Fotbal judetean

Sebișul fotbalistic suferă, dar nu se predă. Feieș: ˝Iubiți și practicați sportul, să îl aveți mereu în suflet!˝





După mai bine de zece ani petrecuți în eșalonul al treilea, Sebișul a aruncat prosopul în iarna trecută, cu puțin înainte de închiderea competițiilor sportive, din cauza pandemiei. Problemele financiare din ultimii ani, plus cele administrative s-au repercutat și în plan sportiv, și au făcut imposibilă participarea în returul Ligii a treia. Astfel că, din vară, Naționalul a fost condamnat să își reia activitatea din ultimul eșalon fotbalistic al Aradului, liga a șasea, fără drept de promovare timp de doi ani. Din păcate, nici în toamnă nu s-a jucat fotbal în județ, așa că nici reînceperea unui nou proiect nu a fost încă posibilă la poalele Munților Zărandului.

Noul primar ales la alegerile de la finalul lui septembrie, Cristian Feieș, el însuși fost fotbalist și mare iubitor de sport, votat în mare parte de tineretul comunității, se simte dator să continue tradiția de 100 de ani a fotbalului din orașul Sebiș.

Cristian Feieș, primarul orașului Sebiș:

Solicitarea din partea comunității cu referire la sportul de masă este prezentă și pregnantă. Din păcate, în 2020, iubitorii sportului nu și-au putut manisfesta dorința de a face mișcare în mod organizat, de a participa la competiții din cauza pandemiei. Sperăm ca aceste condiții medicale pentru a se putea relua competițiile se vor relaxa la anul viitor și tinerii vor putea să revină la mișcare organizată și sperăm ca și suporterii echipelor, greu încercați în acest an, meciurile erau o formă de manifestare socială, să revină în tribune.

Noi ca și administrație suntem datori să întreținem baza sportivă, avem un stadion cochet ce trebuie ținut în viață și este pregătit în orice moment să primească iubitorii fotbalului. Avem sală de sport, teren sintetic, toate aceste bunuri ale comunității sunt îngrijite cu atenție și vor fi folosite imediat ce va fi posibil. În anii care vin, vom încerca să atragem copiii Sebișului la practicarea fotbalului în mod organizat și încet-încet să creștem un schelet de copii localnici cu care să urcăm mai târziu într-un eșalon onorabil. Dealtfel, toate sporturile școlare și minifotbalul la terenul sintetic sunt regretate de copiii din Sebiș dar sperăm să avem din nou parte în anul care vine de tot felul de competiții la diferite ramuri. 

Le urez tuturor iubitorilor sportului din zona Sebișului și din tot județul Arad multă sănătate și fericire alături de familiile lor. Le doresc să treacă prin aceste grele momente, să iubească și să practice sportul, să îl aibă mereu în suflet. Sărbători fericite și La mulți ani!









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button