Liga a 2-a

Ioniță s-a întors la Rapid după despărțirea de UTA: „Mi s-a îndeplinit dorința!”



Conform așteptărilor, Alexandru Ioniță s-a înțeles cu Rapid București după despărțirea de UTA. Fostul atacant al „roș-albilor” e al treilea transfer perfectat de „giuleșteni” în 2021, după Bogdan Barbu (mijlocaș, ex ”U” Cluj) și Emmanuel Ernest (atacant, ex Sporting Roșiori).

Vârful de 31 de ani revine la clubul din Giulești, de la care s-a lansat în fotbal, după opt sezoane în care a jucat în Germania, Turcia, Cipru și, bineînțeles, România. „Mi s-a îndeplinit dorința de a reveni la Rapid, sunt foarte fericit și îmi doresc enorm să reușim promovarea, pentru a ne face suporterii bucuroși. Le urez un călduros <<La mulți ani>> și abia aștept să îi revăd în tribune”, a spus Alexa Ioniță pentru fcrapid.ro.

Ioniță se întoarce la Rapid pentru a doua oară, după ce părăsea clubul din nou în vara lui 2013, când, după revenirea de la FC Koln (Germania), semna cu Orduspor (Turcia). Ulterior a mai jucat pentru AEL Limassol (Cipru), FC Voluntari, Farul Constanța, ASA Târgu Mureş, Aris Limassol (Cipru), Sportul Snagov și UTA Arad.

Pentru „Bătrâna Doamnă” a jucat în sezonul trecut, de Liga 2, în 25 de meciuri și a înscris 6 goluri, contribuind la promovarea în Liga 1. În sezonul actual, de Liga 1, a prins doar 318 minute pe teren, în cele nouă jocuri în care a fost utilizat, fără să înscrie.

Crescut la juniorii Rapidului, Alex a evoluat în tricoul alb-vișiniu între 2009 și 2013, cu o pauză de un sezon petrecut în Bundesliga, la FC Köln. Atacantul giuleștean a debutat în prima ligă pe 30 iunie 2009, într-un meci cu FC Vaslui.

 









5 comentarii

    1. Că i sa îndeplinit dorința lui ,chiar daca era la UTA teoretic dorința lui și gîndurile lui era la Rapid . De aici și randamentul lui.

      0
      0
  1. Bine mai arată Ioniță la prezentări !! Zâmbitor și mai ales încrezător în banii de la contract. Poate el vrea sa fie ce a fost dar nu-l lăsa adevărata valoare . Reușesc mulți să ajungă ,,sus” dar și mai mulți coboară după soclu. !

    0
    0
  2. De ce sunteti rai? Omul a avut cateva goluri, dar poate mai importante pasele decisive, cu care a contribuit ca oricare alt jucator la promovare. Ca nu a confirmat asteptarilor, care de altfel erau mai mari la CV-ul lui, asta e alt subiect. La momentul actual, asta e valoarea lui Ionita 1.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button