UTA Arad

Debut pe plus pentru Vorobjovas în culorile „roș-albe”: „Rezultat mai mult pozitiv decât negativ, ne gândim doar la cele trei puncte la Voluntari”





Modestas Vorobjovas a debutat oficial pentru UTA în egalul, 0-0, contra Viitorului. Internaționalul lituanian, integralist în prima sa partidă pentru „roș-albi”, a oferit mult echilibru la mijlocul terenului, în cuplu cu Alex Albu. Chiar dacă a mai și greșit unele pase, „Mode” a dat destulă siguranță într-o zonă a terenului în care arădenii au acuzat probleme în prima parte a sezonului.

Chiar dacă la un moment dat „Bătrâna Doamnă” a dat impresia că poate câștiga duelul cu Viitorul, nici remiza nu e un rezultat rău. „Meciul a fost destul de dificil, mai ales din punct de vedere al adversarului. Știam părțile bune, dar și cele mai puțin bune ale celor de la Viitorul, am încercat să ne facem jocul. În unele momente am reușit, în unele nu, dar per total cred că acest rezultat este mai mult pozitiv decât negativ pentru noi. Ei au fost mai buni în prima repriză, noi în a doua, cred că acest egal este un rezultat bun pentru ambele echipe. Gazonul a fost destul de moale, dar ambele echipe au jucat pe aceeași suprafață” a declarat fotbalistul sosit de două săptămâni la Arad.

Vorobjovas a vorbit și despre impactul cu noul său club și fotbalul românesc. „Mă simt bine aici, nu sunt de multă vreme la Arad, dar colegii m-au primit bine, încerc să mă adaptez cât mai repede cu noua echipă.Campionatul românesc este mai bun decât cel lituanian, de asta am ales să vin aici”, a adăugat lituanianul, care a concluzionat: „Ne gândim doar la cele trei puncte la Voluntari”.

Modestas Vorobjovas s-a născut pe 30 decembrie 1995 și vine de la campioana en-titre a țării sale, Zalgiris Vilnius. A mai jucat la FK Sialuai și FK Trakai, cu toate trei bifând meciuri în cupele europene, iar de 22 de ori a îmbrăcat tricoul echipei naționale a Lituaniei, pentru care a înscris de două ori.

UTA se deplasează în orașul ilfovean marți, de la ora 17, pentru etapa cu numărul 17 a Casa Ligii 1.

16 comentarii

  1. Foarte muncitor acest băiat…un mare câștig pt UTA. O sa ajute foarte mult echipa cu calitatea și devotamentul lui!

    0
    0
  2. Nu merge,nicicum….Nu functioneaza….Hora trebuie sa stea pe banca putin,greoi,fara logica,impotmolit…Nici o treaba nu are….Hmmmm…..Tot pe dinafara….Nu inteleg nici in ruptul capului,cum poate fi atat de aerian,pe faza de finalizare?????Cum????

    0
    0
  3. ,,Modestu’ „” vorba unui hâtru ,arată că indiferent de campionate ,exista jucători daca nu din cale afară de valoroși ,cel puțin peste ai tai. El poate fi modelul de ,,import” pentru UTA din campionatul viitor. Viitorul a treminat- o cu ,,stele”’. Hagi știe primul Altfel nu lăsa hățurile din mana .După un 0-6 , o remiză pare ,victorie. Morală. UTA e ajutata mult de program și trebuie să profite. Rămân jos in clasament vreo trei ,patru echipe care sperăm să rămână până la sfârșit. Un plus de încredere apare in echipa și odată cu revenirile așteptate ,e cam tot ce ar putea obține ,ca jucători ,acum. Hora nu trebuie criticat. L-am asumat cu bune ,cu rele. Mă rog tehnicienii. Daca era cum am vrea ,era acum la FCSB. El lupta și poate fi cu Roger o soluție. Una peste alta sperăm că UTA ,apare pe turnanta de luat puncte.!!! Ar fi o prima garanție de consolidat poziția de mijloc . BAFTA !!!

    0
    0
  4. In sfârșit avem mijlocaș central,pase greșite vezi și la cel mai înalt nivel,acest lituanian a arătat siguranță și luciditate la mijlocul terenului.
    Stă bine in teren, mereu e unde trebuie, știe jocul,a încercat câteva verticalizări,tehnic e peste Albu care ar trebui să revină fundaș central în locul lui Erico.Nu cred că putem face o analiză clară deocamdată asupra noilor veniți dat un plus de valoare la ei se vede, comparativ cu cei care au plecat.
    Încet, încet se va contura și culoarul celor ce la vară se vor despărți de UTA, trebuie sa avem răbdare,sa fim mai puțin critici și răbdători, UTA nu va retrograda iar în cupa României vom face multe surprize.

    0
    0
  5. Dragii mei (suporteri, antrenor, jucători, staff), am plâns, am ras împreună și ne-am bucurat de revenirea UTA-ei după 12 ani în Liga 1. Hai sa nu o ducem înapoi în Liga a 2-a. De ce spun asta? Din doua motive.
    1. Am văzut meciul de ieri și în momentul eliminării jucătorului de la Viitorul, noi (dacă aveam o mentalitate de luptător), trebuia sa fim peste ei cu toată echipa, nu de alta dar mai aveam 15 min de a marca. Din ceea ce am văzut… Nu sa vrut.
    2. Traseul echipei este în cădere, suntem la 3 puncte de retrogradare și trebuie sa știm foarte clar, ca, ultimele 5 meciuri (CFR, Steaua Craiova, Sepsi și Astra) sunt meciuri în care mai mult de 1 punct cu CFR acasă, nu avem șansă.
    Așadar, analizând la rece, la ceea ce vad acum, 99% UTA retrogradează, nu as vrea, dar, din păcate, dacă nu se schimba ceva, nu se motivează jucătorii și nu devin bătăiosi, acolo ajungem, în Liga a 2-a. Și încă ceva…. avem cel mai slab atac din campionat,la număr de goluri. Trebuie urgent schimbat ceva dacă mai vrem sa speram.

    0
    0
  6. Dacă ai avea 1% creier in capul ala al tau, in care te imaginezi 100% arădean, ai gandi ca mai urmează și un playoff de 9 meciuri, cu puncte înjumătățite, care va fi foarte stans. Asa ca nu mai da tu verdicte cu retrogradarea. De ce nu te gandesti la play- off, sunt tot atatea puncte pana acolo ca și pana la play- out. Halal suporter! De rezultat! Asta ești!

    0
    0
  7. 9 meciuri in play- out , evident. Greseala datorata faptului ca eu, încă cred in play- off. Evident.

    0
    0
  8. Draga domnule,, Profesoru”, eu gândesc nemțește, pentru sunt printre,, cei mai puternici”. Un german, nu va lăsa lucrurile la întâmplare, ci va lua inițiativa din timp. Dar, ce pretenții sa am de la tine (dacă tot vrei sa ne lovim sub centura), tu, din păcate, ai tot mentalitatea aia gen: las ca mere și asa și mai rău să nu fie. Eu sunt un luptător, gândesc ca un luptător și repet, am fost antrenat de luptători. Asta vreau și de la echipa mea de suflet UTA, un spirit de luptător, jucători care sa își ofere și ultima picătură de sânge și de transpirație pe teren. Deci, tu, domnu,, mere și asa”, te rog frumos sa ne scutești. Eu o vad și o vreau pe UTA în Play-off, pentru ca a fost și pe locul 5 și trebuiau sa se mențină acolo. UTA, Spirit de luptător! Data viitoare când mai ma critici, gândește-te de doua ori, domnul,, mere și asa”.

    0
    0
  9. Antrenor slab asta denota si jocul practicat nu șuturi nu ocazii bine ca are salar de 7000 pe care nu ii justifica la cum joaca echipa

    0
    0
  10. Da da, suntem la 3 puncte de retrogradare dar si la 3 puncte de play-off.. nu stiu ce sunteti asa pesimisti, UTA nu va retrograda, iar in Cupa Romaniei va ajunge departe, ba chiar pun pariu ca va avea sanse sa castige !

    0
    0
  11. Am revăzut pe Digi Sport 4 meciul cu Viitorul și încă mai cred că se putea câștiga.
    Nu scriu pentru ceilalți suporteri, ci pentru cei ce pot influența bunul mers al lucrurilor, cei din teren.
    Actorilor din teren le sunt dedicate aceste rânduri.
    De la început puteam fi mai periculoși și înscriam dacă atacam supranumeric și nu erau așa de mari spații între voi.
    Roger Jr, Hora, Denis Rusu, Mode și Oroian, dacă erau mai apropiați se putea marca. Roger Jr la cele două ocazii avute, nu a avut alternative de pase cu coechipierii. Dacă acum părem mai stabili în apărare ( vom fi și mai stabili după venirea celor doi fundași laterali ) cu Iacob, Benga, Erico, Tomozei, Simo și Albu la închidere, rămân CEL PUȚIN 5 jucători care pot „măcina ” continuu apărarea adversă.
    Comunicarea antrenorului cu jucătorii pentru schemele de joc din atac, comunicarea din teren a jucătorilor și inteligența de a alege desfășurarea favorabilă a acțiunii, pot duce la succes.
    Atacul trebuie susținut de către toți cei cu profil ofensiv și nu numai. Dacă rămâi departe de fază sau te ascunzi după adversar, nu poți fi eficient.
    În momentul în care ai câte un coechipier între fiecare doi apărători, se măresc șansele de a marca.
    De ce să-i pasezi lui Hora care era orientat ușor spre stânga, când Roger Jr era în dreapta și putea fi mult mai periculos?
    De ce să te grăbești să irosești o posibilitate de a marca, dacă poți să mai faci o fentă, care îți eliberează piciorul de șut, sau să pasezi decisiv?
    Nu am văzut nici o centrare șutată, la care să se încerce să se înscrie simplu, doar punând latul (…vezi golul lui Elvir Koljic ), sau șuturi la poartă, la care în caz de respingere a portarului, să marcheze unul din ceilalți minim 4 care sunt atenți la respingere.
    Dacă este o bună organizare în apărare, în atac este exact invers.
    Roger Jr trebuia să execute acea lovitură liberă de la 17 m, era pentru un jucător de picior stâng.
    Iacob, la acea pasă la Tomozei în minutul 90, aveam 6 cu tricou roșu în careul Viitorului și doar 5 adversari!
    Dacă venim din liga a 2-a nu înseamnă că nu putem să fim mai cerebrali, mai concentrați, pentru a pune „umărul” la victoria echipei!
    Așa cu vă apărați supranumeric, faceți-o la fel și în atac și vom câștiga multe meciuri !
    Mister Gyuszi spune că are UTA tatuată în suflet, mai este nevoie ca toți să vă tatuați în suflet atacul supranumeric, curajul și ATITUDINEA DE ÎNVINGĂTOR!
    Urmează niște meciuri în care puteți demonstra că aveți plăcere de a mânca fotbal pe pâine și în care PUTEȚI cunoaște gustul dulce al victoriei.
    Doamne ajută!

    0
    0
  12. BRAVO ,mie personal mi-a placut acest baiat si cred ca poate mai mult! De asemenea si tanarul brazilian a jucat bine spre f.bine daca si marca din cele 2-3 ocazii era exceptional,dar poate data viitoare!
    Am asteptari mai multe de la vedeta achizitionata recent si de la care pretentiile sunt mai mari deoarece are oarece cunostiinte mai multe despre fotbalul romanesc, insa in minutele care a evoluat nu a convins aproape deloc ,este insa are timp suficient in continuare si cred ca si poate mai mult , deoarece l-am vazut si la atat nivel atat in Romania,vezi Otelul Galati sau sub comanda lui Dan Petrecu CAND A IESIT CHIAR
    CAMPION nu ii spun numele ptr a nu-l supara in prima faza
    HAIDE UTA.una dintre campioanele Provinciei
    P.S Deceptia meciului a fost culmea MICULESCU ,care imi este frica ca va muri SPERANTA!,PAXAT,PACAT,PACAT!!

    0
    0
    1. Bai Miculescu!(probabil ai o obsesie)
      Cum sa fie decepția meciului un jucător care a jucat ultimele 10 minute?

      0
      0
  13. DENIS RUSU ,mi-a placut cum a jucat,se vede ca, de la meci la meci capata mai multa incredere in el si va deveni din ce in ce mai bun !!!Si bineanteles toata echipa, mai trebuie lucrat in linia de atac unde sunt probleme de mai mult timp,in rest este OK !!! FORTA UTA ARAD !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button