UTA Arad

Și, totuși, Klapan ratează și meciul cu Craiova: Melinte sau Isac lângă Albu?





UTA are 18 fotbaliști apți pentru meciul cu CS Universitatea Craiova, iar Laszlo Balint opțiuni limitate pentru fundașii laterali și mijlocașii centrali. Bustea și Roumpoulakou sunt bătuți în cuie pe benzi, în timp ce pentru al doilea tricou de titular în centrul liniei mediane, lângă Albu, antrenorul arădenilor mai are două variante  după ce Mihovil Klapan acuză din nou probleme medicale la nivelul șoldului. Croatul chiar era favorit să-l înlocuiască pe Roșu (suspendat după „roșul” văzut cu FCSB), însă acum Balint mai are de ales doar între juniorul Isac și Cristi Melinte.

Fundaș de meserie, „Meli” a mai jucat la nevoie ca „închizător” și niciodată de la începutul unui meci oficial în Liga 1. Doar regretatul Ionuț Popa și apoi Cristi Păcurar l-au mai utilizat pe fostul fotbalist al lui Palermo la mijloc, cu rezultate acceptabile la nivelul ligii secunde. Astăzi, însă, va fi o adevărată bătălie împotriva trupei lui Corneliu Papură, care are șansa să urce pe primul loc în clasament dacă pleacă cu toate punctele de la Arad.

Tomozei, Pleașcă, Roșu, Tescan, Hrezdac, Hora și Morar sunt ceilalți absenți ai arădenilor, Moldovan urmând să vadă și el partida din tribună din postura celui de-al treilea portar din lot. UTA – CS U Craiova, din cadrul etapei a 13-a a Casa Liga 1, se joacă în această seară, de la ora 19, pe arena „Francisc Neuman”.









4 comentarii

  1. Desigur sint multi absebti, unii cam abonati la starea de „accidentat”, cam prea fragili. Ca parere de microbist, Melinte nu e teribil la mijloc, el e prea defensiv, poate ca acolo ar trebui folosit Isac si Ursu ( la mijloc ceva de tipul : Albu, Isac, Miculescu sau Oroian,Ursu Rusu-Bugaceanu, Rus. Sau …poate i s-ar mai putea da o sansa lui Ionita, ca si asa are salar mare, pentru ce a facut pentru UTA. Desigur rezervele sint putine si reduse si valoric. dar , cine stie…!? Eu sper din suflet sa zambim la sfarsit !

    0
    0
  2. Dacă Pleasca si Klapan sunt păstrati in lot si dupa pauza de iarnă înseamnă că UTA își bate joc de bani.

    0
    0
    1. Klapan si Pleasca au fost adusi din start cu probleme……pacat ca nu au putut fi recuperati ….nu sunt jucatori slabi si ne puteau ajuta dar e adevarat ca se puteau duce alti jucatori pe care sa ne bazam de la inceput si sa joace meci de meci……aici sunt jocuri de interese intre impresari iar conducerea inghite prea usor tot felul de manevre ….

      0
      0
  3. Adică… cine sa vina la UTA, pe bani putini, da sa rupă poarta…sau sa tragă echipa după el, da mai sus de locul III ca, ma rog …. avem pretentii! Peste tot scrie ca UTA are salarii mici ca Primăria nu da bani …. ! Hai sa punem și noi bani, cum se face la Dinamo, si sa il aducem pe …..pensionarul Ibra… sau alt pensionar…..Messi, sa ii dam salariu și primele! Asa, de pe margine fac o echipă la UTA, de luam CL …in prezent!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button