Sporturi de contact

Aradul are din nou campioni naționali la box după mai bine de un deceniu: Frații Otvoș l-au făcut mândru pe Ruben Stoia!





Nici măcar pandemia într-un an dificil și din punct de vedere financiar nu l-a împiedicat pe Roben Stoia să organizeze la Arad două dintre finalele naționale la box. În ringul amenajata la Sala de Sport „Mihai Botez” a Universității “Aurel Vlaicu” s-au bătut cadeții și seniorii, aceștia din urmă având ca miză câștigarea Cupei României.

Când s-a tras linia la naționalele de cadeți, la Arad, mai precis în vitrina Box Club Ruben Stoia, au rămas trei medalii. Puțin chiar și peste așteptările lui Stoia. Florin Otvos (categoria 40 kg) și David Otvos (categoria 46 kg) au devenit campioni naționali, cei doi demonstrându-și creșterea evidentă avută în ultimul an. Cei doi frați sunt primii campioni naționali pe care i-a dat Aradul după mai bine de un deceniu, aceasta fiind una dintre marile ambiții ale și Ruben Stoia de când și-a înființat clubul și muncește zi de zi în sala de la „Motorul”.

Alți doi pugiliști pregătiți de Stoia au avut și ei prestații foarte bune. Din păcate, Cosmin Stoica ( categoria plus 80 kg) s-a oprit în sferturi, dar Karlo Bot (categoria 52 kg) a cedat doar în semifinale și s-a ales cu medalia de bronz.

În Cupa României de seniori, Alberto Biro (categoria plus 91 kg) a dat în drumul său spre vârf de un sportiv de lot național și a trebuit să se mulțumească cu medalia de bronz.

Fostul deputat, Dorel Căprar, prof.  univ. dr. Ramona Lile, rector al Universității Aurel Vlaicu, Daniel Leș, de la Dey Security dar și firmele: Denistal, Vechea Signora, Pizza 5 Colțuri, Transalex, Bravia, Arman Sport, Hotel Phoenix, Maxximus, Helen, M Trans Company, International Alexander, Best Auto Vest, Hotel Gio, TP Reale Estate, Auto Group, Rubio și Helvetica Milk (aceasta asigurând o sută de pachete micilor boxeri) au fost partenerii evenimentului pugilistic reușit desfășurat în orașul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button