UTA Arad

Antal și-a amânat întâlnirea cu golul în „alb-roșu”, dar explică revenirea colegilor săi de la Iași: „Trebuie să crezi până în ultimul moment”





UTA a învins cu 2-1 la Iași după un nou final de meci incredibil. Erico și Cipri Rus au înscris în prelungiri și au adus trei puncte mari utiștilor după ce ieșenii au condus timp de 82 de minute.

Atacantul Liviu Antal, titular în premieră în tricoul UTA-ei, a avut o ocazie mare, în genul celei de la Voluntari, dar a finalizat slab, în portar, dar a și fost protagonistul unei faze de penalty în favoarea echipei sale. Popa l-a luat cu fulgi cu tot pe fostul golgheter al lui Vilnius, dar „centralul” Antonie a lăsat jocul să continue.  „Meciul trecut am pierdut pe final, iată că acum noi am fost cei care am câștigat în ultimele minute. Trebuie să crezi până în ultimul moment, este important ca echipa să știe acest lucru. Avem o echipă cu caractere frumoase, care s-a dăruit până în ultimul minut, iar asta s-a văzut pe tabelă”, a spus Antal.

Fotbalistul revenit în Liga 1 după trei ani petrecuți în Lituania a vorbit și despre situația sa și a echipei, care e, din nou, aproape de play-off. „Mă simt bine, sper să revin la forma maximă în cel mai scurt timp. Bineînțeles, mai sper să ajung să și înscriu, pentru a-mi ajuta echipa cât mai mult. Campionatul este diferit față de acum trei ani, pe cum trec anii fotbalul se schimbă, atât ca și jucători, cât și ca echipe. Important e să ne focusăm pe ceea ce avem de făcut și să sperăm în continuare. În acest moment e important să rămânem cu picioarele pe pâmânt și să luăm fiecare meci în parte. Anul acesta este important să rămânem în prima ligă. UTA e la primul an de Liga 1 după mult timp, iar acest lucru se simte. Încercăm să formăm o echipă cu caracter, iar în cel mai scurt timp aceste lucruri se vor vedea și în rezultate”, a adăugat Liviu Antal.

FOTO: Claudia Carp

4 comentarii

  1. Etapa trecută luăm roșu nemeritat, azi ni se refuză un penalty clar, mi-aș dori ca cineva din conducere să treacă la atac, nu putem să fim bătaia de joc a unora care se joacă de-a arbitrajul.

    0
    0
    1. Ai dreptate Dane, problema e că aceste greșeli și delegări se fac etapă de etapă,cel puțin în acest retur,mai in glumă mai în serios ar fii interesant cu Hațegan la centru fac pariu că ar fii mult mai imparțial și corect decât acești iubitorii de albitraj,de valoare nu mai vorbim, ăștia nu cred că-l urmăresc pe Hațegan in UCL!!

      0
      0
  2. Antal unul din cei mai valorosi jucatori al UT-ei , pacat ca nu inscrie. Dupa acest discurs sunt sigur ca ii vom bate pe dinamo .

    0
    0
  3. Antal se readapteaza pe undeva,dar ar trebui sa se cam grabeasca,pentru ca Cipri Rus si Buhacianu,se pare ca nu pierd timpul,chiar daca mai voalat isi accepta statutul de rezerve….
    Raman pe incredere fata de Antal!
    Mai avem niste jucatori buni,cel putin, de la care asteptam mult mai mult…
    Si-o fi revenit Denis Rusu?A facut un joc excelent…la varsta lui…si de unde vine???
    Modestas(modest astazi) a gresit o singura data si l-a simtit Mister imediat ca nu este in apele sale…
    In schimb,Roger acesta…el centreaza,el da cu capul…Mult peste oricine din lot…
    Raman la parerea ca s-a schimbat foarte mult atitudinea,dorinta de victorie,chiar si cu Argesul,o experienta…Se vede atitudine si dorinta de victorie,insistenta pana in ultima secunda!Nici cu Argesul nu prea cred ca pierdeam,daca euforia de atac,ramasi in 10,era mai bine gestionata…
    Valurile trec si concentrare maxima in continuare!
    Excelent!Bravo!Sa vina banii,sa vina banii la baieti….!!!Prima de victorie…:-)))))

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button