Gloria LT Cermei

Radu Popa, gol și eliminare scoasă pentru Cermei în derby-ul cu Lipova: „Păcat că nu am luat toate punctele, vom oferi mai mult fotbal din retur”





Divizionarele terțe arădene nu au profitat prea mult de faptul că întrecerile în Liga 4-a nu s-au mai reluat. Doar doi fotbaliști au întărit echipele din Liga 3-a din județul nostru, Alex Manea, pe Pecica și Radu Popa, pe Gloria Lunca Teuz Cermei. Până la urmă, ambii fotbaliști au venit cu un mare plus pentru noile lor formații, Popa fiind – de altfel – omul derby-ului de sâmbătă. Fotbalistul sosit de la Sântana a deschis scorul cu capul pentru „sămădăi”, după care, în ultimul minut al primei reprize, a obținut și eliminarea lui Bercu din postură de ultim apărător. La fel de adevărat este că în minutul 33, „decarul” Gloriei a avut o intrare foarte tare, din săritură, cu ambele picioare în față, asupra lui David Pop, pedepsită cu „galben” de  arbitrul Tudor Jurcă.

Dar, Popa și colegii săi nu s-au putut bucura pe deplin după ultimul fluier, fiindcă Lipova a egalat la ultima fază. „Păcat că nu am reușit să luăm toate cele trei puncte, dar lipsa de experiență, fiindcă majoritatea sunt copii, a făcut ca pentru o clipă să nu ne concentrăm și să fim egalați. Din păcate, am lipsit și eu două săptămâni din cauza COVID-ului, am avut o formă ușoară, dar tot m-a dat puțin înapoi din punct de vedere al pregătirii. Acum, însă, când jocul merge mai bine la noi, s-a terminat anul. Sper ca după vacanță să ne întărim și să recuperăm puncte, poate cu ceva transferuri pe axul central vom avea rezultate  bune. Personal, îmi doresc să continui cu echipa până la vară, e un grup frumos, iar acești copii au calitate, iar de acum și un pic  de experiență, așa că vor oferi mai mult fotbal din retur”, a spus mijlocașul de 34 de ani.

Radu Popa nu este la prima experiență pe scena Ligii a 3-a. „Am mai jucat în Liga 3-a la Ineu, nu am avut nici un fel de emoții și, după ce am văzut în aceste etape, locul în clasament al Cermeiului este mincinos. Avem un grup bun, se fac antrenamente zilnice și cred că avem viitor. Evident că este un nivel superior față de Liga 4-a, dar cred că experiența acumulată mai jos și pregătirea pe care am făcut-o la Sântana în vară m-au ajutat să fac față în aceste meciuri. Evident, muncind și la Cermei din greu, căci nu mai jucasem un meci oficial de anul trecut”, a adăugat fotbalistul Gloriei.

Și antrenorul principal al „sămădăilor” a subliniat aportul adus de fotbalistul luat de la Sântana. „Într-adevăr, Radu Popa, pentru care am insistat foarte mult, a venit și ne-a ajutat cu experiența lui. Îi mulțumesc că a participat la toate antrenamentele, cinci pe săptămână. Am solicitat mai mulți jucători din județ, dar el a fost singurul care a acceptat aceste condiții și iată că fotbalul i-a dat înapoi. Astăzi (n.a sâmbătă) a fost cel mai bun”, a punctat Flavius Moisă.

Radu Popa a evoluat și pentru Șoimii Lipova în sezonul 2015-2016, cel dinaintea promovării „alb-albaștrilor” în Liga 3-a.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button