UTA Arad

Suporterii fac treaba Primăriei, vor împodobi bradul din fața stadionului „Francisc Neuman”!





Recent, primarul Călin Bibarț se lăuda cu „creația” Primăriei când a venit vorba despre împodobirea sensului giratoriu de la UTA cu ocazia Sărbătorilor de Iarnă. În schimb, edilul și angajații săi au uitat pur și simplu despre bradul montat pe platoul din fața noului stadion „Francisc Neuman”. Ca și în alte ocazii în care municipalitatea s-a făcut că plouă, suporterii „Bătrânei Doamne” se vor mobiliza și vor îmbrăca pe cont propriu pomul de Crăciun. Iată și anunțul susținătorilor „roș-albi” postat pe Facebook:

ÎMPODOBIM BRADUL DE LA STADION!

”Marele brad amplasat în fața stadionului a rămas nedecorat. Se pare că autoritățile din Arad nu au fost în stare să agațe decât câteva globuri și o instalație care nu funcționează. Haideți să le dăm o mână de ajutor!
Ne vedem marți (22 decembrie), ora 18.00 pe platoul de la stadion, ,,înarmați” cu tot ce se poate împodobi bradul! Dacă fiecare participant va aduce măcar un glob sau un ornament (beteala, clopoței, etc.) suntem convinși că vom reuși să îl înfrumusețăm și să aducem puțină culoare la stadion cu ocazia sărbătorilor!

O modalitate prin care puteți să faceți această faptă bună și să ajutați și clubul UTA este prin a cumpăra un glob personalizat cu sigla echipei de la magazinul suporterilor, 1945.ro (care funcționează la stadion).

La această acțiune trebuie respectate normele de distanțare socială! Nu dorim să aglomerăm zona! Vă rugăm să purtați mască!”

14 comentarii

  1. Gresit! Puiutul de faraon de abia asteapta. Trebuia pusa presiune pe Bibi sa faca ce trebuia sa faca. Intr-o tara normala la cap fiecare stie ce are de facut si face! Au pus suporterii bradul acolo? E treaba lor sa-l impodobeasca? Nici vorba!
    Dar …se pare ca vi-l meritati!

    0
    0
  2. In nicio tara normala nu fac suporterii treaba Primariei. Eu, cetateanul X, platesc taxe si impozite ca Primaria sa isi faca treaba!

    0
    0
    1. Gresit!Uitate mai bine….Nimeni,nici un suporter adevarat nu asteapta ca edilii sa le impodobeasca un Pom de Craciun,macar ca daca,nesimtitii acestia ai nostri, l-au aruncat acolo,in bezna stadionului,asa ar trebui…Niciunde in lume!Suporterii Barcelonei,Liverpool,Manchester U si City,Bayern,si multe altele,maghiarii,suporterii nici macar nu asteapta….Pregatesc din timp Brad de Craciun….Il orneaza,il impodobesc fiecare dupa timp si posibilitati….Fiecare cu cat si ce poate….
      La Allianz Arena,au cumparat suporterii un brad din Polonia,de 14 metri inaltime….cam 4-5 etaje de bloc,ca sa va faceti o imagine…..mai ceva ca la Vatican si nimeni nu jigneste pe nimeni…Nimeni nu obliga!Jucatorii semneaza pe globuri,chestie de marketing si de apreciere pentru sustinerea neconditionata in aceste vremuri de pandemie….Dar noi,romanii,avem o alta mentalitate paguboasa…
      Noi suntem mereu cu fundul in sus,Gica contra!
      La noi,daca cineva are o idee,este injurat si jignit….

      0
      0
        1. Nu cred ca suporterii trebuie sa faca treaba Primariei. Atat!
          Ce idei am? In niciun caz infantile ca ale tale?
          Mare pacat ca nu e zapada. Acum vreo 2 ani plecai la deszapezit , penibil!

          0
          0
          1. E usor ca sa jignesti,nici o problema..Nu stiu care dintre noi doi este mai infantil?
            Ai o atitudine tipica a celor care gandesc asa…De ce sa fac eu ceva bun,daca nu sunt platit pentru asta?Sa o faca cei care trebuie…..PAI EI NU O FAC,ci doar emit facturi spre UTA!
            Ok!Eu te inteleg perfect….Nici macar nu iti contest parerea….
            Poti sa ma jignesti la nesfarsit si sa indrepti ironii catre mine…Nu ma afecteaza….
            Eu am fost si la Motorul,atunci cand am intins folii de nylon,am fost si la curatat zapada,la maturat tribune si spalat scaune de pe noua arena si voi merge, cu copiii mei,oriunde voi simti ca pot sa ajut clubul UTA,absolut dezinteresat…
            Esti genul de persoana care nu ridici o hartie aruncata pe jos,pentru ca nu ai aruncat-o tu…
            Daca am gresit cumva cu aceasta constatare,de delasare din partea primariei,imi cer scuze ca nu puteam sa trec nepasator,zilnic,pe langa stadion si sa-l vad la lasarea serii in bezna totala….A stat destul 6 ani!
            Daca vrei,mergi si pui din partea ta ceva in brad,daca nu vrei,nu te obliga nimeni….
            Sa ai Sarbatori Fericite!
            PS:nici macar ora 18,marti, nu trebuie respectata,atunci cand va fi din nou bezna si probabil poarta inchisa…Doar nu o sarim gardul,ca se ne mai trimita Bibi si Politia pe cap…

            0
            0
  3. Ma bucur ca @sportarad.ro,prin Calin si Lucian,sustin aceasta idee,cu o mica si necesara completare:Primaria a montat doar bradul,lasat de izbeliste ca si tuleii de porumb pe camp,iar cele cateva ornamente si globuri,le-am pus eu cu copiii mei deja de vineri,nicidecum oamenii primariei,sau ai celor de la Elba,nici nu conteaza….Bineinteles ca am cerut voie…
    Am avut multe ornamente la noi,dar Primaria,nu are o scara la stadion!Va puteti inchipui asa ceva?O SCARA!!!!!!Nu un elevator sau ridicator….O simpla scara!!!!

    0
    0
  4. Cumpara tu , suporter, scara apoi, tu , aradean , daca constati ca sunt gropi pe niste drumuri, astupa-le, tot tu, aradean, daca nu vin cei de la firma de salubritate dupa gunoi du-l la groapa etc
    Incerc sa spun ca Primaria intr-un parteneriat normal cu cetatenii are si obligatii fata de acestia, indatoriri pe care le respecta.
    In ceea ce priveste ego-ul domnului G. nu mai comentez, desi la cate face te pomenesti ca va candida peste 4 ani.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button