Superliga

Liga 1, etapa a 16-a: Man și Tănase îi consolidează FCSB-ului poziția de lider, Astra rămâne sub UTA!



Marți, 12 ianuarie 2021, ora 17:00

Gaz Metan – Voluntari 2-0

Ze Manuel 70, 73

Marți, 12 ianuarie 2021, ora 19:45

U Craiova – Sepsi 0-0

Miercuri, 13 ianuarie 2021, ora 17:00

Chindia – Poli Iași 1-1

Dumitrașcu 13 / Cristea 63

Miercuri, 13 ianuarie 2021, ora 19:00

Hermannstadt – Dinamo 0-2

/ Fabrini 30, Nemec 33

Joi, 14 ianuarie 2021, ora 17:00

FC Botoşani – FC Argeş 0-1

/ S. Deslandes 90

Joi, 14 ianuarie 2021, ora 20:00

CFR Cluj – Clinceni 3-1

Costache 15, Deac 51, Debeljuh 90 / Chandarov 84

Vineri, 15 ianuarie 2021, ora 17:00

UTA – Viitorul 0-0

Vineri, 15 ianuarie 2021, ora 20:00

FCSB – Astra Giurgiu 3-0

Man 77, Tănase 81, 88

Clasament

Etapa următoare (16-19 ianuarie): Dinamo – Chindia, Clinceni – Hermannstadt, FC Argeş – Gaz Metan, Sepsi – CFR Cluj, Poli Iași – FC Botoşani, Astra Giurgiu – U Craiova, Voluntari – UTA, Viitorul – FCSB.

FOTO: prosport.ro








11 comentarii

  1. Ne uităm la clasament și ne mângâiem cu gândul că vreo trei echipe nu vor putea face mai mult ca UTA. Nu le numim din considerente colegiale. Se adaugă Dinamo ,care e bine să reînceapă reconstrucția din ,,pivnita” ligii a patra. O singura coloana din bilanțul UTA ,trebuie să crească Coloana golurilor marcate .!! Atunci apare și soarele !! BAFTA !!

    0
    0
  2. Târâș, grăpiș spre locul unde ne-a adus ca jucător și mai nou ca impresar, dl. Apostu. Ați văzut ce frumos vorbesc la adresa „marelui impresar” ? Imi pare rău de DL. BALINT care a făcut, din nimic, o echipă frumoasă. Un fotbal superb, cu mingea jos, deschideri pe aripi si in adancime, cate si mai cate. Totul pana a venit „Marele impresar” cu elefentii si sugativele de bani (morar, rosu, pleasca, kaplan, poate si hora) sau erico). Este vre-un suporter al echipei noastre, UTA, care sa creada ca individul face munca voluntara ? Ce ne-a luat Dumnezeu mintile ? Nu este o problema ca mergem in B (nu-mi doresc acest lucru), dar daca tot trebuie sa mergem, mergem cu fruntea sus, dar nu rupti in cur si cu banii luati de marele impresar. Un ratangiu, asa cum a fost si ca jucator !

    0
    0
      1. Alt destept, vezi, inainte de a fi sportarad, inainte de retelele de socializare si toate posibilitatile Internetului, stia doar ma-ta si tac-tu cat esti prost, acum din pacate trebuie sa te suportam si noi…

        Pentru a spune adevarul, Apostu a inceput colaborarea cu noi, din postura de impresar, inca de la inceput, de cand a venit si Balint pentru ca Apostu este implicit si impresarul sau. Toata ascensiunea noastra, promovarea, evolutiile din tur, i se datoreaza si lui Apostu, degeaba ii pui tu in carca doar esecurile.

        0
        0
        1. Kidu, mai usor te rog cu jignirile, regret sa o spun iar si iar. Marius a exprimat, cu frustrarea ultimelor rezultate, o parere, putem fi de acord sau nu cu ea. Putem dezbate o idee, o parere cu argumente pro si contra, fara sa apelam la invective si insulte. Tonul ironic poate fi o arma, asa cum o face si Marius, nu e nevoie sa ne legam de parinti.

          0
          0
          1. Gresesti , dl Marius nu are frustarea rezultatelor , are o singura frustare , iar aceea e Apostu , si tine cu mandrie sa ne-o arate la fiecare postare . E usor doar sa dai din clanta , dar fara a aduce contraargumente viabile , ce am fi vrut , femeia pamatuf ca impresar ? sau madam fiica lui Rednic sa ne reprezinte jucatorii ?, nu inteleg ? Doar vin toti si dau din gura , uita ca datorita lui Meszar , Balint si Apostu care au inchegat echipa aceasta ne putem bucura de Liga 1 , la fel sunt uitate exemplele Petrolul , Rapid sau Cluj care se zbat in continuare in mocirla Ligii a doua .

            0
            0
          2. @suporterutabuc, cand o sa am nevoie de sfatul dumitale, am sa ti-l cer, pana atunci fii bun si nu te mai simti dator sa mi-l oferi pe gratis. Numai bine si haide UTA!

            0
            0
  3. Nu ii iau apararea lui Apostu si nici lui Balint. Echipele se formeaza, si jucatorii se aduc, conform cu bugetele alocate. Nu cred ca banii taiati de Primarie sunt de vina pentru transferurile din vara, pe vremea aceea probabil ca se miza pe ei. Numele erau „sonore” comparativ cu ce aveam in Liga 2-a. Sigur, unii accidentati, altii iesiti din forma, cativa (Benga, Albu, Enrico) au confirmat. Sa nu uitam ca lotul de Liga 1 trebuia completat in timp record, tinand cont de timpul scurt dintre play off si inceputul Ligii 1. Nici acum, in vacanta de iarna, lucrurile nu au stat altfel, cateva saptamani doar. Stau, totusi, sa ma gandesc, daca nu era Apostu (cu bune si rele) cine reusea sau mai bine zis cine se ocupa de niste transferuri mai bune. Nu cred ca s-a imbogatit, la acest nivel de jucatori, liberi de contract sau pe final, imprumutati etc, ce comisioane putea sa-si traga Apostu? Nu am adus jucatori pe care am dat bani, nici macar 300-400.000 cat cerea Astra pe Moise. Sigur ca nici Apostu nu a facut munca voluntara, comparand insa situatia cu jucatorii pe care s-au dat bani, cred ca au fost mai degraba sume mici. Sa nu uitam si de salariile jucatorilor, pretentiile lor, sunt convins ca unele cluburi cu nume mai putin sonore au reusit sa atraga (financiar) jucatori cu CV-uri mai interesante. Si, fiti siguri, si altii au luat tepe cu jucatori accidentati ori iesiti din forma. Depinde insa si de Balint cum isi pune jucatorii in valoare, daca ei dau randament bun ori maxim in pozitiile gandite de antrenor, coroborat cu strategia de joc adoptata. In plus, cartonasele , covidul, accidentarile poate l-au adus pe Balint in situatia de a nu putea sa prezinte un prim 11 ideal, cu scheme exersate la antrenamente. Revazand insa ultimile 3-4 meciuri, tind sa cred ca am avut si probleme de ordin fizic, in special dupa min 60 si aici e o mare problema. Evident, dincolo de limitarile unor jucatori de ordin tehnic, pe care Balint le stie cu siguranta, dar nu e rolul lui sa-i invete la 25-26 de ani cum sa faca un stop ori sa dea o pasa exacta de 4-5 m. Astea trebuiau invatate pe vremea junioratului.

    0
    0
  4. Părerile de râu pot curge atunci când ai sponsori puternici ,care baga 4 ,5 milioane in jucători și vezi că stai pe locul 8 La nici ,5 sute de mii ,cred ,cu tot cu comisioane ,pretențiile nu pot fi decât modeste. Toată priceperea și bunăvoința. unui antrenor și jucător modest nu fac cat da un vârf de un milion !! Acum ai echipa de câți bani ai cheltuit. Scapi un an prin rezultate dar următorul iar te chinui. Un singur lucru te-ar salva . Propria pepiniera. Una productiva ,cu macar jucători de A ,ca in ediții în care la UTA ,nici nu se punea pb. de retrogradare !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button