UTA Arad

UTA e oaspetele celor de la FCSB sâmbătă, la oră de Champions League





După ce vor juca în Cupă în aceeași zi, luni, 30 noiembrie, UTA la Miercurea Ciuc, iar FCSB, la Buzău, cele două prim divizionare se vor duela în cadrul rundei numărul 12 a Casa Liga 1, sâmbătă, 5 decembrie. Meciul începe la ora 21,30 și bineînțeles, va fi transmisă, ca și restul partidelor în direct de LOOK SPORT, DIGI SPORT și TELEKOM SPORT. Internaționalii bucureștenilor, Man și Tănase s-au accidentat, aseară, în succesul echipei lor (3-2) de la Mediaș și au șanse mari să lipsească la partida cu arădenii, de peste 11 zile.

Iată întreg programul rundei cu numărul 12:

Vineri, 4 decembrie

Ora 17.15 FC Voluntari – Academica Clinceni
Ora 20.30 FC Arges – Dinamo

Sâmbătă, 5 decembrie

Ora 14.30 Sepsi OSK – FC Botoșani
Ora 21.30 FCSB – UTA Arad

Duminică, 6 decembrie

Ora 18.00 FC Viitorul – AFC Hermannstadt
Ora 20.45 Politehnica Iași – CFR Cluj

Luni, 7 decembrie

Ora 16.45 Astra Giurgiu – Chindia Târgoviște
Ora 19.00 Universitatea Craiova – Gaz Metan

11 comentarii

  1. Sa fie clar pentru toti, indiferent de compozitia echipei adverse, stiu sigur ca UTA va incerca sa isi faca jocul sau. Si Clujul a avut o echipa bunicica, ba chiar si-a creat multe ocazii in prima repriza. Oricu cine va juca FCSB…UTA nu se va preda. Acuma ar fi bine sa nu patim si noi …ca meiasul, invins de …Coltescu, nu de FCSB. Am parerea ca satui de CFR, cei din Bucuresti sprijina jenant FCSB , dar si craiova, pentru a evita ca CFR sa fie din nou campioana. Nici mie nu mi-ar lace sa intreaca UTA la numarul de titluri…dar nu cu furaciuni. Hai UTA

    0
    0
  2. Apropo, știți de ce are UTA parcursul și progresul acesta, pt ca ea este condusa de unguri devotati: Meszar, Balint, Balasz, etc. Nu ca romanii nu ar fi fost ok, dar noi avem,, șmecheria în ADN” ceea ce nu aduce un progres. Și pt a vedea ca am dreptate, priviți alte 2 proiecte conduse de unguri de la 0: CFR și Sepsi.

    0
    0
    1. Am tot respectul pentru contributia adusa de etnicii maghiari atat la UTA cat si in istoria Aradului insa astfel de generalizari nu isi au locul aici.
      Pe langa unguri UTA i-a avut sau ii mai are pe unii ca: Coco Dumitrescu (bucurestean get-beget), Flavius Domide, Marcel Coras, Florian Dumitrescu sau Mercea, plus multi altii care nu imi vin acum in minte.

      Ti-o spune asta unul care are multi prieteni din copilarie unguri, sotie jumate unguroaica, prieteni din galerie unguri.

      Faptele sunt cele care definesc caracterul si nu etnia. Sa va intre bine in cap asta, aici suntem la Arad, nu la „Trei Scaune” si nici la Caracal.

      0
      0
      1. Corect kidu..cinste ungurilor,romanilor, nemtilor,sarbilor, slovacilor, grecilor , țiganilor care au dus acest nume UTA pe cele mai inalte culmi!

        0
        0
  3. Aradeanule !!! Numele care l-ai enumerat, sunt romani nu unguri chiar daca sunt de etnie magheara !!! De ce jignesti poporul roman ? Dute domne in Ungaria daca tot ii lauzi atata ?! UTA. a avut de-a lungul anilor cu rezultate excelente si antrenori romani get-beget. Asa ca, te rog eu nu mai jigni poporul roman !!! Tu ce esti ? Nu esti roman s-au ce nationalitate esti ?

    0
    0
  4. OK. KUDULE , UTA. sa ne traiasca si sa ajunga la marile performante de altadata !!! FORTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button