UTA Arad

UTA debutează în noul an vineri, 15 ianuarie, acasă, cu Viitorul! „Roș-albii” joacă la Voluntari după alte 4 zile





Pe lângă derby-ul Craiova – FCSB, în Casa Liga 1 se mai joacă o singură etapă în acest an. Este vorba chiar despre ultima rundă a turului, ce o vede pe UTA implicată într-un joc cu Astra Giurgiu, luni, de la ora 17,30, pe arena „Francisc Neuman”. Apoi, toate echipele intră în vacanța de Sărbători, urmând să  revină pe gazon, pe puncte, la mijlocul lunii ianuarie 2021.

Liga Profesionistă de Fotbal a prezentat în această seară și programul etapelor cu numărul 16 și 17, primele ale returului. „Bătrâna Doamnă” e programată în ultima zi a ambelor runde, vineri și apoi marți.

Etapa a 16-a

Marți, 12 ianuarie

Gaz Metan Mediaș – FC Voluntari

Universitatea Craiova – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Miercuri, 13 ianuarie

Chindia Târgoviște – Poli Iași

FC Hermannstadt – Dinamo

Joi, 14 ianuarie

FC Botoșani – FC Argeș

CFR Cluj – Academica Clinceni

Vineri, 15 ianuarie

UTA – Viitorul Constanța

FCSB – Astra Giurgiu

Etapa a 17-a

Sâmbătă, 16 ianuarie

Dinamo – Chindia Târgoviște

Duminică, 17 ianuarie

Academica Clinceni – FC Hermannstadt

FC Argeș – Gaz Metan Mediaș

Sepsi OSK Sf Gheorghe – CFR Cluj

Luni, 18 ianuarie

Poli Iași – FC Botoșani

Astra Giurgiu – Universitatea Craiova

Marți, 19 ianuarie

FC Voluntari – UTA

Viitorul Constanța – FCSB

Orele de disputare vor fi comunicate ulterior. Partidele vor fi transmise în direct de LOOK Sport, DIGI Sport și TELEKOM Sport.

5 comentarii

  1. Eu vreau sa merg cu Vali Buhacianu,acasa la el,la Vatra Dornei…Cel mai frumos tinut bucovinean,mai ales iarna…Glumesc….bineinteles….
    Dar am sa stau mai departe la televizor si pe @sportarad..ce altceva as avea de facut in aceste conditii de pandemie?
    Am mare incredere in Vali Buhacianu!Daca pe vremuri,Liviu Giurgiu(pentru cunoscatori) era denumit Mobra,pai atunci Buhacianu trebuie denumit Honda,Yamaha…Doar sa fie folosit acolo,unde ii place,nu improvizat mijlocas de necesitate…cu atat mai putin, retras prin benzi laterale….Buhacianu nu este un Jolly-Joker….Nu ii place,dar se conformeaza…
    Stima si respect!

    0
    0
  2. Deci, UTA începe returul la fel cum termina turul cu doua zile de recuperare în minus față de adversare, rasa mamii voastre de mitici jegoși.

    0
    0
  3. Denis Man, dacă tot ai dat gol la UTA și la Craiova două, îți dorim să dai câte trei pe meci să te vândă Becali cu vre-o 70 mil euro…dăi bătaie.
    Sperăm să dea si UTA 3-0 la Astra. Hai băieți nu vă împotmoliti la final. Până la înfrângerea cu fcsb n-a fost rău dar după nu stim ce s-antâmplat.

    0
    0
  4. Vad ca nimeni nu vorbeste de faptul ca inceperea returului in plina iarna va pune in pericol sanatatea jucatorilor datorita starii precare a terenurilor. Da, campionatul trebuie terminat mai repede, insa consider ca trebuiau luate masuri de a proteja buna desfasurare a competitiei.O varianta cu mai putine etape. Dar a fost nevoie sa ramana Dinamo in prima liga.
    Ce e de facut acum?!? Nu stiu,e prea tarziu cred.Pacat ca Asociatia Fotbalistilor sau cum se numeste e slaba, nesemnificativa.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button