UTA Arad

UTA – Craiova, pe mână lui Marius Avram! Două calde, două reci pentru arădeni cu arbitrul bucureștean la centru, în Liga 1!





În etapa cu numărul 13 a Casa Liga 1 a, cu ocazia vizitei Universității Craiova la Arad, venit timpul ca „Bătrână Doamnă” să se reîntâlnească cu Marius Avram, unul dintre cei mai longevivi „centrali” din elită. E destul să spunem că utiștii au fost arbitrați de „centralul” bucureștean și cu ocazia precedentelor sezoane petrecute pe prima scenă a fotbalului românesc.

Au fost nu mai puțin de patru partide, primele doupă chiar terminându-se cu victorii pentru arădeni: 3-0 cu Jiul Petroșani (noiembrie 2006, în care a jucat și Laszlo Balint, iar Bogdan Apostu a și marcat un gol) și 2-1, în Capitală, cu FC Național (mai 2007). Apoi, în campionatul ce s-a finalizat cu retrogradarea „roș-albilor” în Liga 2-a, Avram a mai condus Urziceni – UTA 1-0 (noiembrie 2007) și Pandurii – UTA 2-1 (aprilie 2008).

Tot cu eșecuri s-au soldat și celelalte trei confruntări conduse de „fluierașul” în vârstă de 41 de ani în petrecute de „Bătrâna Doamnă” în Liga 2-a. În primul rând, a fost vorba despre acel UTA – U. Cluj 1-3, din 2010, când suporterii arădeni au avut dubii că favoriții lor și-au apărat corect șansele, după care a urmat un Damila  Măciuca – UTA 1-0 (aprilie 2013). În fine, Avram a mai condus și turul barajului de promovare în Liga 1, pierdut de arădeni cu 3-1, la Călărași. În retur, trupa lui Roland Nagy se impunea cu 4-1 și ajungea la al doilea baraj, cel cu FC Voluntari, pe care avea – însă – să-l pierdă cu scorul general de 1-3.

Mâine, la partida dintre echipele pregătite de Laszlo Balint și Corneliu Papură, ce începe la ora 19, Avram va fi asistat de Mircea Orbuleț, tot din capitală și Marius Badea (Râmnicu Vâlcea). Rezerva celor trei este orădeanul Florin Marcu, în timp ce observatorul de arbitri vine din Brașov, în persoana lui Florin Hîncu.









2 comentarii

  1. Arbitrii cu echipe preferate sunt , se feresc sa arate . Greșeli sunt grave și pe la străini ,unde fotbalul bun tot nu poate evita interpretări In nici un caz nu se pune în discuție buna credință. Și la ,,VAR” sunt discuții. Chiar daca greșește nu mai întoarce o decizie. Atunci dacă ai și galben și te duci sa ceri socoteala pentru o faza neutra ,socotește insulta . Adică e prost ? Poate numai un antrenor cere o explicație ,dar și aici cu diplomație pe care la nervi și nedreptate ,greu o mai găsești !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button