Crisul Chisineu-Criș

Crișul a urcat pe primul loc la golaveraj, dar Abrudean își dorea victoria la Pecica! Și „alb-albaștrii” contestă delegarea arădeanului Jurcă: „Presiune inutilă pe el!”





Crișul Chișineu Criș și-a atins doar parțial obiectivul pentru restanța de la Pecica. Echipa „alb-albastră” a urcat pe primul loc în clasament, însă asta numai datorită golaverajului superior (+2) avut în fața celor de la Șoimii Lipova. Este evident că antrenorul Adrian Abrudean și-ar fi dorit mai mult din jocul împotriva unei echipe lovite de COVID în ultimele două săptămâni, fără posibilitatea de a pregăti la capacitate maximă ultimul derby arădean al turului Ligii a 3-a (seria a 8-a).

La final Abrudean, recunoaște că se aștepta la mai mult în special de la fotbaliștii săi cu profil ofensiv, pe doi dintre ei, Sulea și Ciornei, înlocuindu-i – de altfel – la pauză. „Am întâlnit o echipă cu multe individualități, de top 5 în această serie, dar conjuctura din ultimele săptămâni, legată de cazurile de COVID din lotul lor, ne îndreptățea să sperăm la un rezultat și mai bun. A fost un meci echilibrat, poate am avut noi puțin mai multe ocazii, chiar în primele minute a avut Sulea două ocazii imense, dar dacă nu bagi mingea în poartă…Mă așteptam mai mult de la jucătorii ofensivi, la pauză am și operat modificări. Am simțit că Sulea nu este într-o zi prea bună și i-am dat șanse și lui Clej, care, de fiecare dată când a intrat, mi-a demonstrat că a adus un plus. Asta e, până la urmă am terminat turul neînvinși, suntem pe primul loc și vom încerca să rămânem acolo și după meciul de sâmbătă, cel de acasă, cu Ghiroda”, a spus tehnicianul Crișului.

Dacă echipa gazdă a contestat penalty-ul din care Crișul a egalat și faptul că jocul a fost lăsat să continue după un duel Zamfir – Puie în careul oaspeților, Adrian Abrudean e convins că duelul dintre Manea și Modan, din actul secund, ar fi trebuit sancționat cu penalty în favoarea echipei sale. „Nu vreau să comentez arbitrajul, dar penalty mai clar ca atacul asupra lui Modan nu cred că există. Să mergi direct în adversar, fără să atingi mingea…dar în România e greu să primești două penalty-uri într-un singur meci. Oricum, nu mi se pare corectă delegarea lui Jurcă, pentru că, în primul rând, a fost o presiune inutilă pe el, dar mă opresc aici … Știu că a fost delegat un alt arbitru dar cu o zi înainte s-a schimbat, nu știu cine a luat această decizie. Iată că s-au creat nervi, presiunea cea mai mare a fost pe arbitrul de centru, iar eu consider că am fost dezavantajați clar prin neacordarea acelui penalty”, mai susține „Știli”.

Fiindcă meciul direct Crișul – Lipova s-a încheiat nedecis (1-1) în stabilirea liderului la finalul turului de campionat contează golaverajul: 25-8, față de 21-6. Pe foaie, sâmbătă, viceliderul Lipova are un meci ceva mai ușor la Cermei, pe când, liderul Crișul o găzduiește pe Ghiroda, echipa de pe locul 4 în C8.

5 comentarii

  1. Nu exista mai ciudos si mai disperat antrenor ca tine Abrudane . Ce 11m ai vazut tu cand pe toate reluarile se vede clar ca nu e nimic . De ce nu zici nimic de cele 2 faulturi la Puie ? Acolo ai fost ajutat de Jurca . Mi-ar fi rusine sa tot bomban atat . S-a vazut pe reluari . Va tot plangeti toti de pe banca voastra mai rau ca niste tiganci . Disperare scrie pe tine . Suna-l pe Jurca si spune-i multumesc

    0
    0
  2. Dl Abrudean,nu aveai cum să vezi de pe bancă,a fost atac curat la minge.Păcat de circul pe care l-ați făcut.Dar la faza in care Puie a fost împiedicat să ajungă la minge de către portar,ce a fost?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button