UTA Arad

Papură și CS U Craiova și-au atins scopul la Arad: „UTA nu ne-a pus probleme, nu ne-a surprins cu nimic”





Universitatea Craiova a câștigat pe noul „Francisc Neuman”, din Arad și a urcat pe primul loc în Liga 1. Cicâldău și Ofosu au marcat golurile victoriei, dar Corneliu Papură nu a fost foarte mulțumit. Antrenorul oltenilor consideră că jucătorii săi s-au panicat și nu au înscris și golul 3, fapt ce putea să-i coste în ultimul minut de prelungire când Albu a trimis cu capul exact în brațele lui Pigliacelli.

Până la urmă, „alb-albaștrii” leagă al treilea succes la rând, cu tot cu cel din Cupă și sunt noii lideri ai Ligii 1. „Am reușit să ne îndeplinim obiectivul, cele trei puncte. Nu pot să apreciez posesia, nu a fost un joc foarte frumos. Trebuia să dominăm, să avem aceeași prestație din prima repriză, dar cu toatea astea puteam da al treilea gol. Echipa gazdă și-a creat ocazii din faze fixe, nu ne-a pus probleme, nu ne-a surprins cu nimic. Venim după multe meciuri, pe final de an, trebuie să gestionăm ultimele două dispute. Important e cum suntem la finala campionatului”, a declarat Papură.

Într-adevăr, pentru Craiova urmează un joc, pe teren propriu, cu echipa pe care a întrecut-o în clasament în această seară, FCSB.  „Fiecare meci este important. Azi am luat trei puncte, sunt importante pentru configuraţia clasamentului. Ne aşteaptă două meciuri grele, ca de altfel toate meciurile. Nici astăzi nu am avut un meci uşor. Ne-am panicat oarecum, puteam să închidem rezultatul, să facem 3-1, am avut o situație și de 4 contra 3, cred că e o chestie mentală. Iar fotbalul te poate pedepsi, era nedrept, dar am mai trăit multe meciuri de genul ăsta, a mai apreciat tehnicianul oltenilor.

După ce a dat declarații în fața camerelor de vederi, Corneliu Papură a discutat puțin cu antrenorii secunzi ai UTA-ei față de care și-a manifestat nemulțumirea vis-a-vis de starea proastă a gazonului. „Terenul ne-a pus unele probleme pe posesia mingii și puteam greși foarte ușor. Nu ai siguranța pasei, iar în aceste condiții nici măcar faptul că am fost în superioritate numerică nu a mai contat atât de mult. Apoi, la 2-1, instinctul de conservare te face să nu mai riști, să nu mai vii în pressing”, a mai punctat fostul fundaș al „Științei”.

Craiova a mai fost pe primul loc după primele etape și-și va apăra poziția cu două partide foc, cu FCSB și CFR Cluj. „ Suntem pe final de an, venim după foarte multe meciuri, mai trebuie să gestionăm ultimele două după care o luăm de la capăt. Important este la finalul campionatului. E ca la maraton, nu contează dacă la kilometrul 13-14 eşti pe prima poziţie, important este la sfârşit”, a concluzionat Papură.

3 comentarii

  1. Nu stiu cum acest Papura are mereu noroc si cade mereu in picioare ca si o pisica….Cornelus….Avram ne-a ingalbenit de tot,joci cu teama ulterior,esti nevoit sa faci schimbari….si tot ramanem in 10…Asa este ca ti-ai schimbat chilotii de cateva ori?
    Am vazut momente de joc,in care Craiova nu se regasea,observat si de acest dubios comentator,care parca vede mereu alt meci….Angheluta ar trebui recuzat,nu arbitri….
    Si cand Avram a simtit ca echipa olteana intra pe avarie,a avut grija,mai departe…asa…usor usor,Closca cu puii de aur…Si dupa ce din nou am ramas in 10,tot invers fluiera…sau,ma rog…iritant….
    Fruntea sus baieti!Nimic nu este pierdut!

    0
    0
    1. Ai dreptate, comentatorul e cam irascibil,cam etapă de etapă vorbește așa în necunoștință de fenomen,bine că nu-l auzim și la UCL,lipsa de valoare poate îl privează de acest fapt.
      Și presa (adică Digi), interpretează diferit anumite acțiuni ale galeriilor,spre exemplu,la noi galeria a întrerupt meciul iar la Dinamo când blochează tot bulevardul și circulația sunt doar încurajări ale suporterilor,pe bune,dar ce sa mai zici, Viena e mai aproape decât București!!!

      0
      0
  2. Dacă socotim câți bani cheltuie Craiova ,ca sa se chinuie cu o UTA în formare ne-ar fi rușine să ne plimbam prin centrul Aradului. Ei bine să te situezi in peisajul moderat . Va veni și timpul când actuala înfrângere ,va fi o amintire . Cu o implicare sensibila mai concurenta vom vedea o echipa nu imbatabila ,dar așteptată cu plăcere.!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button