Superliga

Zeci de felnăcani – la antrenamentul Viitorului, Haită – al 45-lea fotbalist crescut de „Hagi” care a debutat în Liga 1!



Tribunele stadionului din Felnac a adunat spectatori cât pentru un meci oficial al echipei locale ce evoluează în Liga 4-a în această dimineață, cu ocazia antrenamentului făcut de cei de la Viitorul Constanța. Formația de pe Litoral a remizat (0-0), aseară, cu UTA și are avion de abia spre seară, astfel că Mircea Rednic a dorit să le ofere celor care au jucat mai puțin sau deloc o ședință de pregătire de completare.

Delegația „albaștrilor” a ajuns în comuna felnăcană cu autocarul clubului și a petrecut ceva mai mult de oră pe gazonul înghețat, pe care s-a așternut un strat subțire de zăpadă chiar în această dimineață. Gazdă primitoare, Alexandru Sabău, președintele lui VI-FE, le-a oferit toate condițiile jucătorilor și antrenorilor lor. Rednic i-a scos la zapădă pe: Dincă, Căbuz – Dussaut, Mladen, Grameni, Pitu, Mățan, Sabala, Hristovski, Andronache și Haită. Ultimul a devenit cel de-al 45-lea fotbalist crescut de Academia Gheorghe Hagi care a debutat în Liga 1.

Florin Haită le făcea zile fripte utiștilor în vara anului trecut, când a marcat golul succesului cu 4-3 al celor de la Turris, la Arad, în cadrul primei etape a play-offului Ligii a II-a. Ieri, fotbalistul a intrat pe gazon în minutul 67 al meciului de pe „Francisc Neuman”, fiind mai apoi schimbat cu fundașul Mladen, care trebuia să acopere eliminarea de pe teren a lui Ghiță. „Ținând cont de situație, că am terminat meciul în zece oameni, e un rezultat echitabil, care – însă – nu ne avantajează”, era concluzia lui Rednic după meciul de ieri.









2 comentarii

  1. Si la noi debutează doar jucătorii tinerii ce ii are Apostu !Tescan,urmeaza Haralambie și nu mai știu cum !
    Nu mainpomeniti de echipe și cluburi care au proiecte sănătoase pe termen lung!
    La noi termenu e banu ,cind nu mai e banu cei pe care ii vedeți acum nu vor mai fi nici utiști nici aici!

    0
    0
  2. Asa-i ca balim la Haita?Indiferent ca junior sau nu….e valabil….Noapte buna!Haita ne-a cam tracasat mereu….dar nu este al lui Apostu….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button