25/11/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Rădoi nu i-a oferit bucuria debutului „sub tricolor” utistului Albu, Man – titular în premieră la naționala mare

România a câștigat meciul amical cu Belarus, scor 5-3, pe Stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. „Tricolorii” lui Mirel Rădoi au făcut o primă repriză foarte bună și au înscris de patru ori, prin Mitrea (11_, Marin (20), Nedelcearu (31) și Pușcaș (44), s-au dus la 5-0 în minutul 55 prin același Nedelceauru, dar aveau să încaseze nu mai puțin de trei goluri în ultima jumătate de oră, de la Kendysh (63), Bakhar (80) și Klimovich (90+2).

În formula de start a României s-a aflat în premieră și arădeanul Dennis Man. În precedentele patru prezențe sub „tricolor”, atacantul lui FCSB a venit mereu de pe bancă, marcând o odată, în meciul cu Malta. În schimb, utistul Alex Albu, ajuns doar ieri după-amiază la lotul național, nu a fost debutat de Rădoi, care a mai apelat în repriza a doua doar la: Cristea, Băluță, Maxim, Alibec, Crețu, Bicfalvi. Man a fost schimbat și el în minutul 57.

Lazar – Nedelcearu, Mitrea, Toșca – Mogoș, Marin, Nistor, C. Ganea – Man, Pușcaș, Tănase a fost „11-le” României contra Belarusului. Pentru naționala lui Mirel Rădoi urmează două meciuri importante în Liga Națiunilor: cu Norvegia, pe 15 noiembrie, de la ora 21:45, pe Arena Națională, și cu Irlanda de Nord, în deplasare, pe 18 noiembrie, de la ora 21:45.

FOTO: prosport.ro

0
1
%d blogeri au apreciat: