UTA Arad

Suporterii UTA-ei au taxat expunerea lui Călin Bibarț la meciul cu Craiova: ”…Primarul – live pe Facebook de pe stadion”





Dezamăgiri pe linie pentru suporterii „Bătrânei Doamne”. Echipa favorită a pierdut al treilea meci la rând la Sfântu Gheorghe, jucând slab și fără atitudine, iar primarul Călin Bibarț își face imagine pe seama fotbalului, când toate acțiunile sale demonstrează că nu este foarte impresonat de nevoile UTA-ei.

A promis în jur de 5 milioane de lei în august pentru ultimele luni ale anului și a mai acordat doar două în luna noiembrie, dar nu a pierdut ocazia să vină pe stadionul „Francisc Neuman” de mână cu Mihai Stoichiță, directorul Comisiei Tehnice a FRF, pentru a se lăuda cu organizarea la Arad a amicalului dintre România și Ungaria, la nivelul naționalelor Under 19.

A făcut și un live pe Facebook, de tipul ”Rondul de seară” înainte de primul fluier al meciului de luni, dintre UTA și CS U Craiova, în timp ce fanii „roș-albilor” își făceau simțită prezența de după gard, cu un show pirotehnic și un mesaj clar pentru cei care țin arenele închise în pandemia de coronavirus: ”Rămânem fanatici indiferent de piedici”.

În această seară, fanii „Bătrânei Doamne” au revenit cu un alt mesaj postat pe gardurile  ce delimitează arena din Calea Aurel Vlaicu, prin care-l taxează pe edil: ”Suporterii pe stradă cântau la unison / Primarul – live pe Facebook de pe stadion”.

Totuși, în regulamentul FRF făcut pe perioada restricțiilor legate de pandemia de COVID, în dreptul persoanelor ce au acces pe stadion sunt prevăzuți și sponsorii sau finanțatorii echipei. Cum Bibarț reprezintă municipalitatea care finanțează  echipa, se poate spune că a avut dreptul să fie în tribune luni seara. Că s-a și lăudat cu acest lucru e o altă chestiune, într-adevăr mai puțin inspirată.

9 comentarii

  1. Mult asteptatul nostru stadion,odata cu lasarea serii,devine…din pacate ca si un cavou al cimitirului invecinat…Bezna totala!Nici macar firma luminoasa nu se mai aprinde..Trist!Un brad,aruncat in batjocura,in fata arenei,fara ornamente,intunecat ca si iadul…
    In schimb,peste drum,la nici 50metri,pe langa statuia lui Csala Bacsi,sunt cele mai frumoase ornamente de sarbatori,montate in Arad…Din ce cauza nu au fost montate la frotonul stadionului,pe zona ingradita?Dar cine sa stie?Trist,trist,trist…..

    0
    0
  2. Provoc pe fiecare suporter devotat al echipei nostre drage,UTA….Haide-ti,ca de maine incolo, sa mergem fiecare cu cate un glob,cate un ornament,o ghirlanda,orice…aveti disponibil…O cutie de carton,chiar si goala,frumos ambalata….va avea loc in Bradul de Craciun…Nu poate sa ramana chiar asa,la batjocura….Sa va semnati pe ele,neaparat si in limita posibilatilor,un mic mesaj de sarbatori,dar nu injuraturi si jigniri,va rog…Nu este cazul…
    Hai ca initiez eu asta….Nu stiu cum fac,rezolv cu o scara inalta,voi lua legatura cu clubul,poate ca au ei….Vedem..

    0
    0
    1. Haide-ti si cu o pereche de carnati , o piftie, niste caltabosi, de ce nu şorici! Haide-ti ca se ocupa maestrul de ceremonii de toate cele?

      0
      0
  3. bibart a vtut sa ne rada in nas!in alte orase era linsat pe strada!suntem uta suntem arad suntem civilizati…dar pana cand?

    0
    0
  4. Unii ma iau la misto….dar eu cu copiii mei am fost si am pus niste globuri,dupa posibilitati..Poate ca in rondurile sale de seara,va vedea Bibi ca nu stam in ornamentele si globurile sale si nu cersim…Bradul montat de catre primarie in fata stadionului,este un alt raspuns voalat fata de UTA!!!!
    Ni-l putem impodobi si singuri….
    Hai cu totii…mai sunt niste zile ramase pana in Ajunul de Craciun!
    Am si niste mingi de fotbal bune!Le voi pune sub brad in Seara de Craciun,poate ca vor fi copii care se vor bucura de ele…pardon..”nu poate”,ci cu siguranta!
    Aveti ghete de fotbal ramase mici,de la copiii dvs,sau ceva de genul acesta,articole de sport in stare foarte buna?Puneti-le sub brad…

    0
    0
    1. Cine sa te ia la misto? Te inseli! Cand ai chef, te iei singur! Decat o cutie goala nu mai bine o cutie cu caltabosi sau ceva de sezon, macar o gusa fiarta??Asa ca veni-ti , nu ezita-ti!!! Nu sta-ti in casa , daca va pasa☺

      0
      0
  5. Asta ar trebuii facut! Mici cadouri, chiar second hand sau te rechizite școlare cat într-o cutie de pantofi, frumos ambalate, globuri, luminița, care ce are! Galeria și suporterii trebuie să dea dovadă că suntem o comunitate! Asa putem și noi cere de la ceilalți, care nu sunt suporteri sau nu îi intereseaza sportul!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button