UTA Arad

După Dinamo, Hora a răpus-o și pe CFR Cluj: „E ceva extraordinar să învingem campioana, e o performanță ceea ce am reușit până acum în Liga 1”





După ce a adus trei puncte cu reușita din „Ștefan cel Mare”, împotriva lui Dinamo, Ioan Hora a marcat și singurul gol al UTA-ei într-un alt succes istoric, cel de pe terenul campioanei CFR Cluj. Atacantul de 32 de ani a fost la primul meci după ce fusese infectat cu COVID și a găsit execuția câștigătoare după acțiunea personală a lui Buhăcianu.

Pentru fotbalistul orădean a fost și un gol special din moment ce a venit împotriva uneia dintre fostele sale formații. „Pentru noi e un rezultat enorm, am reușit să învingem campioana, e ceva extraordinar. Cred că cele două săptămâni în care ne-am pregătit foarte bine au dat roade până la urmă. Nu mai contează ce a fost, dacă meritam sau nu mai multe șanse la CFR, astăzi apăr aceste culori”, a spus omul de trei puncte al „roș-albilor” în Dealul Gruia.

Un succes pe terenul celor de la CFR Cluj dă bine la CV-ul clubului, dar valoarea punctelor e și ea foarte mare, mai ales că arădenii pierduseră Gazul acum două săptămâni. „Mă bucur că am reușit să câștigăm, clasamentul se strânge și noi aveam nevoie de puncte. Nu suntem încă constanți în a câștiga puncte, iar acest succes ne dă un moral foarte bun”, a adăugat Hora.

Nou promovată în Liga 1, „Bătrâna Doamnă” surprinde prin prezența pe locul 5, în zona play-off, peste echipe importante ca Viitorul, Dinamo sau FC Botoșani. „E o performanță ceea ce am reușit până acum, sper să continuăm pe aceeași linie și să ne menținem cât mai sus posibil”, a mai afirmat Ioan Hora pentru Digi Sport.

Golul din această seară a fost cel de-al șaselea pentru Hora în tricoul UTA-ei în Liga 1. Trei le-a marcat în prima sa perioadă la Arad, între 2006 și 2008, iar celelalte trei în acest sezon, în deplasările cu Dinamo, Hermannstadt și acum CFR Cluj.

3 comentarii

  1. Hora ca ,,vinul vechi” !! Tehnic și implicat ca in prima. tinerețe ! Nu e ușor să fii fruntaș în echipa noua Aici te ajuta experiență și tactul provenit din gândire matura.O calitate în plus dacă aceasta maturitate coboară ,iată până la Tescan. Un cadou prezent mereu sunt rezolvările din apărare cu pase scurte sclipitoare ,cum am mai spus ,dintre primele trei cele mai bune din div. A .Greșeli la fotbal sunt mereu. Un singur lucru contează. Chiar la o înfrângere ,sa nu ai ce reproșa !!!

    0
    0
  2. BRAVO HORICA , FELICITARI PT. GOLUL DE AUR !!! Dan Petrescu a afirmat la interviul de dupa meci ca, echipa lui a avut ghinion la poarta aparata de BRAVUL IACOB !!! Nu D-le Petrescu , UTA. a jucat EXTRAORDINAR in aparare si jucatorii tai au fost prea mici in fata zidului de neantrecut inpreuna cu extraordinarului portar IACOB , asta este realitatea !!! BRAVO BAIETII !!! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD !!!

    0
    0
  3. Hora ne-a aratat ca nu a uitat ca este atacant….pur sange. La pasa primita, la gol, a sutat fara prea multa pendulare, l-a fentat pe Balgradean, care nu a putut anticipa directia sutului. E de bun augur acest gol.In plus, si cit s-a putut, Hora a tinut de minge, desi nu prea a fost consistenta …la mijloc, si nu a prea fost ajutat cu pase. De fapt, UTA sufera inca la mijloc, unde i-ar mai trebui un mijlocas tehnic si iute, ceva tip Nistor ( sau Cicaldau ).. Sa speram ca Balint va reusi, cu ceea ce are, sa revitalizeze mijlocul, incit Hora si ceilalti atacanti sa poata beneficia de mai multe servicii, de mai mult spărijin. Bravo Hora !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button