UTA Arad

Balint a renunțat la Rusu după primele 45 de minute ale meciului cu Craiova: „Nu a prea fost prezent în joc”, dar: „Nu am avut soluții, știam acest aspect” + FOTO





În tradiția majorității partidelor disputate de UTA în acest sezon, Laszlo Balint a schimbat unul dintre cei doi juniori la pauză. De această dată, la cabine a rămas Denis Rusu, iar pe teren a apărut mult mai experimentatul Alex Ioniță, iar Buhăcianu a fost mutat din nou în bandă. Din păcate, mutările nu au adus niciun plus pentru ofensiva arădenilor în meciul cu CS U Craiova, scorul rămânând cel fixat după primele 45 de minute: 1-2.

Piesă importantă, chiar indispensabilă în urmă cu câteva runde, tânărul mijlocaș luat de „roș-albi” de la Șoimii Lipova nu l-a mulțumit pe Laszlo Balint în această seară. „Din păcate, Denis Rusu nu a fost prea prezent în joc, nu a fost la un nivel care să-i permită să se exprime la adevărata sa valoare, dar e normal. E un jucător tânăr, care mai are și perioade de inconstanță, avem în continuare încredere în el și suntem convinși că-și va reveni foarte repede”, și-a motivat antrenorul utist alegerea făcută la pauză.

În  momentul în care s-a accidentat Vlădoiu, Corneliu Papură nu a mai avut niciun moment doi fotbaliști sub vârstă pe teren pe când UTA avea să termine cu doi, după ce pe teren a apărut și Miculescu, alături de Oroian. „Se poate spune că și aici a existat o diferență între noi și adversari. Să ne gândim și că la Oroian a fost doar a treia prezență pe scena primului eșalon, Miculescu la fel și el, e debutant în acest sezon. Nu am avut soluții, știam acest aspect, nu am reușit să împingem jocul mai mult spre careul celor de la Craiova și să punem presiune pe poarta adversarului, dar atitudinea este de apreciat, jos pălăria pentru băieți. În schimb, avem nevoie de mai multe reușite tehnice, ca să ajungem să ne exprimăm la nivelul pe care ni-l dorim”, a comentat Balint la finele disputei.

Dacă UTA a parcurs cei 700 de kilometri până la Botoșani la bordul autocarului, CS U Craiova a luat chaterul pentru cei 370 de kilometri până la Arad. „Craiova este un club extrem de bine organizat, care se bazează pe un buget mai mult decât consistent, ca dovadă că e una dintre puținele echipe ce-și permit să plătească sume de transfer pe fotbaliști. Chiar pe marcatorii de azi s-au plătit bani. Am vorbit deja de Cicâldău (n.a. 1 milion de euro către Viitorul), la fel și Ofosu (n.a. 150 de mii de euro către Botoșani). Cel puțin în viitorul apropiat, UTA-ei îi va fi foarte greu să ajungă la nivelul celor de la Craiova”, e aprecierea antrenorului principal al echipei UTA.

Galerie FOTO Marius Buta

22 comentarii

  1. Denis Rusu a fost iepurasul necunoscut de catre adversari,nebagat in seama..dar l-au ochit…E studiat,vazut,sprinten,titirez,care obtinea usor faulturi in zona primejdioasa…Fundasii sunt atintiti pe el,ca sa nu-l atinga,vad mereu adversari cu corpul,pieptul,pe el….Nu il lasa sa se dezvolte in banda stg,acolo unde se simte ca si pestele in apa…Nu stiu..probabil trebuie sa vina ascuns printre mijlocasi,sa aiba libertate de miscare…O spun strict ca energie consumata fara rost….
    Nici o problema baieti!Bravo pana acum,felicitari!

    0
    0
  2. Seara tristă ,ca un gazon și o tribuna goala..Un fum gros a acoperit câteva momente o rana deschisa. Jocul fără puncte de acasă ! Echipa a vrut ,a crezut a luptat dar nu atât a putut. Pentru atât e făcută cu echipe adevărate. La echipe cu ștaif birourile legitimarii merg nonstop . Nu e decât o mare supărare ,trecută cu vederea ,și care spune tot. De ceva vreme ,la UTA,nu s-a remarcat vreun jucător crescut în propria academie !!

    0
    0
    1. Psssssttttt domnule Ionescu Gavrila,va rugam..no comment..Mai bine asa…Are balta peste din belsug,doar ca,se pare ca nu au sanse….Ca sa ai cativa juniori pe regulament de U 19/U 21,trebuie sa le dai sanse de joc,si cum poti sa le dai,atat timp cat generatia lui Mister Gaica a fost dizolvata?Imprumutati?Bun,nu contest ca e rau,ca sa joace constant,chiar daca in ligi inferioare…
      Bibi taie si spanzura tot ce prinde in sport…Dvs credeti ca UTA nu ar fi avut nevoie de echipa a 2-a?Hmmmm….

      0
      0
  3. Nu e vorba doar de Rusu, tot mijlocul e inexistent, ar trebui neapărat vreo 2-3 mijlocași,doar cu jocul pe contraatac din deplasare, o sa avem emoții la finalul campionatului

    0
    0
  4. Revin la ideea ca nu avem juniori de calitate pentru Liga 1. cu o floare-doua nu se face primavara.
    Miculescu, la cum se arunca si simuleaza..probabil va ajunge prin liga 3 dupa ce termina ”junioratul”.
    Rusu, Isac si pe alocuri Tescan. Doar pe ei vad ca am putea sa ne bazam ca si juniori. Avand in vedere ca Rusu si Tescan sunt imprumutati, ar trebui sa se ia masuri in acest sens.

    Doar UTA!

    0
    0
    1. Cred ca te referi la Rusu ca simulează sau poate doar nu ai treaba cu fotbalul
      Vad ca sunteți mulți pe aici care nici nu știți numele jucătorilor ce sa mai…..

      0
      0
    2. Cel care simulează e Rusu diferența de vreo 30 de cm dar cum unii de pe aici nu Cunoaște-ți nici jucătorii ce sa mai….(cică suporter)

      0
      0
  5. Ăștia care va luati doar de juniori și așteptați sa ne câștige ei meciurile mai dativa-n pielea mea de lași cordaci

    0
    0
  6. Studiu pe Miculescu. Alura de Bundesliga. Viteza de joc medie Viteza de execuție multumitoare. Duel direct fizic ,nota de trecere. Viziune de ansamblu ,buna..Pase lucrative ,nota la limita. Realizări din ocazii , spre deloc. Cu ce argumente merge spre titlul de revelație ??

    0
    0
    1. Fa studiu pe jucătorul de naționala sau pe jucătorii experimentați care au jucat ieri și vezi ce realizări au pe faza de atac

      0
      0
      1. Sa mai vindem pe ceva banuti, din propria pepiniera, mai trebuie sa treaca cativa ani. Miculescu nu este o optiune, poate una de genul lui Stahl

        0
        0
  7. Jucătorul e folosit unde da randament.Asta că nu e folosit unde trebuie e o falsa explicație. Așa am ajunge sa mutam mereu aceiași jucători ineficienți pe toate posturile Oameni buni ,jucător de 19 ani ,trebuie să-și impună prezenta ,cu o evoluție constanta ,cu minim 2,3 goluri . Restul e poveste.

    0
    0
    1. Pai vezi ca ceilalți(Rusu,Tescan,Ursu,Oroian) sunt rotiți pe dreapta,stanga,centru numai el e bătut in cuie pe dreapta deși e de picior stâng ,plus ca jocul echipei se bazează pe degajari și mingi in adâncime dar chiar nu vreau sa mai zic

      0
      0
  8. Dragii jucători, mai sunt puține etape din tur și sita va cerne. Trebuie sa înțelegeți un lucru, UTA Arad este un nume în fotbalul romanesc. Cei ce vor rămâne la Club, după pauza competițională vor fi drastic selectați, celora care vor pleca, nu putem decât sa le mulțumim. La UTA, vor fi tot timpul 2 uși, de intrare și ieșire. Cei care vor rămâne, vor sta doar pe baza competentelor! UTA înseamnă performanta!

    0
    0
    1. Subscriu . Ionita 0 . Il scoate Balint pe Isac ca are galben intra Melinte si la prima atingere ia galben . Cipri are galben pe care nu-l primea dc nu comenta (pt simulare nu a luat) si incepe repriza doua cu un falut de galben clar . Si unde asta in careul oaspetilor. Dar voi va luati de juniori . Vorbiti de seniori ca iau bsni cu nemiluita si joc ciu ciu

      0
      0
  9. In pauza de iarna, trebuie facuta neaparat curatenie la UTA. , daca UTA. noastra vrea sa nu aiba emotii mari si sa ajunga la cutite in subsolul clasamentului !!! Sper din ultimele doua etape din tur, UTA. sa obtina puncte in clasament atat de necesare . Sunt constient ca, va fi foarte , foarte greu cu Sepsi si Astra care au jucatori de valoare peste UTA. noastra !!! FORTA UTA UTA UTA, HAI BAIETII !!!

    0
    0
  10. Cu copiii trebuie sa ai mare rabdare…Iti fac 2-3 meciuri bune,apoi inconstanta crasa intervine…si lumea i-i impusca direct,imediat…Nu este normal acest fapt…Cel mai perfect exempu este acest Denis Rusu….Am spus-o mereu….prea mare presiune pe el si saltul valoric,posibil ca sa-l depaseasca momentan…Cred ca prea mult s-a scris despre el…Trebuie ca staff-ul,Mister Balint sa il ajute din aceasta privinta….Este un giuvaer!O perla rara…dar depinde si de el…mult….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button