UTA Arad

Nici o urmă de…COVID în lotul UTA-ei, Buhăcianu și Tescan revin treptat în grup: „O luăm pas cu pas, nu ne asumăm riscuri”





Oarecum, meciul UTA-ei cu FC Argeș a început ieri, odată cu testarea pentru coronavirus a întregului lot de jucători și a staffului tehnic și medical. Laszlo Balint are nevoie de toată lumea pentru a ataca a doua victorie stagională pe teren propriu, iar veștile sunt bune. Nu s-a găsit nici urmă de virus în vestiarul „Bătrânei Doamne”, așa că stafful tehnic al arădenilor poate alinia echipa ce a cucerit patru puncte din 6 posibile în acest debut de sezom.

Mai mult, peste una-două etape, alternativele pentru faza ofensivă vor spori, fiindcă „aripa” Tescan și atacantul Buhăcianu s-au negativat, au ieșit din izolare, iar controalele medicale făcute ieri nu au evidențiat niciun fel de probleme. „Este clar că după 14 zile de stat în apartament, e nevoie de o perioadă în care să revii treptat la intensitate din punct de vedere fizic. Este o provoare și pentru noi și pentru ei, nu poți să-ți asumi riscuri cu jucători care au trecut printr-o boală. Nu e ca și când s-au supărat pe mine și au stat 14 zile închiși în casă, ci au fost infectați cu un virus. Atât Vali cât și Dragoș o vor lua ușor cu baza, sunt detalii pe care le vom analiza, le vom câtări și le vom aplica cu eficiență”, a explicat Gyuszi Balint.

De altfel, Buhăcianu, Tescan și, probabil, Antal (infectat la începutul lunii decembrie, conform celor declarate de antrenorul arădenilor) sunt singurii care, conform protocolului,  nu se vor mai retesta peste 14 zile. În rest, vor fi trecute cele trei luni de zile de la restul infectărilor din lotul utist, așa că toată lumea va ajunge la…tampon.

În altă ordine de idei, recuperarea lui Albert Voinea decurge normal. Atacantul transferat de UTA în această iarnă a acuzat dureri la genunchiul piciorului stâng, a fost tratat și a început pregătirea în sala de forță. Pe la mijlocul săptămânii viitoare își va relua și alergările, iar la antrenamente alături de noii săi colegi e așteptat de la 1 februarie.

Un comentariu

  1. Numai vești bune!
    Sunt convins că ele vor continua după fiecare meci al UTA-ei ( când vom adăuga de fiecare dată, câte 3 puncte ).
    Mai un fundaș lateral și lotul va fi complet.
    Hai cu încredere și determinare spre victoria de mâine !
    Forza UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button