UTA Arad

UTA, pe urmele golgheterului U21 din Liga 2-a! Dani Paraschiv: „Bodea și Copaci m-au sfătuit să joc la Arad dacă am ocazia”





Deși nu era cotată cu șanse la play-off la startul sezonului, Viitorul Pandurii Târgu Jiu a încheiat anul 2020 pe locul secund în Liga 2, cu 26 de puncte și golaveraj 26-21.  Din totalul de 23 de goluri marcate pe teren (a fost și un succes la masa verde cu Aerostar Bacău), șase i-au aparținut tănărului atacant Daniel George Paraschiv (21 de ani).

Folosit de antrenorul Flavius Stoican pe parcursul a 12 jocuri, timp de 755 minute, Daniel Paraschiv a marcat în meciurile cu Rapid (scor 1-3), Fotbal Comuna Recea (scor 4-3), Petrolul Ploiești (scor 1-1), Metaloglobus București (scor 2-1) și Pandurii Târgu Jiu (scor 4-3), când a reușit ”dubla”.

Cu un total de șase goluri, tânărul atacant împarte poziția a 3-a în clasamentul golgheterilor acestui sezon de Liga 2, la egalitate cu Marius Coman, de la Fotbal Comuna Recea. Topul e condus de Claudiu Bălan, de la ”FC U” Craiova, cu 8 reușite, iar pe locul 2 se află Ovidiu Herea (Metaloglobus) și Cătălin Hlistei (Rapid), ambii cu câte 7 goluri. Dintre toți, doar Paraschiv e jucător Under 21. În sezonul 2018-2019, pe când evolua la Luceafărul Oradea, Daniel Paraschiv a fost, de asemenea, cel mai bun tănăr marcator al campionatului, cu 14 reușite în 33 de meciuri.

În ciuda situației bune din punct de vedere spotiv, formația pregătită de Flavius Stoican încearcă să prelungească înțelegerile mai multor fotbaliști, dar ar avea ceva probleme, în special cu jucătorii tineri, care au atras atenția unor formații de Liga 1. Daniel George Paraschiv e curtat de Sepsi Sfântu Gheorghe, Academica Clinceni și UTA și de la 1 ianuarie intră în ultimele șase luni de contract și, deci, poate semna cu o altă formație. „Înainte de a se termina perioada de transferuri din toamnă, am aflat de interesul celor de la UTA pentru mine. Nu a fost nimic mai mult, am rămas să-mi fac treaba la Viitorul Pandurii, pentru care – probabil – voi juca până în vară. Atunci îmi expiră contractul și am decis să nu-l mai prelungesc. Vă dați seama că mă bucură faptul că sunt căutat de echipe de Liga 1, iar UTA este și o formație de tradiție, cu suporteri extraordinari. Arădenii de la Viitorul, Bodea și Copaci, mi-au mai vorbit despre UTA, ei au jucat acolo și m-au sfătuit să joc și eu la Arad dacă am ocazia. Dar, nu știu ce va fi în viitor, mă voi sfătui și cu impresarul meu, Dragoș Boboc și vom lua o decizie în perioada ce urmează”, ne-a declarat Paraschiv.

Poate în mini-vacanța de Sărbători antrenorul Laszlo Balint va avea ocazia să vorbească și personal lui tânărul atacant al oltenilor. Ambii sunt din Brașov și-și petrec Sărbătorile acasă.

Un amplu interviu cu Daniel George Paraschiv puteți citi pe site-ul colegilor de la liga2prosport.ro AICI









2 comentarii

  1. Ar putea fii o varianta pentru linia de mijloc Adrian Stoian , tocmai a reziliat contractul cu Viiltorul …

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button