se găsească strategia optimă pentru a câștiga mai des.
    Indolența după ce ai pierdut mingea, lipsa concentrării și al curajului, ar trebui să dispară, dacă există pretenții de a urca în clasament.
    Atitudinea ar trebui să fie prezentă non stop, Cardoso nu marca, dacă alergau mai mulți jucători să-l deposedeze, nu să se uite cum face șerpuiri, in timp ce avea o alergare ușoară.
    Tot ce îmi doresc este să văd că jucați fotbal cu plăcere, relaxați, cu capul sus, deoarece suntem UTA !

    0
    0
  5. Nelut Rosu…..rand pe rand,ceilalti confirma…Hai si tu,te rog…Te rog!Nu ne plangem,nu am avea din ce cauza…Dar hai si tu!Daca ai fi un „elefant”,o notiune inventata brusc de catre mine,alte timpuri,as intelege,dar nu esti…
    Capul sus!Da-i bataie!

    0
    0
  6. Jocul UTA-ei va progresa dacă, se renunță la tendința de a înșela, de a simula și de a faulta inutil.
    E supărător să vezi un jucător care simulează, cel puțin UTA nu ar trebui să aibă astfel de acțiuni degradante.
    Atitudinea este cea care ar trebui să primeze, prin creșterea intensității efortului se pot evita ambele acțiuni ( simularea și faultul inutil) care nu sunt onorante.
    Doar UTA !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button