UTA Arad

Rusul Evgeniy Shlyakov e noul fundaș lateral al UTA-ei





UTA se întărește la nivelul fundașilor laterali cu un fotbalist rus, cotat la o jumătate de milion de euro pe transfermarkt. Evgeniy Shlyakov (29 de ani) s-a despărțit de FK Tambov, formația de pe ultimul loc din prima ligă rusă și a acceptat oferta „Bătrânei Doamne” a fotbalului românesc.

Un rol important în transferul fotbalistului la Bryansk l-a avut impresarul Bogdan Apostu, printr-unul dintre partenerii săi. Dinamo Bryansk, Tyumen, Dnepr Smolensk, Volgar, KamAZ, SKA Khabarovsk și – bineînțeles – Tambov, pentru care a evoluat constant în acest sezon, sunt echipele din cariera lui Shlyakov.

Noua achiziție a „roș-albilor” a ajuns azi noapte la Arad, iar astăzi va fi prezentat de noul său club. Evgeniy Shlyakov e de meserie fundaș dreapta, dar se descurcă bine și pe cealaltă bandă în defensivă. Rămâne de văzut când fotbalistul va fi, efectiv, la dispoziția lui Laszlo Balint, ținând cont că – teoretic – ar avea nevoie de câteva zile de acomodare, iar arădenii joacă marți la Voluntari, în  cadrul etapei a 17-a a Ligii 1.

Totodată, fiind un transfer internațional s-ar putea să dureze puțin până vor fi făcute toate formalitățile legate de legitimarea sa. Shlyakov e singurul fotbalist rus care evoluează momentan în primul eșalon românesc.









14 comentarii

  1. Cred ca s-a gandit bine, (Tomozei nu avea contracandidat pe post, si se accidenteaza des), insa ar fi fost nevoie de un under 21 pe acest post. Toti cei under 21 de la UTA joaca in linia meiana, si cu doi dintre ei la ,mijloc , jocul nu are consistenta. Venind din Rusia are rezistenta la frig si cred ca stie sa puna osul.

    0
    0
    1. Un jucator bun care in mod normal ar trebui sa fie titular acum sa vedem ce se va intampla in viitor oricum a jucat constant la tambov . Pentru moment felicitari domnului balint . Am vazut ultimele declarati si cred ca a spus multe adevaruri despre club . Acum sa vedem daca conducerea se va trezi si va rezolva toate problemele clubului pentru ca sa putem avea un club mare cum L-am avut in trecut.

      0
      0
  2. Sa fim seriosi…. ne trebuie bărbați ca sa supraviețuim în Liga I! Mai apoi avem timp să creștem copii. Stie Balint de ce ii tine in linia mediană…. produc cele mai puține stricăciuni! Daca pierd o minge… nu-i gol primit garantat, dacă ratează o pasă….. nu-i dezastru! Trebuie împăcată și capra UTA, în Liga I și varză lui Meszar, să vândă juniori! Asta e! UTA a tuturor dar a nimănui! Uita la CFR cum ia campionatul, cum joacă în UCL, cu bărbați nu cu copii! Bine, copii buni, gen Man, nu-s de ici de colo! Exemplu, Petre! Noi tot asteptam explozia lui Niculescu! Răbdare….. și tutun! Fiți sănătoși!

    0
    0
  3. Dacă se aduce jucător peste 21 ani de ce se aduce ca trebuie adus mai tânăr ,dacă se aduce jucător sub 21 ani de ce se aduce așa tânăr și nu mai experimentat! Pe bune la unii dintre dumneavoastră nu va convine nimic doar gica contra sunteți!Da e normal sa fie in aparare jucatori experimentați, la mijloc avem jucatori tineri care se încadrează la U 21!Dupa ce a început campionatul și a jucat ft bine Denis Rusu toți l-ați laudat acum ca numai joaca așa bine ( in opinia unora )gata ca de ce îl bagă in teren ca de ce nu îl schimba!Ori sunteți suporteri ai UTA ARAD ori nu

    0
    0
  4. Nu e rau ca a mai adus un fundas, insa problema noastra este atacul ! UTA nu marcheaza ! Dupa parerea mea, UTA are nevoie mai mare de jucatori care „s-o bage in ate”, decat de fundasi.

    0
    0
    1. Alin, cel putin pe partea de apărare suntem linistiți. Acum sa vedem dacă reusim sa dam gol, dacă asta se intâmplă atunci Gyuszi poate spune că si-a indeplinit misiunea. Există speranță! Cred ca lucrurile merg intr-o directie bună.

      0
      0
  5. Hai…..doamne ajuta……sa fim optimiști…..brazilianul și lituanianul….au făcut impresie bună cu Viitorul……așa va face și rusul !!!! Hai Uta !

    0
    0
  6. E bine. Daca are cineva curiozitatea sa evalueze la adevarata valoare echipa noastra prin prisma rezultatelor, cu sau fara Tomozei, o sa inteleaga ce a insemnat acest jucator pentru echipa. In primul rand ca atitudine. Apoi, sa apreciem ce a facut Bustea pentru echipa. Venit ca mijlocas ofensiv de aripa stanga, s-a reprofilat ca fundas, cand s-a accidentat Stancu, apoi fundas dreapta cand Tomozei era accidentat. Cred ca numai la curatat cartofi nu o fi fost ! Sa mai observam ceva: Simo este intr-o scadere accentuata de forma. Trebuie readus pe linia lui de plutire.

    0
    0
    1. Bustea va putea ajuta linia mediana daca postul de fundas lateral e acoperit, ceea ce e un lucru bun. Oricum in turul campionatului si la mijloc in flancuri am cam avut improvizatii (Buhacianu, etc) sau jucatori U21. Bustea ar putea reveni cu succes acolo daca confirma.

      0
      0
  7. D-le Balint, o întrebare, de ce nu vrei sa asculți și alte păreri. Per exemplu: Denis Rusu, mutat în atac. De ce? Pentru ca are finețea unui atacant, nu a unui mijlocaș. Încearcă și UTA va începe sa marcheze.

    0
    0
    1. E prea firav pt liga 1 și pt liga 2 pentru a putea fi atacant, nu e pozitia lui, și din păcate nu îl ajută fizicul să poată câștiga duelurile cu apărătorii masivi adverși,care au plasament bun deși unii sunt mai lenți… doar printr-un dribling nu ești atacant de careu, ca o aripă poate pătrunde spre careu prin tehnicitate + regim de viteză să destabilizeze apărarea

      0
      0
  8. Welcome Evgeniy Shlyakov!🙂
    Sunt de acord că suferim rău de tot în atac, dar în apărare mai avem nevoie de încă un fundaș lateral, dreapta sau stânga, pentru a avea dublură pe ambele posturi.
    Cred că nici susținător al UTA-ei nu se va supăra, dacă vom avea cca 40 de puncte la finele campionatului în urma unor victorii de 1- 0!
    In acest moment, atacanții valizi sunt Roger Jr, Hora și parțial Antal și Cipri Rus.
    Peste cca două săptămâni, vor fi recuperați Voinea ( care ar fi mai puternic dacă și-ar întări picioarele la sala de forță ) și Vali ( după Covid, sperăm că este mai curajos,că va ridica capul și o va băga mai des în ațe).
    Sperăm că la Voluntari nu ne vom închide 80 de minute în apărare, deoarece”cea mai bună apărare e atacul!”
    E teren de fotbal, nu teren minat, așadar jucați fotbal de plăcere, fără frică și atacând,veți da goluri!
    Nu vrem să avem doar „momente bune în atac”, ci să atacăm supranumeric, în cea mai mare parte a celor 90 de minute și să începem seria victoriilor la Voluntari!
    Forza UTA!!!

    0
    0
  9. Proiectul ,,UTA pentru arădeni” mere mai departe… FORZA mama Rusia! Forța Lituania! FORZA samba do Brazil!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button