UTA Arad

Utistul Negoescu, ca și transferat la Sassuolo!





Un an de zile a fost Claudiu Negoescu fotbalistul UTA-ei. Pentru mijlocașul lateral de 18 ani chemarea Italiei a fost prea mare după ce a ratat transferul la Spal în 2019, pentru ca acum să ajungă, cel mai probabil, la gruparea de primă ligă,  Sassuolo. Mutarea e intermediată de Cătălin Sărmășan, impresarul orădean care a mai transferat un fost fotbalist al „roș-albilor” la gruparea din Il Clacio, pe Zoran Mitrov, exact în urmă cu un an. Și tot la echipa primavera a celor de la Sassuolo, tot prin intermediul lui Sărmășan, mai evoluează alți doi români, mijlocași centrali de această dată, Raul Steau și Andrei Mărginean.

Negocierile dintre cluburi nu sunt finalizate încă, dar UTA ar trebui să încaseze undeva între 20 și 40 de mii de euro în schimbul lui Negoescu. Fotbalistul e crescut de FCSB, dar a fost luat la grilă de „Bătrâna Doamnă” iarna trecută. În prima parte a sezonului în Liga Elitelor, Claudiu Negoescu, internațional Under 18, a marcat câteva goluri importante în contul echipei pregătite de Costel Bogoșel, Mihai Petcuț și Ștefan Boroș, printre care și un „poker” contra celor de la CS Universitatea Craiova.

Negoescu a intrat la un moment și în vederile lui Laszlo Balint la prima echipă, dar s-a accidentat când principalul UTA-ei a dorit să-l cheme la antrenamente.

14 comentarii

  1. Haloooo, incompetenților. Am scris de acest jucător, de peste 6 luni și am spus ca trebuia chemat la echipa mare și voi îl pierdeți printre degete. Din păcate, trebuie sa recunosc, ca, din punct de vedere managerial, exista un mare 0. Sa nu uitam, ca este al 2-a jucător de viitor, care pleacă într-un timp scurt. Vulturar, NEGOESCU, etc. Meszar….

    0
    0
    1. Niciodata juniorii nu au fost buni la acest club, mai bine se merge pe mâna unor jucatori care vin doar pentru bani. Penibil

      0
      0
  2. Sume totuși derizorii pentru un club de A. Ceva ca la o vânzare de bilete virtuale. Dar putem pune cu siguranță și cota lui Sarmasan. Atenția e focalizată pe pustii titulari. Nu ar trebui să plece sub 500 de mii. Cu un ,10% la revânzări ,pentru UTA. Pentru asta trebuie munca multa și răbdare în tribuna !

    0
    0
  3. Sármásan ásta e un avar ordinar ,un bihorean ce mai….E anti UTA Arad. Era bun pt club acest Negoescu ,chiar daca era ac identat Balint trebuia să insiste pt el. Vechea metehná a clubului UTA ,nu ne intereseazá proprii juniori íi cedám altora . Conducere de kákat .

    0
    0
    1. Da se poate sa fie asa cum zici tu dar in momentul de fata UTA poate lua bani doar din vanzarea juniorilor cei de la prima echipa pleaca gratis sau daca le dam noi bani ca sa plece. Daca acest jucator juca in liga 1 se vorbea despre o alta suma de bani. Ma bucur ca nu trebuie sa se imparta bani cu Atletico cum am facut la celelalte transferuri din anii trecuti

      0
      0
    2. Nu tin parte la impresari dar “ordinarul” ala a adus la UTA mai mult de un milion de euro din transferuri. Iar altii ai cheltuit pe jucatori adusi si dati afara dupa jumate de an

      0
      0
  4. 20000-40000 de mii de euro?!?! Azi mâine o să îi vândă pe un camion de lemne și o remorcă de porumb.

    0
    0
  5. Și încă ceva, manageri incompetenți… Man de ce are cota 6.5 mi-l și Gigi poate sa îl vândă pe 15 mil? Sa înțeleg, ca din punct de vedere managerial, d-le Meszar, nu te ridici nici la nivelul unui cioban, fost vânzător de oi de paste și caș. Rușine sa va fie! Îmi e scârbă de voi.

    0
    0
  6. Dacă era băgat in seama de gasca de la seniori posibil sa nu fie transferat !Dar așa cind juniorii clubului nu sunt băgați in seama de alte interese ,nu cele fotbalistice ,este greu!

    0
    0
  7. SI BANII DIN VANZAREA JUCATORILOR DE LA UTA, ADUSI DE BOGDAN APOSTU LIBER DE CONTRACT , UNDE AJUNG, IN CONTURILE CUI ? CA IN CONTURILE UT-EI NU CRED SA AJUNGA.EI VIN ,STAU CATEVA LUNI SAU UN AN SI PLEACA ASA CUM AU VENIT , PE DEGEABA.INCASEAZA SALARII REZONABILE,PRIME DE INSTALARE, PRIME DE JOC, ETC. SI APOI PLEACA FARA CA UTA SA BENEFICIEZE DE CEVA.SE IGNORA CEI DIN PEPINIERA PROPRIE SI CEI DIN ZONA, TOTUL SE BAZEAZA PE MERCENARII EXPIRATI AI LUI APOSTU SI BALINT IN CARDASIE CU MANAGERUL MESZAR,…

    0
    0
  8. Aici nu înțeleg UTA! Daca chiar nu ai loc pt juniori tai la echipă mare, împrumuta-i, nu-i vinde! Împrumuta-i în Liga a 2, a 3, în Italia….in Belarus, dar nu-i vinde! De exemplu, ii putea împrumuta la oricare din divizionarele aradene de liga a 3…. punea UTA, 1500, puneau ceilalți 1500, și îi dădeau cat ii da si Sassuolo, că-i la Primavera, nu în Serie A! Și îl monitoriza 1 an la seniori….. stiai dacă se adaptează sau nu….dar UTA e a nimănui! E clar ca nu avea loc anu asta în echipă mare… nu-i loc și timp de experimente! Dar soluții sa-l tina existau! Geaba strigăm noi…. caravana intereselor trece…..

    0
    0
  9. Eu nu stiu multe amanunte de vanzarea jucatorilor. Poate nici altii ca si mine nu stiu. Intreb, totusi, fara vanzarea pe de gratis (sau bani putini) a lui Denis (la stana lui becali), oare mai erau posibile celelalte ? Cred ca da, doar in conditiile in care Dennis pleca fara. Doar asa. Altfel NU. Ce ma bucura ? Ca hagi ajutat enorm de federatie (ca orice om nerecunoscator nu vede meritul federatiei care i-a pus pe tava tot ce insemna mai bun la copii si juniori) cauta talente prin alte parti. E o problema de maxim 2-3 ani de zile cand viitorul lui hagi si popescu=becali nu va mai exista. Istorie ca si ciocanul sau cca, marile falsuri ale istoriei fotbalului in „romanica”.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button