UTA Arad

Se reface „mariajul” UTA – Moise? Mijlocașul vrea să joace mai mult și Balint îl așteaptă cu brațele deschise





UTA termină pe poziția a zecea în Liga 1 anul 2020 ca urmare a rezultatelor negative din ultimele patru etape. Pe final de tur, apărarea a clacat și ea, atacul nu a mai fost atât de pragmatic, iar problemele de la mijlocul terenului s-au cronicizat. Fără îndoială, linia mediană a „roș-albilor” a avut cele mai multe fisuri de-a lungul sezonului de toamnă-iarnă și aici conducerea clubului, la sugestia lui Laszlo Balint, va opera cele mai multe modificări.

Au plecat Klapan, Ursu și Popescu și a venit deja brazilianul Roger, dar  mai sunt așteptați cel puțin doi-trei mijlocași. Unul dintre aceștia ar putea fi Romario Moise, cel care a dat o mână de ajutor importantă pentru promovarea UTA-ei în Liga 1 cu cele 8 goluri și 6 „asisturi”. În vară s-a întors la Astra Giurgiu, după ce a pierdut memoriul prin care solicita să devină jucător liber ca urmare a restanțelor pe care clubul lui Ioan Niculae le-a avut la el.

Deși a insitat pentru un nou împrumut al fotbalistului de 25 de ani, „Bătrâna Doamnă” a trebuit să se resemneze și să opteze pentru croatul Klapan, care a fost mai mereu accidentat și nu a adunat nicio repriză în tricoul „roș-alb”. Perioada de transferuri este pe cale să se deschidă din nou, iar UTA va bate din nou la ușa Astrei. Un rol foarte imporant l-ar putea avea impresarul Bogdan Apostu, care a intermediat și împrumutul fotbalistului ploieștean în vara lui 2019 la Arad și care acum are de partea sa și statistica ce spune că Moise a fost foarte puțin utilizat de giurgiuveni în prima parte a sezonului.

Chiar mijlocașul a declarat public că-și dorește să joace mai mult și la UTA ar avea această garanție. Laszlo Balint îl consideră și acum o „piesă” importantă în angrenajul echipei sale și i-a comunicat acest lucru și față în față înainte de meciul de pe 21 decembrie, UTA – Astra 0-6. Moise a rămas încă odată pe bancă, dar asta și pentru că a avut piciorul drept umflat.

În tricoul „Bătrânei Doamne”, Moise a avut unul dintre cele mai reușite sezoane din carieră și, cu siguranță, a marcat cel mai spectaculos gol din „portofoliul” său. În deplasarea de la Reșița, mijlocașul a marcat dintr-o „foarfecă” de la marginea careului reușita prin care arădenii s-au impus cu 3-2 și care a ajuns inclusiv pe CNN.

La nivelul primei ligi, fotbalistul cotat la 400 de mii de euro pe transfermarkt are 66 de meciuri și 6 reușite, toate în tricoul Astrei.









29 comentarii

  1. aduceti doi sau trei jucatori valorosi eu unul as opta pentru HAITA si altii trebuie adusi jucatori de viteza ca santem doua viteze sub ceilalti forza uta si sarbatori fericite

    0
    0
  2. nu stiu ce sa zic dar a avut cateva min bune la Astra si nu prea a facut nimic
    Probabil ca Niculae o sal deie cu mare placere!
    dar parerea mea nu e de liga 1

    0
    0
  3. Iarăși luam jucatori care la Lig 1 sunt rezerve,iarăși Apostol !Nu este nici o diferența între Isac și Moisa ….sau îl aducem doar ca a marcat din foarfeca la Reșița?

    0
    0
    1. In primul rand e Apostu si nu Apostol, ca utist ar trebui sa stii asta deoarece Apostu a jucat in trei intervale de timp la UTA.

      Doi la mana, este Moise si nu Moisa, dar tu nu esti utist si asta am stabilit deja la punctul #1.

      Trei la mana, ca dovada a faptului ca esti rau intentionat, verifica vate goluri si cate pase de gol a dat Romario Moise si ai sa vezi ca nu e doar golul de la Resita, exectuie rarisima care e talent si nu prost noroc asa cum tendentios lasi sa se inteleaga.

      Patru la mana, fuck off!

      0
      0
      1. Puștiule ,tu ești băiatul care vrei sa pari cu personalitate dar …..
        1 la mâna ,au jucat mulți la UTA și care-i problema (mulți cu multe realizări peste Apostol)
        2 la mâna ,eu cred ca nu ești in măsura sa stabilesti nimic pe un site!!!
        3 la mâna ,dacă pricepi cit de cit fotbal citi jucatori cu care am promovat au realizări sau au confirmat ?Unu= Iacob.
        Cind mai mergi pe la meciuri uitate atent la joc ….

        0
        0
      2. domnu kidu, tu impreuna cu galeria si altii se pare ca ati uitat cand apostu declara cu inversunare ca asta nu e UTA…

        0
        0
        1. KIDU acum vreo 12-13 ani era cu muci la nas și se juca pe la spalatoriile din Vlaicu iar acum ne da lecții de limba romana!
          KIDULE ești mai mic decit crezi

          0
          0
        2. Nu am uitat, Viktor imsa de atunci s-a discutat cu Bogdan si ce a fost de spus s-a spus atat din partea lui cat si din partea suporterilor prezenti.
          Au fost clipe grele, momente tensionate, erau si ei frustrati, neplatiti de luni de zile cu familii de hranit, nu trebuie sa judecam omul doar prin prisma unei declaratii nefericite spuse la nervi.
          Sunt ei destui care la acea vreme spuneau ca asta nu e UTA iar astazi se bat cu caramida in piept cum au fost einlanga UTA si in judet, astia-s oamenii, nu ai ce face.

          In ceea ce ma priveste pe mine ca utist, Pe Bogdan Apostu eu am ales sa il iert pentru ca stiu ca n-a fost ceea ce gandea. Drept dovada sta prezentul.
          Ce faceti voi e strict treaba voastra, la fel.si cum judecati si pe cine judecati.

          0
          0
      3. Kidule…te rog sa nu ne mai dai lectii despre UTA,cine si cand a jucat,in ce perioade…Stim mai multe decat toata generatia ta…Cat despre „fuck off”…expresia te caracterizeaza…Nu ne mai jigni,esti o nulitate….Abtine-te!Nu te-a jignit absolut nimeni,dar tu insisti,se pare…Nu te jigneste nimeni,dar tu iti permiti mereu…In ce calitate ne tot jignesti?Vezi de treaba ta….Nu ai nici cel mai mic respect de Sfinte Sarbatori,fata de nimeni….Esti o nulitate!
        Nu mai ameninta pe aici,pentru ca vei avea plangere penala….Insista….

        0
        0
        1. @Giro, nu mai vorbi neintrebat, m-am referit la tine sau tocmai te-ai dat de gol si cel ce isi posteaza dejectiile cu pseudonimul „Aradean” esti chiar tu?

          Ce te f#te pe tine grija cum si cui scriu eu? Vezi-ti naibii de treaba si nu ma fa curios sa iti dau niste suturi in cur pentru toate potlogariile pe care le-ai scris de-alungul timpului.

          Fa-mi plangere penala, boule!

          0
          0
          1. Vezi cat de usor jignesti?Ma tot intreb daca ai toate tiglele pe casa?Nu sunt cameleon si scriu doar de pe contul meu!Ca nu iti convin anumite contrarii,este strict frustrarea ta….
            Eu imi vad doar de treaba mea..dar tu ai impresia ca ai control de pareri…Cand nu iti convine,injuri,jignesti….arma prostului…
            Nu Kidule….Nu eu imi scriam dejectiile fata de UTA,ci doar tu….Eu si altii ca si mine,ramanem suporteri,nu suntem ipocriti ca si tine!Tu esti ca vantul,de pe unde sufla….
            Hai cu suturile tale in fund….Astept sa-ti pui in aplicare amenintarile!
            Ochio a la penna!

            0
            0
  4. Si eu sunt pt fotbalisti arădeni, pt romani, dar dacă vrem să stăm mult în Liga I, trebuie adusi fotbaliști adevărați! De la care juniorii nostrii sa învețe! Eu sunt pt zona iugoslavă în principal pt determinarea lor dar și pt pretul lor! Altfel nu as aduce nimic sub Messi or Haaland! Da pe banii cui!?

    0
    0
  5. As vrea să il văd pe Moise din nou in tricoul utei, dar nu e sigur că va da randamentul din liga secundă unde erau adversari de alt calibru..sa ne amintim si cum Tomozei, Bustea, Buhacianu si chiar Cipri Rus zburdau in b, iar in prima ligă ,,se ineaca” . Dar merită să joace la Arad numai si ptr faptul ca a avut o contributie importanta la promovare, si faptul că e apreciat de Balint înseamnă că e băiat de caracter! Eu deja zic că bine ai revenit Romario, pt că sunt sigur că Niculae il va ceda in contul datoriei pe care o are față de UTA pt Stalh..

    0
    0
  6. Domane, duceți jucători de liga 1.. Nu vreau vedete de liga 2!! Ce naiba sunt cu transferurile astea? Astra a schimbat antrenorul si zburdă pe teren iar noi…aducem iarăși ce aruncă alți!!!

    0
    0
  7. Până acum vreo 4-5 luni era un idol! Gyusi vroia să facă echipa în jurul lui. Deja l-am uitat? Pentru câteva evoluții neconvingătoare la Astra cu care a fost în litigiu și unde oricum nu are viitor. Dacă avea câștig de cauză, unde a fost lucrat clar de Niculae, eram bucuroși, nu?

    0
    0
  8. Abaterea atentiei….Romario Moise ar fi dorit sa ramana si clubul l-a dorit….Sa scrie aici,oricine, ca ar fi fost sub cerinte la UTA….Nu s-a putut din cauza securiciului….Daca Romario Moise nu ar fi vrut sa ramana la noi,nu mergea la comisii….Soarta sa era clara inainte de Play-Off,nu avea cum sa se impotriveasca…Dar acum ar fi alta treaba…Numaram acei 6 pana acum….regrete pentru Ursu,totusi…macar ca varianta….Poate ca ne-am uitat in pusculita putintel…si Morar a incasat 12.500 euro la instalare,apoi 6000 salariu,plus bonusuri….Ufff….
    Varianta buna Romario Moise,peste anonimul Nelut Rosu,steril…amortit…Cine poate sti?
    Daca ar fi sa fie….Bine ai revenit Romario Moise,dar sa nu ne precipitam…inca….

    0
    0
  9. Le zicem transferuri ,deși noi avem nevoie de ….transfuzii. !!! Nu mai mulți de doi trei oameni care să revigoreze jocul ,haotic și speriat . O echipa așezată în matca istorică,nu ceva care da bine la ,,,Zilele orasului” Nu îndrăznim să propunem nume Trebuie și puțin noroc ,și la sfârșit de sezon ,cei doi cu realizări ,unul sa fie dorit de CFR ,iar altul de Craiova . BAFTA !!!

    0
    0
  10. Romario Moise e un jucător cu calități importante.
    S-a văzut și în Liga 2 ca a fost după părerea mea, cel mai bun jucător al echipei. A oferit foarte multe pase, driblinguri reușite și goluri frumoase.
    Bineînțeles ca nivelul primei Ligi e unul superior, dar am încredere ca va reuși sa facă față cu brio.
    Cei care susțineți ca nu a jucat nicicum la Astra, ei bine.. nici eu nu as da totul pentru un club care nu ma plătește și de unde vreau sa plec.
    Asa ca, hai Moise la UTA!

    0
    0
  11. Pe cine a jignit KIDU ? Poate ca, a fost provocat, o fi zis si el la nervi ca orice om, se mai intampla dar in niciun caz nu trebuie sa ajungi la amenintari cu judecata, este prea mult ,doamne fereste de asa ceva !!! Pai GIRO daca ma facut dobitoc, prost etc ? Asta este, mergem mai departe, suntem barbati dar in niciun caz sa ajungi asa de departe ? Este prima data de cand sunt pe acest sait sa aud asemenea enormitati pt. ce , pt. nimic !!! La cate jigniri s-au spus pe acest sait ,nu s-a intamplat nimic si dintr-o data minunea ? Pai ce facem,nu se poate asa ceva !!!

    0
    0
    1. Nelule, nu il ia nimeni in seama pentru ca este doar un mascarici si in pofida mizeriilor scrise de-alungul timpului, in pofida faptului ca jignea mereu galeria si brava cat e el de barbat din spatele anonimatului, i-am dat pace cand l-am vazut pentru ca arata ca un lake speriat.
      De data asta insa las scris aici, cu proxima ocazie cand o sa ma intalnesc cu acest Giro, o sa ii dau sansa sa isi imbunatateasca conditia fizica facand 100 de genuflexiuni cu mainile la ceafa si fata catre stadion.

      0
      0
  12. Dar se vede clar ca, nu te refereai la el ,asta este uimirea si paradoxu, nu aveai nicio treaba cu el ? Am citit cu cateva zile inainte de Craciun ,referitor la impodabirea bradului din fata stadionului ca, chiar i-ai dat binete cu ideea de a impodobi bradul si ai spus ca, o sa vii si tu pt. a da o mana de ajutor si dintr-o data ceva l-a suparat ? Referitor la acest aspect cu bradul, eu i-am spus ca , daca s-a dus sa impodobeasca bradul decat sa ma i-a pe mine in bascalie si el crezand ca, il iau la misto, m-a facut dobitoc, prost si cate si mai cate si se baga peste orice comentariu scriu eu dandu-se grande ca, el le stie pe toate ? Si-am spus de-a tate ori sa nu mai comenteze peste comentariul meu atata timp cat se da destept si jigneste !!! Un exemplu, a fost situatia cand UTA. a mers la TAS si eu mi-am exprimat puntul de vedere pozitiv pt. a se merge la Tas , dar ce sa vezi ? M-a facut ca o albie de porci ca, vezi doamne ca, vorbesc aiurea etc. Dialogand cu el mai departe pe acest subiect, lui i sa parut ca, vorbesc eu tare si il deranjeaza !!! De aici a pornit cearta ca, nu sunt deacord cu el si s-a suparat pe mine si apoi mi-a scos ochii ca mi-a trimes pachet cu diferite articole cu UTA care consta in fular, sapca, minge si palinca . Pt. asta i-am multumit foarte mult pt. gestul facut din placere. Si deatuncea numai in tr-o cearta sta cu mine !!!I-am spus mereu, mai omule ,aroganta ,si lauda excesiva pe care o ai in tine ,iti strica caracterul , devii un om conflictual si vei pierde in relatiile cu oamenii dar degeaba ca, nu intelege !!!

    0
    0
  13. Trebuie acceptat ca ” iarna …nu-i ca vara , si nici liga a doua..nu-i… ca si liga intai” . Poti fi un bun jucator de liga a doua si sa nu poti juca bine…in prima liga. Moise , daca avea valoare, juca mai mult la ASTRA, doar…ca nu a jucat, asa cum sa mai vina la UTA ca vedeta ?. A fost bun in liga a doua, dar nu are meciuri , in picioare in prima liga, poate ajuta, dar nu decisiv. …Si ati vazut ce greu pune pe picioare Balint jucatorii. Apoi vine un brazilian, ( din Estonia, Letonia…nu stiu bine). Acolo fotbalul este ca in liga a doua la romani. Nu ma astept la ceva teribil…va fi….”un fel de Jebari”. Desigur toti suporterii vreau o UTA mai tare, mai solida, doar ca unii inteleg fotbalul doar prin prisma dragostei fata de UTA. Problema pe care nimeni nu o poate contesta esta ca UTA nu stie practica… fotbalul constructiv, cu pase progresive, UTA a jucat doar „tare si pe-a doua”. La Arad nu retin un meci bun…de la inceputul anului …care se termina, asta si pentru ca Balint ( sper ca va e clar asta)….nu stie organiza asaceva…adica joc de posesie. Ne place ori nu, UTA este in mare pericol de retrogradare…prin jocul care il presteaza….sa speram in „minuni tip Botosani, Dinamo,CFR”… va fi greu.La Arad vor veni FCSB, Viitorul, Sepsi, Dinamo,…pe care le vom bate?. Asa vad eu situatia,…nu pretind ca le stiu pe toate, dar s-a cam adeverit ce am spus…in timp. La multi ani tuturor ! ( jucatori , staf, conducere, suporteri) !

    0
    0
  14. Da COSMINE ai dreptate, UTA. noastra daca in acest interval scurt de vacanta nu va reusi sa aduca jucatorii necesari in care sa ajute UTA., nici eu nu vad bine echipa !!! Sper ca, se va reusi intr-un final !!!

    0
    0
  15. moise are talent cu carul e vorba de potential!faptul ca loti balint il doreste e deja destul pt mine sa stiu ca moise antrenat si.utilizat cum trebuie poate exploda la uta !tehnica lui e de liga 1 mai ramane sa i se dea un rol !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button