UTA Arad

Ianovschi recunoaște: „Am câștigat și cu șansă, dar șansa face parte din joc. Le-am arătat de pe bancă jucătorilor că mai e timp după golul UTA-ei…”





FC Argeș a învins dramatic cu 2-1 la Arad, după o partidă dominată în mare parte de către UTA. Echipa lui Mihai Ianovschi a fost condusă cu 1-0 prin golul lui Roger din minutul 86, însă Palic și Deslandes au întors soarta partidei în doar trei minute.

Argeșenii și-au jucat, în general, bine partitura defensivă și au îndrăznit ceva mai mult doar după eliminarea lui Benga. Însă, ocazii mari nu au avut până la golul UTA-ei, exceptând faza la care Mediop a fost pentru două secunde față în față cu Iacob, dar a preferat un dribling în plus și a fost blocat. Dar, „alb-violeții” au găsit resursele să întoarcă rezultatul, profitând de erorile mari ale arădenilor. „Băieții au arătat că, mental, aspect la care am lucrat împreună cu Andrei Prepeliță, arătăm foarte bine. Am identificat punctele forte și cele mai puțin bune ale UTA-ei. Am câștigat și cu șansă, dar șansa face parte din joc. Am avut o atitudine extraordinară, am știut să suferim, am suferit în anumite momente, chiar mai mult în superioritate decât la egalitate numerică. Am avut puterea să revenim, am luat toate cele trei puncte și am adus bucurie piteștenilor. Am luat gol cu câteva minute înainte de final, dar noi le-am arătat de pe bancă faptul că mai e timp, chiar dacă era foarte puțin” a declarat Mihăiță Ianovschi, unul dintre „principalii” arădenilor, alături de Andrei Prepeliță.

FC Argeș are un început foarte bun de retur, cu șapte puncte din primele trei partide. „Sunt șapte puncte importante luate anul acesta, care ne dau încredere, dar nu ne aduc mare lucru dacă nu legăm în continuare rezultate pozitive. Este meritul jucătorilor, au suferit astăzi și au făcut un joc extraordinar. Mai avem de îmbunătățit multe lucruri, în primul rând din punct de vedere fizic. Ne așteaptă un meci greu marți (n.a. cu FCSB), le-am spus băieților că vom savura victoria asta pe drumul de întoarcere și de mâine trebuie să începem pregătirea următorului joc. Vin meciuri grele, dar și primele trei meciuri pe care le-am disputat, cu Mediaș și Botoșani, două echipe cu pretenții la play-off, iar azi cu o echipă extraordinar de bună, au fost tot dificile. Îi cunosc bine pe cei doi antrenori, Balint și Pânzaru, care fac o treabă foarte bună aici și sunt convins că ne vom întâlni și în campionatul viitor, FC Argeș și UTA vor juca tot în Liga 1”, a adăugat  Ianovschi.

Mihăiță Ianovschi a ajuns pe banca tehnică a lui pe FC Argeș în această iarnă, după ce a fost demis în noiembrie de pe banca divizionarei secunde CSM Slatina.

8 comentarii

  1. Nu a-ti jucat nimic pe teren !!! A-ti castigat din prostia altora si atat !!!Oricum o sa jucati cel mult barajul, daca o sa il jucati si pe asta !!!

    0
    0
    1. Daca nu jucau nimic nu câștigau partida. UTA chiar nu a jucat nimic, doar atacuri sterile noroc cu golul lui Roger jr. Felicitări echipei FC Argeș și antrenorului lor Ianovschi. In schimb Balint e un om de caracter dar că antrenor se vede că nu știe așeză jucătorii in teren. Daca nu pleacă acum UTA va retrograda direct.Cu Iașul nu avem nici o șansă la victorie .Trebuie sa plece că noul antrenor sa aibă timp sa-si cunoască toți jucătorii.

      0
      0
  2. Era sa uit !!! A-ti castigat si datorita arbitrului care a fost foarte permisiv cu voi !!! Eliminarea lui Benga, nici nu a fost , deci fluierasul a fost cu voi, MEDIOP ala trebuia sa i se dea rosu de mult la cate faulturi a facut si bineanteles a fluierasul a inchis ochii !!! Nu are nimic ca, roata se mai si schimba !!!

    0
    0
    1. Ce ma mira este faptul ca nici un oficial al UTei nu acuza arbitrajul. Mai mult, nici Benga nu a protestat cand a fost eliminat cand s-a vazut clar ca nu era in postura de ultim aparator. Pe deasupra nu avea nici galben. Cel care trebuia sa paraseasca terenul, ai dreptate Nelu, trebuia sa fie Mediop care a intrat, „la rupere”, cu ambele picioare in fata asupra lui Iacob. N-a primit nici un avertisment. Imediat mi-am dat seama ca fluierasul, mai devreme sau mai tarziu, isi va arata adevarata fata. Si acest lucru s-a intamplat in min.56 ca sa le acorde pitestenilor suficient timp pt. a forta castigarea meciului iar UTei sa acumuleze o stare de oboseala care sa nu le mai permita sa domine. Desi au reusit sa inscrie pe final, totusi mie mi s-a parut ca jucatorii aradeni erau epuizati si asta a facut ca Argesul sa inscrie cele 2 goluri norocoase. UTA nu a jucat grozav dar nici Argesul nu merita sa castige. In opinia mea cred ca momentul psihologic al partidei s-a produs la eliminarea lui Benga. S-a prous acel dezechilibru de forte si asta a influentat enorm deznodamantul meciului.

      0
      0
  3. sincer cu toata amaraciunea acestui esec , trebuie sa recunosc ca a avut un discurs echilibrat si cu respect fata de UTA si ce inseamna ea ….

    0
    0
  4. Nelu invată să-i respecti pe oameni indiferent ca e adversar sau nu. Suntem la Arad.
    Felicitari, Ianovschi!

    0
    0
  5. Domnul Ianovschi si-a facut temele de casa,la fel cum si le-a facut la lotul national,la juniori si la Slatina….Lucreaza de foarte mult timp cu jucatori aradeni, cunoaste mentalitatea tineretului,si exact acolo a profitat de superioritate…Ne-a prins cu aceleasi maini moarte,Miculescu si Denis Rusu,o spun cu mare regret in suflet,din pacate…Denis Rusu fata in fata cu Tofan,nici o sansa nu avea,de la inceput si Miculescu,cel care pur si simplu,nu are locul sau,niciunde…In dreapta nu,central nu,pe stanga nu,retras nici atat,pai atunci unde?Astea fiind spuse,te trezesti ca Mode,Albu,Roger,trebuie sa acopere cumva si munca lor….Am auzit si am vazut de cel putin 4-5 ori cuvintele….Miculescu neatent….Denis Rusu cade…Aici nu mai este vorba de ei…ci de cei care ii pregatesc,cei care ii vad zilnic,la nivelul de care pot sa se ridice….sau se pare ca nu pot….
    Am o simpla intrebare,daca mi se permite???Ce cautau in seara din inaintea meciului cu Arges,autocarul parcat in fata stadionului,si ei veneau..care din ce directie,adunare cu ceva peste o ora?Spun asta, cu o seara inainte de meci….Unde era organizarea si programul strict?A stat autocarul pana s-au adunat,pana la plictiseala….
    Sunt multe sincope….Ma tot intreb unde sunt antrenorii secunzi care au grija de aceste aspecte,sau ar trebui sa aiba grija????

    0
    0
  6. Imi pare rau SAM , dar eu nu l-am jignit pe acest om, nu i-am spus decat realitatea de pe teren ,unnde ai vazut tu ca eu l-am jignit ? Ca, spune el cuvinte frumoase de UTA. ? Este si normal ca, au castigat dar daca era invers ? Daca Benga nu facea acea prostie de curtea scoli sa faca el floricele in fata lui Mediop un jucator cu viteza de joc si foarte speculativ, nu cred ca, Argesul mai castiga acest meci, aici la greseala lui Benga s-a dereglat totul, iti merge cu floricele odata, de doua trei ori dar uite ca, a fost indeajuns sa gresesti odata si UTA. s-a ars !!! Dai bai tata pasa lui Iacob si nu te mai conplicai atata ,ai vrut sa il driblezi pe Mediop si ai patit-o inclusiv echipa !!! Sper pe viitor sa nu mai faci asa ceva !!! Miculescu, Denis Rusu au jucat foarte slab fara vlaga in ei . Rumpulaku slabut pe partea lui, Erico nu stiu ce a fost cu el in acest meci, Horica slabut se accidenteaza mereu au trecut anii peste el este greoi pe teren. Ce sa mai ,baietii trebuie sa se trezeasca si sa fie mai responsabili pe teren ,mai concentrati. Vine meciul cu IASUL, un meci la fel de greu, sa vedem ce o sa iasa !? FORTA UTA ARAD !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button