Minifotbal, futsal

Șimăndanii au spart gheața cu un punct în Liga 2-a de futsal: Haloș – remarcatul „șoimilor” la turneul de la Ișalnița





După Timișoara și Sântămaria Orlea (Hunedoara), a venit rândul sălii de sport din Ișalnița să găzduiască un turneu de 9 meciuri din cadrul seriei 3 Vest a ligii secunde. Șoimii Șimand a luat și ea startul în premieră în acest eșalon și până astăzi nu bifase eșecuri pe linie. Gheața a fost spartă chiar în fața echipei gazdă, după un spectaculos 5-5, toate reușitele trupei lui Dani Mărcuș purtând semnătura lui Andrei Haloș.

De fapt, fundașul dreapta crescut de UTA și împrumutat la Crișul Chișineu Criș a fost remarcatul „șoimilor” în Oltenia. Haloș a mai înscris de trei ori și în înfrângerea, 4-6, cu AC West Deva (Mărcuș a punctat și el) pentru ca Orlando Roza să fie singurul șimăndan ce a punctat în „dușul rece”, 1-9, cu liderul incontestabil, CFR Timișoara. „Ținând cont că ne-am deplasat în nouă jucători, iar azi Balogh nici nu a putut evolua, fiind accidentat, eu zic că am făcut un turneu onorabil. Ne pare rău că am pierdut cu Deva, în condițiile în care am condus pe tabelă, pe când azi, cu Ișalnița, am avut puterea să revenim de la 3-5. Ca și joc am crescut de la meci la meci, de la turneu la turneu, sunt convins că acasă, la Arad, ne vom prezenta și mai bine”, ne-a declarat profesorul Dani Mărcuș, care i-a alături, pe parchet, în cele trei zile pe: Dagău, Jurj, Morariu, Roza, Haloș, Balogh, Stejar și Ardelean.

Într-adevăr, între 5 și 7 februarie, vine rândul Șimandului să găzduiască ultimul turneu al seriei, cel mai probabil la Sala Sporturilor „Victoria”. Tot în primele luni ale lui 2021 demarează și noua ediție de Cupa României, iar șimăndanii ar dori să organizeze și ei un turneu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button