UTA Arad

Balint, tot mai ancorat în realitate: „Nu am de ce să fiu supărat pe băieţi, azi ne-a bătut un jucător care a costat un milion de euro”





Universitatea Craiova s-a impus cu 2-1 la Arad și pentru prima oară în acest sezon, UTA leagă două eșecuri la rând. Până la urmă, nu e nimic ieșit din comun atâta timp cât arădenii nu au luat puncte în fața primelor două echipe din clasament, deși, cu puțin noroc, putea smulge o remiză în această seară, pe teren propriu.

Alex Albu a ratat o ocazie importantă la ultimul asalt, iar echipa sa părăsește zona play-off după trei săptămâni. „Sunt dezamăgit, nu supărat. Nu am de ce să fiu supărat pe băieţi. Atât cât au putut, au încercat, şi-au lăsat şi ultimul strop de energie pe teren. Dar e foarte important să înţelegem toţi de la club şi din Arad că azi ne-a bătut un jucător care a costat un milion de euro (n.a. Alex Cicâldău a fost transferat de la Viitorul în 2018 pentru această sumă).Noi încercăm să facem tot posibilul să creștem, să dezvoltăm clubul, dar trebuie să rămânem ancorați în realitate, să vedem ceea ce putem noi. Vrem să ne luăm la trântă și cu granzii campionatului, dar s-a demonastrat, cel puțin în ultimele două meciuri, că e destul de dificil să facem acest lucru. Asta nu ne descurajează, o luăm de la capăt mâine. Avem un program foarte greu, din nou vom avea jucători importanți care vor lipsi în deplasarea de la Sepsi, una incredibil de grea. Mergem acolo să ne jucăm șansa și vom vedea cum o să terminăm anul”, a menționat Laszlo Balint la finele disputei cu oltenii lui Papură.

Analizând mai în detaliu partida, antrenorul  arădenilor spune că nu-l încălzește cu nimic faptul că jocul echipei sale nu a fost cu mult sub cel al Craiovei. „Din punct de vedere sportiv am avut şi azi momente în care meritam mai mult. După aspectul jocului, echitabil ar fi fost un rezultat de egalitate, dar, per ansamblu, trebuie să fim realiști și corecți cu noi. Nu ne încălzește că jucăm bine, dar nu obținem nimic. E a doua înfrângere consecutivă, ceea ce nu ne face bine deloc pentru ce ne propunem noi. Avem nevoie să creștem, avem nevoie de încredere, de moral. Mergem la o echipă care arată o forţă incredibilă, Sepsi, şi încercăm să fim la un nivel cât se poate de bun. Avem nevoie de continuitate, de reuşite, pentru că și astăzi, chiar dacă am avut atitudine, la nivel de reușite tehnico-tactice am oferit destul de puțin, dar trebuie să învățăm din toate aceste meciuri”, mai susține Balint.

În fine, tehnicianul „Bătrânei Doamne” anunță deja mutări la nivelul lotului de jucători în perioada de mercato din iarnă. „Categoric ne gânim la ceva transferuri, avem deja semnat un contract cu un jucător de profil ofensiv, avem și alte discuții deschise, dar avem un impediment valabil la toată lumea, timpul foarte scurt. Nu există perioadă de pregătire în această pauză de Sărbători, dar este evident că vor fi jucători la care vom renunța și vor fi jucători care vor veni, este o realitate”, a mai transmis Gyuszi Balint.

Cu 17 puncte în clasament, UTA ocupă locul 7 în clasament, la egalitate cu Viitorul, doar că echipa lui Rednic are un golaveraj mai bun, dar și un meci mai puțin disputat.

16 comentarii

  1. Renunță la 4-5-6 jucători și adu trei jucători mai buni care sa te ajute .Cu tot respectul pentru C Rus dar se vede că nu mai face față .La fel Miculescu și Ioniță ,Roșu la fel .Pleașcă cred că va fi out primul și Klapan . Mult succes Balint cu noii veniți.

    0
    0
  2. Față de diferente reale ,rezultatul e încurajator Pare o aberație ,dar cu nici un șut pe poartă sau faza periculoasa putea fi și 2-2 !! De ce nu a fost ? Pentru faptul că dacă a fost seara lui Isac nu a fost și a lui Denis Rusu. Lupta lui Erico nu a mai fost și a lui Benga. Și tot așa. Pentru Balint ar fi vorba de o armonizare a potențialelor. Când luminează unul ,se. stinge altul. Nu e ceva rar ,ba chiar obișnuit ,când lipsește omul de mijloc cu vederea limpede. Nu ar fi supărare ,daca odată găsit ,ar fi plătit cel mai bine !! Orchestra nu are dirijor. Puncte mai sunt destule și ne îndreptăm așteptările spre ceea ce pare curios pentru o promovată. Punctele de afara !!!

    0
    0
    1. Domnule Ionescu Gavrila…..Rau cu rau,dar Rosu nu face parte din sistem..este haotic,neintegrat,nu are absolut nici cel mai mic aport,nici o forma….Mereu pe langa….Parca il ocoleste mingea,parca este contra magnetica….Este personajul FRANA….Trebuie eliberat….

      0
      0
  3. Văd declarații neancorate in realitate ….cine a adus jucatori aceștia?Apostu -Balint -așadar nu sta in picioare!
    De aia nu creem sau construim ca Cicaldau costa 1 mil ? sa fim serioși !
    Dacă niciodată domnule Balint nu îți asumi nimic începi sa devii neancorat in realitate
    Terenul,conducea,jucatori adversitate,jucatori noștri,balonul etc
    Nu ca ar fi o problema ca nea bătut o echipa mult mai bine cotată ci ca nu se vede nici măcar intenții de joc !

    0
    0
  4. sunt destui jucatori de liga a 2 a interesanti care fizic au talie si viteza jucatoru care pot fi integrati..jucatori care sunt plafonati sau degeaba,…
    ilie,melinte,miculescu,ionita,klapan,etc

    0
    0
  5. Domnule Balint, astăzi nu ne-a bătut Cicâldău ci, ca în alte meciuri, neputinţa echipei. Domnule Balint, ati fost de acord cu transferurile făcute în vară? Dacă da atunci cum aţi fost de acord să fie aduşi jucători care să nu fi jucat de mult timp sau au venit accidentaţi? Cred că pe salariile lui Ioniţă, Kaplan, Roşu, Pleaşcă, pot fi aduşi alţi jucători, nu obligatoriu impresariaţi de Apostu, cu care echipă să poată construi, ataca, într-un cuvânt să joace fotbal. Jucători care, ţinând cont de faptul că nu va exista, la fel ca în vară, o perioadă de pregătire adecvată să fie titulari. La începutul campionatului era foarte clar că echipa suferă din punct de vedere fizic şi al omogenităţii, lucruri care au fost remediate pe parcurs. Din punct de vedere al atacului nu ati reuşit să creaţi trasee clare pentru Buhăcianu sau alt atacant, nu ati avut curajul să aliniaţi un mijloc, atunci când lotul va permis, Rusu-Albu-Miculescu-Bustea, după părerea mea mai tehnic, mai ofensiv. Aţi insistat cu Miculescu în bandă, unde datorită fizicului şi vitezei nu va da satifacţie şi cu Neluţ Roşu.

    0
    0
  6. Unii consuma,fara rost,altii au fost trimisi altundeva,macar ca erau mai valabili,potentiali…Greu de inteles….Sunt unii,iar incepem cu Elefantii,care nu au nici o treaba….
    Nu am nici cea mai mica jena sa intreb despre Pleasca,Klapan?E caldut la Arad,la UTA,nu-i asa?
    Ce parere ai Nelut Rosu?E OK?Esti de acord?

    0
    0
  7. Fara sa fiu rau intentionat dupa ultimele jocuri nu cred ca avem nici o sansa la Sepsi. E clar ca trebuie schimbati cativa jucatori, mai ales in zona ofensiva si asta se va intampla. Sper ca nu e vorba de Cipri Rus si nici de tinerii nostri, sunt altii mai responsabili pt atacurile esuate, stie Balint

    0
    0
  8. Singura remarcă care vreau sa o fac e in legătură cu politica de transferuri, înțeleg că bugetul salarial și cel de transferuri e limitat dar nu înțeleg de ce nu suntem mai atenți la istoricul medical al unor jucători care fac doar act de prezență.
    In rest felicitări lui Isac, joacă pe un post foarte greu dar sunt sigur că va putea progresa și arată mult mai bine la anul.
    Atenție mare la cartonașe, suntem prea sus in clasament,jmecherasii început să ne ciupească,încet dar sigur…

    0
    0
  9. Jumătate din echipă afară de la UTA, nu îți face randamentul
    Din iarna trebuie adus jucători de bază

    0
    0
  10. S-au trezit scouter-ii Aradului sa comenteze de transferuri. Ce v-ati asteptat dupa promovare, sa aducem jucatori gratis cu care sa defilam spre Play-Off?? Pai cu bani putini poti sa iei suc Grambrinus si nu Coca Cola. Mai e unul cu jucatori de Liga a 2-a, pai mah baiatule, intre Liga 1 si Liga a2-a e „prapastie”, cu jucatori de Liga a 2-a erai ca Argesul, pe ultima pozitie in clasament galopand spre „matineu”. Iar promovand din Liga 2-a nu poti sa schimbi un lot intreg, si la fel sa defilezi spre Play-Off. Gata, suntem in Play-Off doar pocnind din degete

    0
    0
  11. KAPLAN ,de ce oare a mai fost adus la UTA. ? Sa stea tot timpul accidentat ? PLEASCA la fel !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button