Stranieri aradeni

Arădeanul Man e parmegian cu acte în regulă! Golgheterul Ligii 1 și-a păstrat numărul de la UTA și FCSB și este cel mai scump transfer al iernii din „Il Calcio”





Este oficial, arădeanul Dennis Man a devenit fotbalistul Parmei  până în vara lui 2025. Fotbalistul din Vladimirescu, crescut de Cristi Păcurar, Francisc Tisza și Marius Demian la Atletico și lansat în fotbalul mare de Roland Nagy, la UTA, a semnat contractul cu „galben-albaștri” de față cu președintele clubului, Kyle J. Krause.

Gruparea din Serie A s-a folosit și de Valentin Mihăilă, celălalt român din lotul lui D’Aversa, pentru a-l prezenta pe Man. Fostul fotbalist al Craiovei pare entuziasmat de transfer. El a fost arătat într-un teaser, rostind celebra expresie folosită de microbiști pe rețelele de socializare când cer clubului să anunțe o mutare importantă: „Announce Man!” („Anunțați transferul lui Man”).

Italienii plătesc imediat 11 milioane de euro către FCSB și vor mai achita și alte două milioane în funcție de performanțe: 500.000 dacă Parma se califică în cupele europene măcar o dată în următoarele patru sezoane, 500.000 de euro dacă parmegianii termină un sezon printre primele 8 echipe în Serie A, 500.000 de euro dacă Man va marca 15 goluri în prima ligă italiană până în 2023 și 500.000 de euro dacă arădeanul va înscrie 25 de goluri în Serie A până în iunie 2025. 1,2 milioane i se cuvin UTA-ei conform înțelegerii făcute cu FCSB în vara anului 2016, când Man s-a transferat la clubul bucureștean.

99 de euro costă tricoul cu numărul 98 al Parmei

Clubul Parma a scos deja la vânzare tricouri cu numele internaționalul român. Prețul este 99 de euro. Ca și la UTA și FCSB, Dennis Man va purta tricoul cu numărul 98 la Parma.

Man nu este doar cel mai scump transfer făcut vreodată de o echipă din România, dar, cel puțin deocamdată, și cel mai scump transfer din Il Calcio în perioada de mercatto din această iarnă.

În lot doar cu Bologna?

Astăzi, Dennis Man a făcut cunoștință cu noii colegi. După ce a mai avut o ultimă parte de teste, a mers la baza de la Collecchio și s-a antrenat pentru prima oară. Se pare, însă, că antrenorul Roberto D’Aversa nu-l va convoca pentru partida de duminică, de pe stadionul „Diego Armando Maradona”. Debutul ar putea fi în derby-ul emilian cu Bologna, duminica viitoare, acasă.

Mesaj de adio pentru…Steaua

În fine Man și-a anunțat plecarea pe contul personal de facebook, unde a reacționat pentru prima dată după plecarea de la FCSB. De fapt, golgheterul la zi în Liga 1 are un mesaj de mulțumire pentru gruparea patronată de Gigi Becali:

„Cel mai greu moment al vieții mele, ziua când trebuie sa mă despart de VOI ! 4 ani jumate STEAUA mi-a fost casă, mamă, tată, frate.. lucruri pe care le-am lăsat la Arad.

Mulțumesc colegilor si staffului, mulțumesc suporterilor și vouă oamenilor care m-ați susținut in momentele bune și în momentele mai puțin bune, mulțumesc familiei STEAUA !

Vă mulțumesc ! FCSB

Al vostru, Dennis”, este mesajul postat de golgheterul Ligii 1.

 

2 comentarii

  1. Sa vina BANII !!! FORTA UTA ARAD !!! MAN, iti doresc sa ai multe reusite la Parma sa fii cel mai bun !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button