UTA Arad

Play-off / Play-out cu spectatori pentru UTA? Scenariul făcut de Burleanu pentru România – Germania s-ar putea aplica și în campionatele interne!





Fanii sportului rege sunt neăbdători să revină pe stadioane, iar la Arad așteptarea e și mai mare ținând cont că UTA evoluează, din nou, după 12 ani în Liga 1 pe noul stadion „Francisc Neuman”. Iar speranțele se aprind după ultimele declarații ale lui Răzvan Burleanu.

Președintele FRF a anunțat că meciul România – Germania, din preliminariile CM 2022, ar putea să se joace cu spectatori. Federația va comunica în curând scenariul în care va organiza cele patru meciuri de la Euro 2020, iar Burleanu susține că meciul cu nemții s-ar putea disputa pe Arena Națională cu o asistență de 30% din capacitatea arenei: „Discutăm în acest moment și cu reprezentanții Guvernului și cu UEFA, astfel încât la începutul lunii martie să anunțăm scenariul ales. Vrem ca primul meci al echipei naționale la care să participe suporteri să fie meciul cu Germania, unde să avem o capacitate de 30%. Lucrăm pentru acest scenariu cu reprezentanții UEFA care s-au ocupat de organizarea Supercupei Europei. Ne dorim ca la București, în luna iunie, să avem o capacitate de 50%-60%. Rămâne de văzut și cum va continua campania de vaccinare”, a spus Răzvan Burleanu, după Comitetul Executiv din 26 ianuarie.

România și Germania se vor duela în preliminariile CM 2022 pe 28 martie. Echipa națională a României a fost repartizată în grupa J a preliminariilor pentru CM 2022, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia și Liechtenstein.

UTA – Sepsi, primul meci cu spectatori de pe noul „Francisc Neuman”?

Dacă planul FRF-ului va fi pus în aplicare, atunci spectatorii ar putea reveni pe stadioane şi în  Liga 1 undeva la începutul lunii aprilie, adică pe finalul sezonului regulat. Primul meci cu fani pe propriul stadion pentru UTA ar putea fi cel cu Sepsi, de pe 3 aprilie, din etapa cu numărul 29. Ar urma partidele din play-off sau play-out, în funcţie de clasarea „roş-albilor”, în care prezenţa fanilor „roș-albi” în tribunele arenei din Calea Aurel Vlaicu ar putea putea cântări decisiv pentru rezultatele echipei favorite, chiar dacă la o capacitate redusă, de doar 30%. Nu o dată, Laszlo Balint și elevii săi au declarat că parcursul UTA-ei pe teren propriu ar fi fost altul cu suporteri în tribune. Vă reamintim că arădenii sunt ultimii în clasamentul meciurilor de pe teren propriu, cu numai 6 puncte cucerite din totalul de 21!









8 comentarii

  1. Domnule jurnalist,ai vrut sa zici ca a pierdut 21 de puncte acasa din totalul de 27.Matematica e simpla…….UTA a avut 9 meciuri acasa si are ,o victorie,3 egaluri si 5 infrangeri….Da,pare de necrezut,dar asa este.Aici inchei,deci 9×3=27.

    0
    0
  2. Stirea zilei man la parma 1,65 milioane euro in conturile UT-ei avem banii pentru academie si terenurile de antrenament. La treaba baieti urmatorul transfer sa fie pe o suma mai mare 🥳🥳🥳

    0
    0
    1. Paulica tata …pana sa vezi banii aia va trece multa apa pe Mures 🙂
      Unu la mana transferul inca nu este finalizat , iar pana nu isi pun semnatura pe acte multe se pot intampla
      Doi la mana , daca se va realiza banii vor veni in transee pe parcursul a 2-3 ani nu toti deodata
      Trei la mana ( si cel mai important lucru ) , avem de-a face cu nea ciobanu care va face TOT ce ii va sta in putinta sa nu plateasca comisionul iar daca nu va reusi acest lucru macar sa il impinga pana la pastele cailor la plata ( avem precendentul cu cele minim 10 meciuri jucate de Man la prima echipa cine stie cunoaste )

      0
      0
      1. Si ,draga Geo,eu cred ca Becali va face o smecherie cu Meszar si nu vor ajunge banutii in contul UTA-ei,ci mai degraba in buzunarul lor,altfel, sa auzim numai de bine. Va pup pe portofel.

        0
        0
        1. Asta e foarte greu de crezut, că Meszar face șmecherie cu Becali, sau cu oricine altcineva. dacă ni în el nu avem încredere atunci se poate pune lacăt. Dacă nu-l cunoști nu te exprima astfel…

          0
          0
          1. Ah apropo daca transferul se va face banii de la becali vor veni la UTA ??🤷‍♂️🤷‍♂️ Nu se vor imparti intre UTA si Atletico ??

            0
            0
  3. Firesc, daca sau deschis retaurantele, terasele,teatrele, cinmatografele, ar fi sa se permita accesul si pe stadioane in aceeasi proportie. Ar putea beneficia cu prioritate cei care au abonament (nu am) si apoi in limita locurilor disponibile prin vinzare de bilete. Locurile ocupate ar fi 1 din 3 cu distantare. Persoanele care nu respecta regulile vor fi evacuate iar in caz de incidente se interzice prezenta spectatorilor pentru o anumita perioada. Pot fi mult mai multe solutii aceasta fiind doar una din ele. Doar sa se vrea.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button