UTA Arad

Voinea ratează primele meciuri ale anului: „Important e că nu e nimic grav și așa are nevoie de timp să intre în filozofia noastră de joc”





Mai sunt trei zile până la primul meci oficial al anului pentru UTA, iar Laszlo Balint realizează că nu va avea foarte multe opțiuni de ordin tehnic și tactic. Vineri, contra Viitorului, absentează suspendații Bustea și Isac, infectații cu COVID, Buhăcianu și Tescan, dar și doi fotbaliști accidentați. Unul dintre ei este mai vechiul absentm Denis Hrezdac, care a resimțit o jenă la genunchiul operat în urmă cu 10 luni de zile după cele câteva minute bifate în amicalul de la Szeged (3-0 pentru arădeni) și, ieri, a efectuat un RMN.

Tânărul mijlocaș defensiv a fost însoțit de Albert Voinea, cea mai nouă achiziție a „roș-albilor”, care, la rândul său, a simțit o înțepătură la genunchiul stâng, după ce a finalizat pe lângă poartă o pasă a lui Roșu. Examenele RMN nu au evidențiat probleme deosebite, doar că ambii fotbaliști trebuie să o ia ușor înainte de a reapărea pe gazon.

Lui Voinea chiar i s-a recomandat o săptămână, 10 zile de repaus total, așadar Balint nu-l va avea la dispoziție pentru meciurile cu Viitorul și Voluntari. „Important e că nu e nimic grav și ne vom baza în curând pe el. Și așa Albert are nevoie de timp să intre în filozofia noastră de joc, să se obilnuiască cu principiile pe care le antrenăm și, în plus de asta, nici nu e la un nivel fizic optim ținând cont de faptul că a jucat la Turris ultima oară la începutul lunii decemebrie, pe când jucătorii noștri au avut competiție până înainte de Crăciun. Sigur, era bine să recupereze cât mai repede, dar în maxim trei săptămâni cred că ne vom putea baza deja pe el”, a spus Laszlo Balint despre atacantul de 28 de ani transferat din Liga 2-a de la echipa din Turnu Măgurele.

Hora și C. Rus sunt singurii atacanți de meserie apți pentru meciul cu Viitorul, însă Balint se gândește să-l trimită în avanposturi pe brazilianul Roger, având – totodată – și varianta Liviu Antal.









7 comentarii

      1. Daca continua tot asa nici alea 6 meciuri nu le va juca. E fain nici nu a venit bine ca sa si rupt. Acum sa-l vad pe Apostu ce mai zice. Noi suntem de vina pentru ca am spus ca acest jucator nu are ce cauta la UTA sau gazonul de la szeged pentru ca este prea bun si nu era obisnuit cu asa terenuri. 🤦‍♂️🤦‍♂️🤷‍♂️🤷‍♂️ Dar conducerea inainte sa faca contractele nu ii trimite la medicina sportiva ca sa vada daca sunt ok din punct de vedere fizic ?

        0
        0
  1. Într-o divizie inclinata spre o cvasi- duritate ridicata ,vom ajunge sa apreciem jucătorul după tăria oaselor !! La asta va contribui și starea terenurilor. După plecări și sosiri active,,echipa are nevoie de o victorie. O vedem la sfârșitul unei lupte bărbătești ,căci de bărbați are nevoie UTA acum. Balint are mereu o formula ,cu schimbări. Lista medicala era bine sa fie scurta pentru moral. Viitorul poate suporta o înfrângere ,UTA …NU. !!! BAFTA

    0
    0
  2. Nu inteleg de ce noi utistii, sau daca vreti, unii dintre cei 100-200 care eram pe stadion la acel meci cu Corvinul din urma cu ceva ani, ne facem probleme ? Suspendati, accidentati, Covid ? Care-i problema ? Doar ii avem pe pleasca, kaplan si la nevoie intra aprostu. Care-i problema ?

    0
    0
  3. „Sigur, era bine să recupereze cât mai repede, dar în maxim trei săptămâni cred că ne vom putea baza deja pe el”, a spus Laszlo Balint despre atacantul de 28 de ani transferat din Liga 2-a de la echipa din Turnu Măgurele.
    Se vede că indicii somatici sunt ai unei persoane fragile, de aceea este foarte important ca Albert Voinea, să aibe un stil de viață sănătos cu accent pe dezvoltarea fizică armonioasă.
    Un preparator fizic și un nutriționist l-ar putea întări pe Albert, astfel încât să nu mai fie predispus la accidentări.
    In momenul în care ai articulațiile fragile, poți compensa cu o musculatură puternică.
    Aportul caloric trebuie să fie mai mare decât necesarul, pentru a putea pune niște masă musculară…65 de kg la 185 cm înălțime, e foarte puțin.
    Albert Voinea îți dorim să revii pe teren mai puternic și încrezător că vei avea multe realizări, în multe victorii ale UTA-ei!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button