Crisul Chisineu-Criș

Utistul Haloș a confirmat în tricoul liderului din C8: „O familie la Crișul, rezultatele nu sunt deloc întâmplătoare”





Când clubul UTA a decis să-și împrumute fotbaliștii din generația 2001 pentru a acumula experiență la nivelul Ligii a 3-a, Crișul Chișineu Criș a insistat foarte mult pentru Andrei Haloș. Dincolo de calitățile sale certe pentru un fundaș de bandă (dreapta), căpitanul grupei pregătire în „alb-roșu” de Sandu Gaica, Adi Ungur și Mihai Petcuț este născut în Șimand și, deci, avea o motivație suplimentară pentru face o figură frumoasă în orașul vecin.

Haloș a încheiat anul cu Crișul pe primul loc în clasamentul seriei a VIII-a a Ligii a 3-a, iar ca realizări personale și-a trecut în cont un gol (în disputa cu Becicherecu Mic) și trei pase decisive. Și sâmbăta trecută, în succesul cu 2-1 contra Ghirodei, fundașul de 19 ani a fost printre cei mai buni oameni de pe teren. „O victorie meritată, eu zic că am dominat marea parte a meciului. Am luat un gol pe o neatenție, dar am jucat mult mai bine decât ei și am întors fără probleme rezultatul. Am înscris de două ori, dar am mai ratat și alte ocazii mari. Vă dați seama că suntem bucuroși că am terminat anul pe primul loc, mai ales că nu multă lume ne vedea acolo. Dar, într-adevăr, aici la Chișineu Criș e un grup valoros și unit, o familie, în care m-am integrat și eu rapid și rezultatele nu sunt deloc întâmplătoare. Ținem unul la altu, alergăm unul pentru altul și asta ne face imbatabili”, susține juniorul lui „Știli” Abrudean.

Dacă Sergiu Sabău e cu un an mai mare, din generația 2001 a UTA-ei mai este împrumutat la Crișul și portarul Rafael Zamfir, dar și jucătorii de 2003, Alexandru Pătlăgică și Denis Tambor.  „Sunt foarte mulțumit că am ales Crișul, cred că mediul potrivit pentru mine după ce mi-am terminat treaba în Liga Elitelor. Oricum, vreau să le mulțumesc domnilor Sandu Gaica, Adi Ungur, Mihai Petcuț și lui Leo Pința pentru aportul important avut în dezvoltarea mea, sper să confirm și în retur în Liga 3-a, iar din vară să fac pasul, poate chiar cu Crișul, într-o ligă mai bună”, a adăugat Andrei Haloș.

Crișul va ierna pe primul loc în C8, cu 24 de puncte din 30 posibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button