UTA Arad

Roumpoulakou: „Am făcut două greșeli și am pierdut meciul, sper ca băieții să joace bine și să câștige și fără mine la Iași”



UTA nu încasase niciun gol în primele două meciuri ale returului, plus alte 87 de minute în fața celor de la FC Argeș. Mai mult, arădenii au închis poarta timp de 30 de minute în inferioritate numerică după eliminarea lui Benga, ca în final să urmeze black-outul.

Parte a defensivei care a greșit copilărește în final, Simo Roumpoulakou încearcă să rămână optimist. „Meciul a fost greu, eu cred că am jucat bine, am avut multe ocazii. După golul e 1-0 am făcut două greșeli și am pierdut meciul. Mai sunt multe meciuri, putem spera la orice, chiar și la play-off”, susține fundașul stânga al „roș-albilor”.

„Centralul” Viorel Flueran a avut cartonașe doar pentru utiști. Unul roșu, nemeritat, pentru Benga și două „galbene” pentru Rusu și însuși Roumpoulakou. Cu această ocazie, greco-albanezul va sta pe tușă cu Poli Iași. „Din punctul meu de vedere, nu trebuia cartonaș roșu la Benga, era Erico lângă el, galbenul era suficient. Pe mine, arbitrul m-a avertizat la primul fault făcut și nu a fost o intervenție dură și a fost făcut în terenul lor. Asta e, nu voi juca la Iași. Va fi un meci foarte greu, dar sper ca băieții să joace bine și să câștige”, a mai afirmat Roumpoulakou.

Rămâne de văzut dacă Laszlo Balint va forța debutul rusului Evgeniy Shlyakov, care la ora partidei din Dealul Copoului va avea zece zile la noua sa echipă.

Galerie foto UTA – FC Argeș 1-2 semnată Claudia Carp









14 comentarii

  1. Imi pare rau pentru simo . In liga a doua a fost fantastic dar in prima liga nu a facut meciuri prea bune normal ar trebui sa devina rezerva lui shlyakov. Pe cand celalalt fundas?

    0
    0
  2. Dereglarea si asaltul UTA-ei spre poarta argesenilor,la care portarul lor isi va nota cu carioca rosie pe calendar evolutia extraordinara,a fost eliminarea gratuita a lui Benga…Dar nu arbitrul a facut diferenta,cu toate ca a gresit grav….
    Diferenta intre un portar care „scoate tot”,da siguranta si fara a incerca sa-l critic pe Florin Iacob,este cel care imprima nervozitate maxima echipei,trei ocazii pe poarta,2 goluri…dar ma uit si la golaveraj si ma cam sperie cifrele…Cred ca Mister Balint ar trebui sa-l odihneasca din nou,o perioada,ca sa se mai calmeze,pentru ca daca va continua cu aceste isterii,vor trebui montate porti noi,pentru ca pe acestea,le-a cam indoit si se mareste spatiul portii…
    Radem,glumim trist,satiric….dar ma uit la puncte,golaveraj,rezultate directe… si mi-e foarte frica….Sincer….

    0
    0
    1. Iacob e un frustrat care acuza pe toata lumea însă el e mai mult spectator in poarta…la ambele goluri un portar bun cat de cat putea sa faca ceva…Si mai e si capitan pe deasupra.De ce nu i se da nici o sansa lui Balauru?

      0
      0
  3. Hai sa fim seriosi, nu dam vina pe Iacob acuma, ce vina are el ca, fundasii nu se inteleg care sa dea in minge si se dau cap in cap ?! Din contra este un portar cu multa energie care coordoneaza jucatorii foarte bine pe teren tipand la ei motivandu-i de fiecare data !!! Asata este, s-a intamplat din nefericire,s-au vazut prea devreme in invingatori si au platit dar neplacut este ca, nu este pt. prima oara cand UTA. pierde la final de joc avand meciul in mana si deloc nu se invata din aceste greseli, exemplu, Rapid, Poli. Iasi, FC. Arges !!! Acuma asta este, trageti invataminte odata sa nu se mai intample asa ceva si gata, concentrati toti cu mentalitatea maxima pt. a face tot posibilul sa vina cu puncte de la IASI !!! FORTA UTA ARAD !!!

    0
    0
  4. Din pacate, meci pierdut de Balint. Sa conduci in minutul 87 cu 1-0 , in zece oameni si sa mai joci ceva ? Asta doar pe la retardati ! Nu sunt copii de mingi, care sa mai arunce a treia , a patra minge in teren ? Nu i-i apuca deodata crampele pe jucatori ? Care era problema daca jucatorii , fara cartonas, mai luau cate un galben pe la mijlocul terenului ? Ce a crezut Balint, ca este pe o pasune ? Nu-i strica sa mai invete. Niciodata nu este o rusine. Doar pentru retardati ! Nu este cazul ! Pentru UTA-isti: va mai aduceti aminte cand in meciurile in care UTA era „antrenata”de marele antrenor Eugen trica si cel mai important jucator ere apostu, cum pierdeam in ultimile 5 (cinci) minute ?

    0
    0
    1. egalarea a venit imediat, nu au apucat sa temporizeze jocul … apoi la 1-1 acasa cum sa nu iesi la joc?

      0
      0
      1. Corect, Lucian. Pe vremuri, in presa scrisa, era un „Cap limpede”, nu stiu daca se mai poarta acum in online:-)) Daca nu avem acel Cap limpede in teren, indiferent motivele, macar pe banca ar fi trebuit sa fie, nu?

        0
        0
  5. Dreptate maxima iti dau MARIUS, asa este ,sa ai 1-0 min. 87 si sa iei doua goluri in trei min.,asta inseamna sa nu ai mintea la cap , fa ba fault , aparate cu orice pret , tine de minge nu te relaxa pana nu fluiera arbitru !!! Sa vedem acuma ce o sa iasa la IASI ?

    0
    0
  6. Un jucător foarte bune de liga 2,slab nu stie face o preluare,pase fără orizont. Am pierdut cu cea mai slabă echipa din liga 1,nu credeam vreo data ca o sa pierdem aseara!!
    Cu jocul asta sigur ajungem în B

    0
    0
  7. UTA are jucători de valori apropiate, devin rezerve cei ce au o formă mai slabă, și dublura pe post le ia locul pentru cel puțin un meci.
    Din Liga II până în etapa 18 din Liga I, au fost câțiva jucători mai puțin eficienți care au avut timp să reflecteze și acum pot să dea o mână de ajutor FAMILIEI UTA.
    Îi avem pe:
    – Iacob, dar avem și un Balauru;
    – Erico, care are un procent cam mare de gafe , Benga suspendat, dar Melinte și Ilie care au relații de joc foarte bine puse la punct;
    – Tomozei, Simo suspendat, Bustea ( soluție de avarie ), dar Yevgheni abia așteaptă să demonstreze că are valoare;
    – Albu, Denis Rusu, Miculescu, dar îi avem și pe Bustea, Isac, Vali și Tescan;
    – Antal, Roger și mai există Cipri Rus și Voinea ( care mai are de „împins” la sala de forță ).
    Desigur mai există Mode și alții care pot duce la îndeplinire obiectivul obligatoriu, VICTORIE LA IAȘI !
    Să nu uităm, că ne-a scăpat printre degete o victorie cu Poli Iași la Arad.
    UTA, FII PASĂREA PHOENIX (pasăre legendară ce renaște din propria-i cenușă) și readu bucuria victoriei la Arad!

    0
    0
  8. Cu „sânge proaspăt” și cu atitudinea potrivită, câștigăm în Copou:
    Balauru, Melinte, Ilie, Yevgheni, Tomozei, Mode, Albu, Denis Rusu ( Vali ) , Miculescu ( Bustea) , Roger, Antal ( Cipri Rus ).
    Dacă nu ai curaj, nu câștigi.
    Hai, aduceți cele 3 puncte( furate de la Arad ) acasă!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button