UTA Arad

Maftei a vorbit în locul lui Andone despre eșecul cu UTA: „Nu putem face înmormântare, roata se va întoarce, Dumnezeu le va așeza toate…”





Schimbarea băncii tehnice nu a produs rezultatele așteptate la FC Voluntari. Bogdan Andone, înlocuitorul lui Mihai Teja, a pierdut și cel de-al doilea meci al returului la cârma ilfovenilor. E adevărat, ca și la Mediaș, „albaștrii” au cedat greu, pe final, cu UTA chiar la ultima respirație a jocului, însă ca și prestație generală Voluntariul nu merita nimic.

Andone nu s-a prezentat la interviurile după meci, ci l-a trimis pe „secundul” Vasile Maftei. „E clar că suntem dezamăgiți pentru că în primele două meciuri din acest an am întâlnit două echipe cu care ne vom bate pentru evitarea retrogradării și nu am obținut nici un punct. Am pierdut și cu Gaz Metan și în seara aceasta după minutul 70 și din faze fixe, cred că și lipsa de concentrare pe finalul jocului și-a spus cuvântul. Astăzi, jocul a fost echilibrat în special în prima repriză, UTA nu și-a creat foarte multe ocazii, dar, odată cu trecerea timpului, au pus mai multă presiune pe noi. Parcă au fost mai proaspeți din punct de vedere fizic și și-au creat mai multe ocazii. Asta e viața, poate altădată am câștigat în ultimele minute, astăzi, din păcate, am pierdut. Nu e nimic pierdut dacă stăm bine și ne gândim, pentru că, până la urmă, bătălia finală o vom da un play-out. Atunci, sperăm să nu mai facem greșelile pe care le-am făcut în seara aceasta și la meciul trecut și acolo se poate se va întoarce și norocul. Eu sunt de părere că roata se va întoarce, până la urmă Dumnezeu le va așeza toate”, a spus fostul fundaș al Rapidului.

Pe de altă parte, Maftei a și atras atenția: „Va fi un altfel de play-out, se va juca un singur meci. Important e să aduni puncte și în sezonul regular, nu trebuie să te culci pe o ureche, pentru că s-ar putea să nu mai ai timp să recuperezi. Deocamdată, s-au scurs doar două etape din retur. Mai avem multe lucruri de pus la punct, vom munci. E clar că ne așteaptă o perioadă foarte grea, pentru că urmează seria acea de meciuri cu echipe foarte puternice care se vor bate la campionat. În primul rând, sperăm să ne revenim din punct de vedere fizic pentru acest meciuri. E clar că moralul băieților nu este unul crescut, dar din aceste meciuri avem numai de câștigat pentru că fiecare echipă pe care o vom întâlni va pleca cu prima șansă. Noi sperăm să luăm cât mai multe puncte la fiecare meci, important e să pregătim cât mai bine meciul cu FCSB și vedem ce se va întâmpla, dar nu e nimic pierdut, viața merge înainte. Nu putem face acum înmormântare pentru un singur meci. Trebuie să muncim, e clar că suntem dezamăgiți, toată lumea e supărată, dar eu am încredere că o scoatem la capăt”.

„Secundul” Voluntariului a anunțat și alte achiziții în această iarnă. „Vor mai veni jucători la Voluntari, suntem în căutări. A fost și perioada în care jucătorii au fost infectați cu COVID 19, au fost 14 zile de inactivitate. În plus a venit și perioada de pauză, am avut și pauză și e greu să își recapete capacitatea de efort într-un timp foarte scurt. Cu siguranță vor veni și alți jucători, avem nevoie de un lot numeric și calitativ. Deocamdată ăștia suntem, ne bazăm pe ei și avem încredere în ei”, mai susține Maftei, care a vorbit la superlativ de Ionuț Coza: „A arbitrat foarte bine, eu nu pot să vorbesc de arbitraj și nu e normal. Până la urmă, trebuie să ne vedem de ceea ce transmitem noi jucătorilor pe teren și de ceea ce fac jucătorii. Arbitrul își face treaba, sunt oameni în studiourile televiziunilor care pot comenta arbitrajul”.

Strângând 15 puncte după 17 runde, Voluntariul rămâne pe locul 14, colegă de suferință cu Poli Iași și FC Argeș.

 

5 comentarii

  1. I-auzi că UTA nu și-a creat faze .. băi nebunule, UTA a avut 11 (UNSPREZECE) FAZE!!! Cum nu și-a creat faze? Ce scuză penibilă aveți unii antrenori de pe lângă Bucale..

    0
    0
  2. „până la urmă Dumnezeu le va așeza toate”…sigur ca le va aranja , veti lua drumul Ligii a doua si va veti desfinta , atunci vom putea spune cu siguranta ca toate sunt asezate…

    0
    0
  3. Ba din contra Maftei !!! UTA. si-a creat destule ocazii de gol plus 11m clar la Antal, UTA. trebuia sa intre in avantaj mai devreme ,oare despre ce meci vorbesti ?

    0
    0
  4. Mai Rasputin/Maftei…despre ce discutam,ca te lupti la retrogradare cu noi?Cred ca ai vazut alt film…Nu te mai uita la filme de groaza,nu iti fac bine….Plateste abonamentul Netflix si vei vedea altele…
    Rasputine/Maftei,ai fost mare si bun jucator,nu se poate contesta,dar acum esti pe salariul primarelului care nu iese din vorba cumatrului Becali…Mai bine spune-ne ce prima promisa ati fi avut…Hmmm…Lasa..nu fi suparat,ca prima de victorie o vor lua baietii nostri….Si o vor mai lua….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button