Liga a 2-a

Colonie de foști utiști la Rapid: Moldovan și Ursu – ultimele achiziții ale giuleștenilor!



După ce ieri a anunțat transferul lui Alexandru Ioniță, Rapidul a confirmat astăzi încă două achiziții dintre foștii jucători ai UTA-ei. Portarul Horațiu Moldovan și mijlocașul Octavian Ursu vor evolua începând cu noul an pentru giuleșteni. „Am venit la Rapid pentru tradiția clubului, pentru acești suporteri minunați, dar nu în ultimul rând pentru performanță. Vrem să promovăm în acest an în Liga 1 și să facem fericiți acești suporteri, care sunt de departe cei mai frumoși din țară, și îi așteptăm cât mai rapid pe stadion”, a spus goalkeeper-ul pentru site-ul Rapidului. Moldovan a sosit la Arad în vară și a îmbrăcat tricoul UTA-ei în primele patru etape ale sezonului de Liga 1, primind în total 5 goluri.

Ursu a evoluat în „alb-roșu” timp de un an și jumătate, bifând 11 partide și un gol în turul acestui sezon de Liga 1. Acum, mijlocașul va încerca să ajute Rapidul în lupta la promovare: „Mă bucur că am ajuns la Rapid, o echipă cu suporteri minunați, un brand în România, îmi doresc ca evoluțiile mele să fie apreciate, iar la finalul sezonului să ne bucurăm împreună de o promovare. Suporterii Rapidului au fost un factor important, aceștia nu mai au nevoie de nicio prezentare, și îi aștept pe stadion cu mare drag, să ne cunoaștem. Îmi doresc să joc, am nevoie de continuitate, îmi doresc să marchez, iar prin evoluțiile mele să aduc un plus echipei”.

În acest moment, la Rapid activează nu mai puțin de 6 foști jucători ai „Bătrânei Doamne”: Cătălin Hlistei (votat jucătorul anului 2020 de suporterii giuleșteni), Amir Jorza, Radu Crișan, Alex Ioniță, Horațiu Moldovan și Octavian Ursu.









2 comentarii

  1. Buna gluma VDK !! Impact minor sentimental fatza de plecarile care alta data însemnau o ,,rupere” de matca !! Doar poate la Hlistei !! Jucători care ,întâmplător ,trec și prin curtea ta Ar trebui registre întregi ,numai sa tii o evidenta. Mai mult ustura ,vorba lui Giro ,unul crescut la juniori și înstrăinat sau obligat să plece la cules de sparanghel la nemți Inca nu am trăit momentul înstrăinării unui titular ,fie și pe bani. Vorbim de cel care cu siguranță ,va apare ,după acest retur.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button