SuperligaUTA Arad

Trei etape, tot atâtea ore de începere ale meciurilor „Bătrânei Doamne”: Nocturna de pe „Francisc Neuman” se aprinde pe 31 ianuarie pentru vizita „câinilor roșii”!



UTA a debutat la ora 17, vineri, cu Viitorul (0-0) și astăzi (1-0), cu Voluntari, în returul Ligii 1 la fotbal, dar în următoarele patru etape va juca la ore diferite. 14,45 e ora de începere a disputei de sâmbătă, cu FC Argeș, dar aceasta era deja cunoscută. Astăzi, Liga Profesionistă de Fotbal a dat publicității și orarul rundelor 19-21, ce o vede pe „Bătrâna Doamnă” implicată în două deplasări lungi, Iași și Clinceni, dar și în „ciocnirea” internă cu Dinamo. Dacă „roș-albii” joacă afară după-amiază, acasă, contra câinilor, în ultima zi a lunii ianuarie, evoluează seara, la temperaturi prohibitive.

Mai jos aveți programul complet al celor trei runde, cu mențiunea că partidele vor fi transmise în direct de LOOK Sport, DIGI Sport și TELEKOM Sport.

Etapa a 19-a

Marți, 26 ianuarie

Ora 15.30 FC Viitorul Constanța – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Ora 17.30 FC Voluntari – Universitatea Craiova

Ora 20.00 FC Argeș – FCSB

Miercuri, 27 ianuarie

Ora 15.30 Academica Clinceni – FC Botoșani

Ora 17.30 Politehnica Iași – UTA Arad

Ora 20.00 Dinamo – Gaz Metan Mediaș

Joi, 28 ianuarie

Ora 17.00 FC Hermannstadt – Chindia Târgoviște

Ora 20.00 CFR Cluj – Astra Giurgiu

Etapa a 20-a

Vineri, 29 ianuarie

Ora 20.00 Universitatea Craiova – FC Argeș

Sâmbătă, 30 ianuarie

Ora 12.30 Sepsi OSK Sf. Gheorghe – FC Voluntari

Ora 14.30 Gaz Metan Mediaș – Academica Clinceni

Ora 20.00 FCSB – Politehnica Iași

Duminică, 31 ianuarie

Ora 12.00 FC Botoșani – FC Hermannstadt

Ora 14.00 Astra Giurgiu – FC Viitorul Constanța

Ora 20.45 UTA Arad – Dinamo

Luni, 1 februarie

Ora 20.00 Chindia Târgoviște – CFR Cluj

Etapa a 21-a

Marți, 2 februarie

Ora 17.00 FC Argeș – Sepsi OSK Sf. Gheorghe

Ora 20.00 Politehnica Iași – Universitatea Craiova

Miercuri, 3 februarie

Ora 15.00 FC Hermannstadt – Gaz Metan Mediaș

Ora 17.30 FC Voluntari – Astra Giurgiu

Ora 20.45 Dinamo – FCSB

Joi, 4 februarie

Ora 15.00 Academica Clinceni – UTA Arad

Ora 17.30 Chindia Târgoviște – FC Botoșani

Ora 20.00 CFR Cluj – FC Viitorul Constanța

FOTO: prosport.ro









3 comentarii

  1. Nu stiu ce sa zic si nu este treaba mea,la o adica….Gazonul cowboyului este departe de adevar…Nu numai ca a ramas cu brazde rupte,care se vad ca si niste musuroaie,dar se pare ca instalatia de degivrare nu functioneaza din nou…Terenul de joc era ieri si astazi alb complet…semn ca ori a fost oprita,ori iar e bai…In schimb,cele 7(sapte) centrale termice,functioneaza in plin….BIBI….pe la rondul tau de seara,ai observat?
    Sper ca nu bagi UTA pe facturi din urma,pe cheltuieli care nu se reporteaza….Tine aproape…pentru ca noi te urmarim….

    0
    0
  2. 1. La stadion exista un singur electrician care, – se spune – schimba pe rand portiunile de teren ce ar reebui incalzite ( instalatia nu poate incalzi, in intregime, deodata, nu exista puterea electrica necesara). Noaptea, cind e cel mai frig, nu se mai schimba, asa ca dimineata terenul e ..inghetat…peste tot. Nu inteleg de ce nu este adusa o instalatie mobila care sa compenseze diferenta de putere. Asa, terenul se va distruge treptat, Primaria asteapta….primavara, nu pare interesata.
    2. La Voluntari am vazut diferenta dintre Isac si leton si dintre Roger si Rosu sau Morar si dintre un under 21 si Antal. Cind stii sa tii de minge , stii sa pasezi si sa te demarci, jocul arata altfel.Balint nu s-a preocupat ca echipa sa paseze, nou venitii „au in dotare” pasa si stiinta de a tine de minge. Ca si Isac, la fel este si cu Oroian, Miculescu sau Rusu ( desi el are tehnica mai buna).
    .3. Vin meciuri grele, fara astea 3 puncte eram in groapa de jos.Sper ca la Dinamo sa nu vina banii sa se mentina aceiasi stare, de drum spre…falimentare, Grija mare cu FC Arges care joaca un fotbal deschis de constructie, chiar si in deplasare. Nu mai vreau infrageri acasa ( poate exceptie cu FCSB sau CFR, dar si aici putem rezista). Dupa F.C. Arges, urmeaza un program foarte greu,…dar greu e pentru toti. Prima lupta,…la Iasi, unde avem de luat…o revansa.

    0
    0
  3. Intradevar, urmeaza un alt meci si mai greu din subsolul clasamentului, FC. Arges, o echipa care nu a facut prea multe transferuri,o echipa care se apara supraaglomerat si contraataca foarte periculos ,deaceea UTA. trebuie sa fie FOARTE ATENTA , un meci in care UTA. trebuie sa il castige pt. a se pune la adapost cu o clasare cat mai buna in clasament cu cat mai multe puncte acumulate !!!FORTA BAIETII, FORTA UTA ARAD !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button