UTA Arad

Benga revine pe teren cu Dinamo, Hora de abia la mijlocul lunii viitoare





Doar astăzi, cu Poli Iași, trebuie să se descurce UTA fără Alex Benga, cel mai constant fundaș aș său. Comisia de Disciplină i-a aplicat apărătorului brașovean o etapă de suspendare, dar și o amendă de 740 de lei pentru eliminarea din meciul cu FC Argeș. În minutul 56, Benga l-a ținut din spate pe Mediop după ce pierduse mingea în fața senegalezului, iar arbitrul Viorel Flueran l-a trimis mai repde la cabine deși în apropiere se afla și Erico. De altfel, chiar Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru FIFA al României, a spus la Digi Sport că în opinia sa utistul nu ar fi trebuit eliminat de pe teren.

Fiindcă nu a făcut un fault violent, dar nici nu a avut un comportament antisportiv, Benga a scăpat cu o etapă de suspendare și va fi duminică seara pe teren, în UTA – Dinamo. În schimb, Ioan Hora va absenta câteva etape bune de pe teren. Atacantul arădenilor s-a ales cu o leziune musculară în prima repriză a disputei cu argeșenii și este așteptat din nou pe gazon undeva la mijlocul lunii februarie.

2 comentarii

  1. Aveam un mare cunoscător, pe aici , care zicea ca Benga primește 4 etape , ca e recidivist, ii spuneam începătorului ca o singura etapa se da in postura de ultim apărător. Îl rog sa nu mai posteze, pana nu invata! Tema de casa: se poate juca cu coșurile de pe fata, in caz ca e adolescent, sau .. pentru seniori am un respect deosebit.. deci nu îmi permit comparatii, care pot fi interpretate!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button