Superliga

Fără utiști în echipa turului întocmită de LPF, arădeanul Man – unul dintre cei patru FCSB-iști ai „11” – lui pregătit de Grozavu și Poenaru





Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat echipa ideală a turului Ligii 1. După cum era de așteptat, FCSB are cei mai mulți reprezentanți, în timp ce marea surpriză vine din poartă: Octavian Vâlceanu (24 de ani), goalkeeperul lui Academica Clincei, a prins 11-le ideal. Probabil, UTA a plătit finalul slab de an (patru înfrângeri la rând, dintre care trei la scor), căci altfel cel puțin un fotbalist, probabil Benga (eliminat, de altfel, la meciul cu CS U Craiova) și antrenorul Balint aveau șanse să se regăsească printre nominalizați.

FCSB a terminat anul pe primul loc al Ligii 1, la două puncte peste rivala Universitatea Craiova și la trei pași peste campioana CFR Cluj. Ultimele două au tras cortina peste sezonul de toamnă, cu o remiză, 0-0, la Cluj.  Man, Moruțan și Florin Tănase nu puteau lipsi din cea mai bună echipă a primei părți a campionatului, potrivit celor de la LPF

O mare surpriză vine și de pe banca tehnică. Antrenorii „ideali” a turului Ligii 1 sunt Leo Grozavu, tehnicianul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, și Ilie Poenaru, antrenorul Academicii Clinceni. Cele două echipe vin imediat după podium, iar ultimul loc de play-off a fost prins de o altă revelație, Chindia Târgoviște.

Iată echipa ideală anunțată de LPF: Vâlceanu (Clinceni) – Bălașa (Craiova), I. Cristea (FCSB), A. Burcă (CFR Cluj) – Deac (CFR Cluj), Cicâldău (Craiova), Vașvari (Sepsi), Moruțan (FCSB) – Man (FCSB), Budescu (Astra), Florin Tănase (FCSB). Antrenori: Leo Grozavu, Ilie Poenaru.

Un comentariu

  1. Preocupare majora de a nu fi divizia elita fara UTA-isti la anul.! Macar unul ar fi rezistat într-o o companie onorantă daca greșeli colective nu ar fi tras în jos pe fiecare și fiecare pe toți !! Sarcina grea ca trei inși noi să capaciteze nu restul cu tot lotul Sa vedem cine vine alaturi de Rogerio. Ce greu pot fi luați jucători obișnuiți din vechea și totuși prolifica Yugoslavie !! Meciul cu Astra ne mai doare și în fatza feliei de cozonac !! Marile echipe nu se ,,murdaresc” sa dea 6 , când ai un moment de rătăcire. Tot raul spre bine ,pentru ,,igienizarea” lotului. Cine a rămas ,sau va rămâne ,la UTA ,sperăm să-și dorească cu totul alte rezultate pe 2021 . BAFTA !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button