UTA Arad

Suporterii UTA-ei s-au făcut simțiți pe „Francisc Neuman”: ”Rămânem fanatici indiferent de piedici”





Dacă pe terenuri străine UTA a fost imbatabilă până etapa trecută, pe terenul fostului lider al Ligii 1, FCSB, acasă arădenii au bifat cel de-al treilea eșec stagional. După Poli Iași și Gaz Metan Mediaș a venit rândul Universității Craiova să plece cu toate punctele de pe Mureș, după o partidă fără veleități deosebite de nicio parte. Diferența au făcut-o execuția lui Cicâldău și forța de pătrundere a lui Ofosu, jucători pentru care oltenii au plătit sume frumușele de transfer. Reușita lui Buhăcianu a contat mai degrabă pentru moralul și încrederea atacantului utist, care nu mai marcase în Liga 1 din prima rundă, din deplasarea de la Ovidiu, cu Viitorul.

Recent, Laszlo Balint spunea că echipa sa nu este neapărat mai bună afară, ci mai vulnerabilă acasă pe fondul absenței suporterilor din tribune. E clar că fanii „roș-albilor” termină anul 2020 în afara noii arene „Francisc Neuman”, inaugurată în vară, dar închisă pentru ei din cauza pandemiei de coronavirus. După ma bine de o lună, „roș-albii” au evoluat din nou acasă, iar ultrașii arădeni au ținut să-și facă simțită prezența și atașamentul față de favoriți. S-au adunat din nou în colțul arenei dinspre blocurile ARED, au cântat, au scandat inclusiv împotriva craiovenilor și au aprins torțe și fumigene. Arbitrul Marius Avram a și oprit meciul timp de două minute pentru ca fumul de la nivelul gazonului să se risipească, iar fanii au speculat imaginea: ”Nu ne puteți vedea dar ne puteți simți”.

Spectaculoasă a fost și coregrafia învăluită în fum și lumini, iar mesajul și el unul puternic: ”Rămânem fanatici indiferent de piedici”. Situația a fost controlată fără probleme de câțiva jandarmi, mai ales că cei aproximativ 50 de suporteri au părăsit zona prin minutul 15.

La finalul meciului, poate cel mai bun om al lui Papură, Alexandru Cicâldău s-a trezit vorbind la adresa fanilor arădeni, pe care i-ar fi văzut el pe stadion. „Nu pot să înţeleg un singur lucru. Cum de aici au fost atâţia suporteri şi la noi nu vine nimeni? La noi nu e voie, iar aici au fost atâţia suporteri? Au fost suporteri şi mai deranjant e că am auzit poliţişti şi pompieri din alte colţuri cum ne înjurau” – a declarat internaționalul Craiovei la finalul disputei de aseară.

6 comentarii

  1. Pai prostul ala nu stie pe ce lume se afla,el injura meci de meci adversarii,inclusiv la meciul de ieri dupa un fault a injurat.Asta ar trebui sa se spele la gura inainte sa vorbeasca de UTA si de suporterii aradeni.

    0
    0
  2. El vorbeste de politicienii si toate lipitorile care da, au fost la meci si au stat la tribuna 1.

    A. Meszar : de ce unele persoane au acces la meci, iar altele nu? Pe baza a ce se aleg persoanele respective? Care e numarul maxim de persoane care pot participa? Cum sunt alocate locurile?

    0
    0
  3. Probabil l-a considerat pe Mihai Stoichita suporter al UTA-ei, astfel de comentarii ne fac pe unii să ne întrebăm:oare acest băiat va ajunge fotbalist?
    Prin fotbalist înțeleg un jucător care sa joace într-un campionat top 5-8 din Europa,ce treabă ai tu cu tribunele,așa te concentrezi la joc numărând spectatorii din tribune sau ascultând ce zice unul sau altul?

    0
    0
  4. Cicăldău, sărăcuțul, a crezut că joacă la Slatina sau Turnu Severin unde toți țin cu Craiova. Sunt ferm convins că nu știe nimic despre UTA.
    Bibarț, fă ceva cu gazonul ăsta că jucători nu se pot ține pe picioare, parcă joacă pe gheață. Cred că și din cauza asta avem probleme mari acasă.
    Abia așteptăm săptămâna viitoare să vedem noutățile. Sperăm să fie un mijlocaș bun, cel care a semnat deja.

    0
    0
  5. In conditiile lotului cu multi absenti din varii motive,raman la ideea ca am pierdut prosteste…Atat cu FCSB,cat si cu Craiova…
    Documentatii,vom spune iar si din nou ca se risipesc mii de Euro,pe salarii ale unora,fara nici o treaba cu UTA,fara nici cel mai mic aport…
    Se spune mereu..”Decat sa planga mama…mai bine sa planga….”
    E clar ca vor fi mutari de trupe si jucatori in iarna…Cine si cum?Ramane de vazut….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button