Arhivă articole

noiembrie 2020
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Ultimele retușuri înainte de recepția finală a arenei „Francisc Neuman”: ISU vrea să simuleze un incendiu în ziua semnării actelor!

Procedura de recepție a stadionului „Francisc Neuman” a demarat mai bine de două săptămâni, iar lucrurile se îndreaptă spre final. Reprezentantul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad este cel mai exigent și a sesizat mici probleme, pe care constructorul Drast Company le-a remediat sau este în curs de a le remedia.

Două hidrante au trebuit descoperite și prevăzute cu capace, căci inițial au fost „asfaltate”, câteva scaune s-au demontat pentru ca accesul spectatorilor să se facă ca la carte, iar până la începutul săptămânii viitoare se fac și ultimele retușuri. Ventilația de dezfumare va trebui legată la generator și nu la panoul de curent, la fel și hidranții vor fi prevăzuți cu un buton special, fiindcă în caz de incendiu primul lucru pe care-l vor face pompierii este să întrerupă curentul. De altfel, cei de la ISU doresc să simuleze un incendiu în ziua în care își vor da semnătura pe actele de recepție și totul trebuie să funcționeze perfect.

În rest, firma constructoare i-a ajutat pe cei de la UTA să-și monteze cele trei mașini de spălat și cele trei uscătoare și așteaptă ok-ul pentru locația în care va funcționa jacuzzi-ul. Fiindcă acesta are 2,40 / 2,70 metri, vor trebui modificați niște pereți, doar că – deocamdată – Alexandru Meszar nu a primit acceptul celor de la Primărie pentru schimbarea destinației pentru una dintre încăperile de la demisol.

Laszlo Balint a insistat mult pentru montarea unui jacuzzi, foarte necesar în procesul de recuperare după efort al elevilor săi. Iar asta cu atât mai mult cu cât, pe fondul restricțiilor legate de pandemia de coronavirus, accesul la spauri este interzis.

11
0

3 comentarii la articolul: “Ultimele retușuri înainte de recepția finală a arenei „Francisc Neuman”: ISU vrea să simuleze un incendiu în ziua semnării actelor!

 1. In jacuzzi l-as baga prima data pe Falca, dar nu stiu daca in apa fiarta sau inghetata, mi-ar placea sa ne spuna si cum a fost doar daca mesajul ar veni din lumea celor care nu mai cuvanta, pentru ca el desi e printre oameni care mai au cuvant, el nu e ” de cuvant”… 🙁

  17

  1
 2. Io zic sa-l punem pe Falcă sa renumere scaunele! Sa vedem cate au mai rămas din cele 17000 originale!

  11

  0
 3. Io zic sa il punem pe Falca sa numere si scaunele ramase pe stadionul Vagonul si Strungul!!!

  7

  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.