UTA Arad

Pancu, pe „făraș” la Poli Iași? „E greu sa-mi găsesc și cuvintele, jucători care trebuie adaptați din mers își văd colegii pentru prima dată la jocuri oficiale”





Roata s-a întors și pentru Daniel Pancu. Antrenorul celor de la Poli Iași dădea lecții de tactică după ce echipa sa a întors rezultatul în tur, la Arad, de la 1-2, la 3-2, pentru ca astăzi să fie el în postura de digera un eșec conturat de la 1-0 pentru elevii săi. Iar durerea e cu atât mai mare cu cât reușitele „roș-albilor” au venit în cel de-al doilea și cel de-al patrulea minut de prelungire.

Dacă am fi să ne luăm după vorbele primarului din Iași, Mihai Chirica, Pancu are șanse mari să fie demis după insuccesul contra „Bătrânei Doamne”. „E greu sa-mi găsesc și cuvintele, sunt și cauze obiective. Brănescu, Cană, Popa, Mihalache, Flores, Mensah sau Djuranovic sunt jucători care nu au evoluat de multă vreme, mulți sunt pentru prima dată împreună. În plus, am avut foarte multe absențe, era normal să avem o cădere. Suntem egalați în minutul 92 și pierdem în minutul 94…Suntem într-un moment greu, foarte greu. Jucători care trebuie să fie adaptați din mers, practic intră pentru prima dată să-și vadă colegii la jocuri oficiale, încercăm să îi integrăm cât mai repede. Lotul e unul bun, avem jucători buni. Cu cât îi vom integra mai bine cu atât vor fi mai buni”, a spus Pancu, la finalul partidei cu UTA, decisă de reușitele lui Erico (90+2), C. Rus (90+4), care au anulat golul din minutul 9 al lui Flores.

Între accidentați, bolnavi de COVID și suspendați, ieșenii nu au putut conta azi, cu UTA, pe: Frăsinescu, Platini, A. Cristea, F. Cristea, Calcan, De Iriondo, Stan și Acosta.

Poli Iași rămâne pe ultimul loc în Liga 1, cu 15 puncte, la un punct distanță de Hermannstadt și FC Voluntari. Cu o victorie, ieșenii ar fi urcat pe locul 13.

În următoarea etapă, moldovenii vor juca pe Arena Națională, cu FCSB.

4 comentarii

  1. Ciao ciao Pancone data viitoare sa nu mai ne explici tactica si sa fi mai umil.? vizionare placuta si poate mai inveti ceva si tu de la un antrenor adevarat. Balint liga1 pancu acasa in fata ?.

    0
    0
  2. Spuneam la unul din articole ca va fi razbunarea punctelor pierdute la Arad, in tur, dar victoria ii un pic dulce datorita faptului ca a fost obtinuta in prelungiri, cand nea Pancone se vedea cu sacii in caruta. E cat se poate de clar ca meciul cu Arges a fost un real accident; datorita euforiei golului din min 86, ne-am trezit batuti de cea mai slab cotata echipa a Ligii 1. Cu speranta, ca nu ne vom mai intalni nici cu Argesul si nici cu Iasiul dupa terminarea returului, ii transmit dl Pancone: du-te la Rapid, acum ai sansa sa promovezi cu fosti utisti

    0
    0
  3. Eu ma voi duce la medicul de familie,ca sa imi prescrie ceva pentru inima..:-)))
    Definitia exacta este „de la agonie la extaz”….
    Nu ma bucur de necazul nimanui,pentru ca si noi am trecut prin asa ceva…Ma bucur doar ca aroganta lui Pancu,s-ar putea din nou,sa il coste mult….Mai are echipe pe acolo…Foresta,Miroslava,etc….Mister Balint tot pe aici,in ciuda contestatarilor dansului!
    Nu mor caii cand vor cainii….Nu as vrea sa fiu in pielea lui Pancu..dar el si-o face mereu cu ambele maini(pe rand)…Si se pare ca insista..:-)))

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button