Fotbal feminin

Punct și de la capăt: „Leoaicele” le găzduiesc pe rivalele de la Becicherecu Mic și în primul meci al play-offului Ligii 1!





Au fost zile calde pentru fotbalul feminin românesc. După numirea lui Cristi Dulca în postura de selecționer, au fost trase la sorți și programele fazelor finale ale ediției 2020-2021 a Ligii I. Arădencele de la AC Piroș Security și-au câștigat dreptul să evolueze în play-off, terminând sezonul regulat pe podium, în spatele campioanei Olimpia Cluj și a rivalei din Vest, Fortuna Becicherecu Mic. „Leoiacele” au încheiat anul chiar împotriva timișencelor și-au făcut-o extrem de convingător.

Pe 6 decembrie, pe arena „Banatul”, Sucilă și Prisăcari au marcat împotriva fostei echipe, pentru un 2-0 ce nu a lăsat loc de prea multe comentarii. „Duelul” se va repeta și în primul meci oficial al noului an, arădencele având șansa să le depășească în clasament pe vecinele din sud chiar după prima partidă a play-offului. Nu e de neglijat și dorința de revanșă a Fortunei, care se va prezenta la Arad, pe 14 martie și cu un nou antrenor la timonă. Profesorul Sorin Brândescu a fost demis chiar după eșecul contra „leoaicelor”, Becicherecu Mic fiind încă în căutarea unui nou tehnician.

Așadar, play-offul începe cu derby-ul Vestului al fotbalului feminin românesc, urmând ca arădencele să joace tot acasă și în runda a doua, cu fetele de la Vasas Femina. Urmează deplasarea de la Prundu Bârgăului, o partidă în Sânnicolau Mic cu U. Galați și „ciocnirea” de pe terenul campioanei din Cluj. Așadar, campionatul se va încheia pentru echipa lui Dan Cuedan în luna mai, în fața Olimpiei, la Arad, care la acea dată ar trebui să-și fi trecut în cont și matematic un nou titlu.

Programul play-offului pentru arădence

Etapa 1, 14 Martie 2021

Piroş Security Arad – Fortuna Becicherecu Mic

Etapa 2, 21 Martie 2021

Piroş Security AradVasas Femina Odorhei

Etapa 3, 28 Martie 2021

Heniu Prundu Bărgăului – Piroş Security Arad

Etapa 4, 4 Aprilie 2021

Piroş Security AradUniversitatea Galați

Etapa 5, 18 Aprilie 2021

Universitatea Olimpia Cluj Piroş Security Arad

Etapa 6, 25 Aprilie 2021

Fortuna Becicherecu MicPiroş Security Arad

Etapa 7, 2 Mai 2021

Vasas Femina OdorheiPiroş Security Arad

Etapa 8, 9 Mai 2021

Piroş Security AradHeniu Prundu Bârgăului

Etapa 9, 16 Mai 2021

Universitatea Galați – Piroş Security Arad

Etapa 10, 23 Mai 2021

Piroş Security AradUniversitatea Olimpia Cluj

Fiindcă sezonul regulat s-a jucat într-o singura manșă (un singur tur), punctele nu se vor înjumătății la intrarea în play-off / play-out, așa că se va pleca a drum de la următorul clasament:









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button