UTA Arad

Rusu și Klapan și-au reluat antrenamentele cu echipa, Balint va avea aproape tot lotul apt pentru meciul de Cupă





UTA a obținut una dintre cele mai importante victorii din istoria sa post revoluționară, câștigând pe terenul campioanei en-titre. Hora a decis meciul cu CFR Cluj și a fost desemnat omul partidei de Liga Profesionistă de Fotbal și arădenii termină luna noiembrie pe loc de play-off (6). Caravana primului eșalon se oprește din nou pentru a face loc meciurilor din 16-imile Cupei României,  iar Laszlo Balint a afirmat deja că-și dorește ca echipa sa să aibă un pracurs bun și în această competiție.

Plecând de aici, s-ar putea ca mulți dintre titularii obișnuiți ai arădenilor să se afle pe teren și luni, 30 noiembrie, la  Miercurea Ciuc, deși antrenorul arădenilor va avea destule soluții la îndemână. Practic, doar portarul Moldovan (care își termină doar sâmbătă carantina după infectarea cu COVID) și mijlocașul Hrezdac sunt scoși din ecuație pentru un loc pe teren sau pe bancă cu Csikszereda. Absenți la Cluj din motive medicale, Denis Rusu și Milo Klapan și-au reluat antrenamentele cu echipa de ieri și pot intra fără probleme în planurile lui Balint pentru deplasarea din județul Harghita.

Delegația „Bătrânei Doamne” va pleca de sâmbătă spre centrul țării cu o primă oprire, Brașovul. Duminică dimineață, „roș-albii” se vor antrena la Tărlungeni și apoi se vor muta la Miercurea Ciuc. Arădenii nu se vor întoarce acasă în seara zilei meciului cu Csikszereda (de luni, de la ora 18,00), ci marți, dar numai un nou antrenament la Târlungeni.

4 comentarii

  1. sanatate familiei uta …..succes in cupa si mai ales cu STEAUA sa veniti cu cel putin un egal din BUCURESTI forza UTA

    0
    0
  2. Jucătorii care nu au prins multe minute sau cei care revin după accidentări vor juca deoarece lotul e bun, menajați vor fi doar fundașii și mijlocașii centrali, adică Benga,Erico,Albu și Roșu care au nevoie de pauză,sa vedem ce surprize ne rezervă Balint.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button