UTA Arad

„Ministrul apărării”, pe traiectorie și la golul de trei puncte de la Voluntari! Benga: „E o descătușare mult mai mare când câștigi la ultima fază a meciului”





Cifrele spun că fără Alexandru Benga pe teren UTA a încasat 9 goluri în două meciuri, iar de la revenirea puternicului fundaș  brașovean pe gazon, Florin Iacob nu a scos deloc mingea din poartă. Mai mult, astăzi, la Voluntari, apărătorul a apărut periculos și la finalizare, i-a fost refuzat golul de Lavin chiar înainte de golul de trei puncte, la care, de altfel, a contribuit și el cu devierea de la colțul scurt.

Benga consideră succesul din județul Ilfov pe deplin meritat. „E o descătușare mult mai mare în momentul în care câștigi la ultima fază a meciului, important este că s-a întâmplat. Dar și mai important este faptul că aceste trei puncte au venit pe fondul unui joc foarte bun prestat în această seară. Am condus jocul de la un capăt la altul, am avut o grămadă de ocazii și în final am fost răsplătiți pentru munca depusă. Ofensiv am jucat mai bine decât cu Viitorul, căci defensiv am fost la înălțime și săptămâna trecută. Ca și posesie a balonului am stat mai bine, am construit mai bine jocul și ne-am creat și ocazii clare pe acest fond”, consideră cel mai constant fotbalist al „Bătrânei Doamne” în acest sezon.

Ca și restul prim-divizionarelor, UTA intră pe teren din patru în patru zile. Sâmbătă, la Arad, vine FC Argeș, echipă din subsolul clasamentului. „Programul este foarte comprimat, dar în vestiar suntem foarte motivați , foarte concentrați. Chiar vorbeam cu colegii că atitudinea și determinarea trebuie să avem la fiecare meci și o vom avea. Chiar dacă, poate, vor veni și jocuri mai puțin reușite, trebuie să compensăm prin ambiție”, a mai afirmat Benga.

Când nu a plătit pentru eliminarea din meciul cu Craiova, Alex Benga s-a aflat mereu pe teren pentru UTA, bifând nu mai puțin de 1343 de minute stagionale, plus cele 90 de minute din disputa de Cupă, cu Csikszereda.

FOTO: gsp.ro

3 comentarii

  1. Asa este!Asta este o atitudine de jucator la UTA!!!!Dar de acum..GATA….cateva clipe de euforie,sarbatoare,ne bucuram cu totii alaturi de baieti…S-a rasfoit o alta pagina din mersul nostru tiptil spre un loc caldut,lipsit de griji…Uitam esecurile,dar la fel trebuie sa uitam si victoriile momentan….Vine alta echipa disperata dupa puncte…Si nu se va preda tocmai usor,probabil….
    Aratam tot mai bine,pe zi ce trece….Conditie fizica pe terenuri foarte grele(ceea ce nu prea aveam nici pe terenuri bune),disciplina,liniste,calmitate in joc,rabdare in constructie si nu ne mai inchidem…Si daca mai vine si omogenitatea,pe parcurs….Juniorii sa se ridice la o valoare corespunzatoare,va fi de bine….
    Totusi mai lipseste ceva important!Foarte important…!
    Lipsim noi,suporterii si galeria din tribune….Dar va veni si timpul acela….Mai putin(sper)…Va fi cu totul altceva…!!!!

    0
    0
  2. Felicitari, Alex! Chiar ti se potriveste această supradenumire ” ministrul apărării”. Impreună cu Erico faceti un cuplu f bun. V-as putea asemana cu acel cuplu de atacanti foarte sudat la UTA, Mitu-Ungur. Daca ne reglăm si in atac putem spune că devenim sperietoare pentru liga 1.
    Felicitari, Gyuszi! Am stiut că vei reusi pâna la urma pentru ca ai pus mult suflet si serioazitatea te rasplateste.
    Ai reusit sa-i depistezi pe cei care nu trag la cărută sau care strica vestiarul.
    Se vede din nou o familie la UTA. BRAVO!

    0
    0
  3. Așa e Benga ministru Erico ,secretar de stat. Glumim când și gluma cade bine pe o victorie .! Multă vreme durere de cap ,apărarea pare să-și și recâștige rangul. Contează mult ajutorul celor de la mijloc. Ba la un corner ,l-am văzut și pe Hora !! Abilități de marcator și la Erico. Grije mare ,totuși la ieșiri cu mingea la picior ,sau pase înapoi. O minge scoasa aproape din plasa de Iacob. Nu vrea să lase din mana nota 10 !! Și o ultima remarca. Simo și Tomozei mai greșesc din oboseala ,suprasolicitare. Așa că e loc pe rand și pentru Evgheni !! BAFTA !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button