UTA Arad

Buhăcianu și-a trecut în cont două ratări cu Sepsi: „Contează și lipsa de experiență, dar trebuie să fim mai dezinvolți”





UTA a pierdut cu 0-3 la Sfântu Gheorghe în urma unei evoluții sub așteptări, iar seria de înfrângeri ajunge la 3, după cele cu FCSB și Craiova.

Marcator în eșecul cu oltenii, Valentin Buhăcianu a avut două șanse importante contra lui Sepsi, dar nu a reușit să înscrie. „Nu am făcut un meci foarte bun în această seară, dar trebuie să mergem mai departe, să ne gândim la următorul meci, cel de acasă cu Astra, pe care trebuie să îl câștigăm. La ocazia din finalul primei reprize, era mingea cumva sub mine și am vrut să dau deasupra portarului, din păcate nu am reușit”, a spus atacantul utist, utilizat din nou în bandă de Laszlo Balint. Fotbalistul născut la Vatra Dornei a mai avut o șansă de a marca tot după o minge primită în stînga, dar șutul a fost în plasa laterală a porții lui Niczuly.

Buhăcianu ca și alți jucători ai UTA-ei sunt debutanți în acest sezon de Liga 1. „Probabil lipsa de experiență se simte într-o oarecare măsură, dar trebuie să facem cumva să fim mai dezinvolți în joc și să avem mai multe reușite pe parcursul meciurilor. Pentru o nou-promovată stăm bine deocamdată în clasament, dar ne dorim mai mult. Ne dorim să creștem de la joc la joc și, din păcate, am avut aceste trei etape în care nu am reușit să luăm puncte. Sper să le luăm în meciul cu Astra, jucăm acasă și ne dorim să avem o vacanță plăcută înainte de retur” a declarat fotbalistul arădenilor la microfonul DigiSport  la finalul meciului pierdut în cadrul etapei a 14-a de echipa sa.

UTA încheie turul pe „Francisc Neuman” luni seară contra Astrei, după care Liga 1 se oprește pentru trei săptămâni, prima etapă din retur fiind programată în jurul datei de 13 ianuarie, când la Arad va sosi Viitorul Constanța.









5 comentarii

  1. Slab chiar foarte slab pt Liga I. L-aș împrumută in Liga a II-a pe BUHĂCIANU un an ,că să-i revină pofta de gol.

    0
    0
  2. Si cu Ciprian Rus ce ai face? Deocamdata Buhaceanu e singurul de la UTA care poate lua o minge de la centrul terenului si sa ajunga in viteza la finalizare. Ceilalti se intorc fiindca fundasii sunt mai rapizi si dau pasa inapoi dupa asta.

    0
    0
  3. Trebuie sa se termine cu aceste experiente de jucatori pe alte posturi experimentale…Ori ai,ori nu ai….Teama se rezuma iar si din nou la juniori…Unii pieptanati prea mult si li s-a suit vedetismul la cap,altii chiar nu fac fata ritmului dorit…Cum fac cate un meci,doua,relativ bunicele,cum se considera vedete,apoi blazati,plictisiti….
    De ce il mai chinuiti pe un Miculescu,as intreba?Nu din rautate intreb,dar nu are nici o treaba la acest nivel…..Daca lui nu i s-au dat sanse,atunci nimanui!Pacat….Nu functioneaza,pur si simplu…..Total depasit….Nu are elemente de baza,elementare…ma rog….Din nou spun,nu e treaba mea….

    0
    0
  4. Buhacianu ,un jucător cu forța și calități neșlefuite E singurul aproape afara de juniori care poate fi lucrat El acum vede. pe viu ce e cu div.A Lucrul cu el presupune de exemplu o rezolvare inteligenta a unei faze. În loc de șut în portar să facă o ,,scarita” . Atunci se va apropia de valoarea unui Offosu sau Keita !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button