Arhivă articole

Roli Nagy pariază pe Dennis Man și în tricoul Parmei: „Poate să își pună amprenta așa cum a făcut-o la FCSB”

Roland Nagy, antrenorul care l-a debutat pe Dennis Man la UTA în Liga 3, dar care l-a titularizat încă din primul meci și în Liga 2-a, a fost invitat în cadrul emisiunii ProSport Live și a vorbit despre transferul atacantului în vârstă de 22 de ani la Parma.

Fostul mijlocaș de Champions League al Aradului este de părere că Dennis Man va face față cu brio la Parma, așa cum a reușit și la FCSB. „Eu mă bucur personal că am putut să fiu alături de el pe final de juniorat, la Liga 3, la Liga 2 și spre intrarea în Liga 1. El a venit înzestrat cu lucruri bune pentru performanță. Avea calitățile necesare să facă pasul spre o echipă cu pretenții. Despre preț se poate discuta. Eu cred că Dennis Man are mult în ceea ce privește fotbalistul modern. Sigur, mai are de lucrat. Chiar dacă e la o echipă aflată la retrogradare, poate să își pună amprenta așa cum a făcut-o la FCSB. Presiunea este, campionat puternic este, adversitatea 1 la 1 va fi alta. Sunt convins că va face față și va veni cu plusul necesar pentru ca echipa să iasă din zona nisipurilor mișcătoare. Sigur că la suma plătită pentru el, așteptările sunt ridicate. Eu cred că va face față presiunii. A arătat și în trecut la FCSB. Mi-aș fi dorit să câștige campionatul și mi-aș dori să revină în vară să i se acorde medalia de campion”, a spus Roland Nagy la ProSport Live.

Gsp.ro susține că prețul de bază al transferului a fost de 11 milioane de euro! Dacă punem la socoteală banii ce urmează să fie direcţionaţi spre Arad, adică 1,2 milioane de euro, Gigi Becali nu ar mai rămâne nici cu 10 milioane. Patronul lui FCSB anunța acum un an că nu-l cedează pe Man sub suma de 20 de milioane de euro, după care și-a scăzut pretențiile la 15 și, iată, ar putea încasa sub 10, după ce achită cele 11% procente dintr-un viitor transfer UTA-ei.

Singurul aspect pozitiv ar fi că FCSB va încasa într-o singură tranșă, cel mai probabil în următoarele săptămâni. Apoi, două milioane de euro ar urma să vină din bonusuri: 500.000 de euro primește FCSB dacă Parma se califică în cupele europene măcar o dată în următoarele patru sezoane, 500.000 de euro încasează roș-albaștrii dacă parmegianii termină un sezon printre primii opt în Serie A, 500.000 de euro constituie un bonus în situația în care Man va marca 15 goluri în prima ligă italiană până în 2023, 500.000 de euro se mai adaugă dacă Dennis va înscrie 25 de goluri în Serie A până în iunie 2025.

Între timp, Man a ajuns la Parma, unde a făcut vizita medicală şi a semnat pe patru ani şi jumătate cu clubul emilian, aflat în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Serie A. Arăadeanul ar putea fi inclus în lotul pentru deplasarea de duminică (ora 19), de la Napoli!

0
0
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.